Επισκέπτης
ριχτο χ.α με λιγα λογιαΝὰ ἀπαλλαγῆτε τάχιστα τόσον τῆς συλλογῆς σας ὅσον καὶ τῶν πολιτικῶν καὶ εὐρυτέρων πεποιθήσεὼν σας ἐὰν θέλητε νὰ εὐτυχήσετε εἰς τὸν βίον σας.
ριχτο χ.α με λιγα λογιαΝὰ ἀπαλλαγῆτε τάχιστα τόσον τῆς συλλογῆς σας ὅσον καὶ τῶν πολιτικῶν καὶ εὐρυτέρων πεποιθήσεὼν σας ἐὰν θέλητε νὰ εὐτυχήσετε εἰς τὸν βίον σας.
προσπαθω να τον μυησω στο κυνηγι μεσα στη φυση τυπε.του χρειαζεται καθαρος αερας του λακη.
να κοψεις και τα λιγοτερα. γιατι λες μαλακιες. να πας καλυτερα στα μαγαζια για αγορα εσωρουχου.
και για να τους εντυπωσιάσω , το χτύπησα από [size=50pt]60++ μέτρα,[/size] με κάννη 81cm, τσοκ extra full , φυσίγγι 42gr No2 , το πέτυχα , αλλά πέθανε άσχημα και το έκοψα για πάντα.
Θέλεις και άλλες φωτογραφίες
αεροβόλου, με την αγαπημένη του καταδυτική μπουκάλα ;;;;;;;;;
ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΡΕ, ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΩ
ΕΠΙΚΟ ΠΟΣΤ,ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΕΡΣΙΟΝ 2 "φτιαγμενη"Σχετικά με το κυνήγι , καλός ο καθαρός αέρας , αλλά :
1)Με χαλάει το πρωινό ξύπνημα.
2)Με χαλάει η ταλαιπωρία.
3)Με χαλάει το να πάρω όπλο και να μην ρίξω 200 φυσίγγια.
4)Με χαλάει το ότι χρειάζονται τζιπ και άλλα αντιπαθή οχήματα. Το 35άρι προφίλ των δικών μου ελαστικών δεν κάνει για μετάβαση σε κυνηγότοπους.
5)Δεν μπορώ να αφιερώνω ολόκληρες σχεδόν Κυριακές για αυτό
και να χρειάζεται και την προηγούμενη να κοιμάμαι νωρίς!
6)Λυπάμαι τα θυράματα.Τελευταία από τις ελάχιστες φορές που πήγα σε κυνήγι ,
με κολλητούς "γνώστες" , τους είχε ξεφύγει ένα λαγουδάκι , το οποίο θεώρησαν απωλεσθέν
και για να τους εντυπωσιάσω , το χτύπησα από 60++ μέτρα, με κάννη 81cm, τσοκ extra full , φυσίγγι 42gr No2 , το πέτυχα , αλλά πέθανε άσχημα και το έκοψα για πάντα.
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.
με κολλητούς "γνώστες" , τους είχε ξεφύγει ένα λαγουδάκι , το οποίο θεώρησαν απωλεσθέν
και για να τους εντυπωσιάσω , το χτύπησα από 60++ μέτρα, με κάννη 81cm, τσοκ extra full , φυσίγγι 42gr No2 , το πέτυχα , αλλά πέθανε άσχημα και το έκοψα για πάντα.
www.newsblog.gr/wp-content/uploads/2010/08/100fidia.jpeg]http://www.newsblog.gr/wp-content/uploads/2010/08/100fidia.jpeg[/url]
Είπαμε να λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα, αλλά το γάμησες και ψόφησε![]()
![]()
![]()
1)καλυτερα να ξυπνας πρωι για να εχεις περισσοτερες ωρες μπροστα σου να ευχαριστηθεις φυση και κυνηγι.Σχετικά με το κυνήγι , καλός ο καθαρός αέρας , αλλά :
1)Με χαλάει το πρωινό ξύπνημα.
2)Με χαλάει η ταλαιπωρία.
3)Με χαλάει το να πάρω όπλο και να μην ρίξω 200 φυσίγγια.
4)Με χαλάει το ότι χρειάζονται τζιπ και άλλα αντιπαθή οχήματα. Το 35άρι προφίλ των δικών μου ελαστικών δεν κάνει για μετάβαση σε κυνηγότοπους.
και να χρειάζεται και την προηγούμενη να κοιμάμαι νωρίς!
ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.
Εγώ έχω να πω το εξής:
ΠΑΡΕΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΣΟΒΑΡΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΣΕ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΙ ΓΚΑΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΗ 81cm
Μη συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση.
ειναι λαικη απαιτησηλακη οι αλλοι ας σε κοροιδευουνε.εγω μαζι σου.αλλα πρεπει να ανεβασεις ενα βιντεακι που να σπας πιατικα τυπε στον αερα
θα τον δεχτουνε καθοτι θα εχει δραστικο βεληνεκες 60+ μετρα με νο2 φυσιγγι βαροντας λαγο φευγατο που θα περπαταει ευθεια με το πασο του.![]()
μετα απο τετοια προσβολα ετσι πρεπει να ξηγθει τυπε μου.να τα χτυπαει πανω απο τα πευκα 3 φορες ισαμε αυτα και να φωναζει "ποταπα κουναβια κοιτατε να μαθαινετε μπαλιτσα".ειναι λαικη απαιτηση![]()
Αφού μάλιστα θα το έχουν συζητήσει ότι είναι μακριά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Σχετικά με το κυνήγι , καλός ο καθαρός αέρας , αλλά :
1)Με χαλάει το πρωινό ξύπνημα,ειμαι ολο το βραδυ στο μπου ξεβρακωνοντας κουμμουνια.
2)Με χαλάει η ταλαιπωρία,μετα απο 2,000 + βιζιτονια ποσο να αντεξει αυτο το κορμι.
3)Με χαλάει το να πάρω όπλο και να μην ρίξω 200 φυσίγγια,ειμαι γνωστος τριγκερχαπι στο σκοπευτηριο.
4)Με χαλάει το ότι χρειάζονται τζιπ και άλλα αντιπαθή οχήματα. Το 35άρι προφίλ των δικών μου ελαστικών στο οικογενειακο σενταν μου δεν κάνει για μετάβαση σε κυνηγότοπους.
και να χρειάζεται και την προηγούμενη να κοιμάμαι νωρίς,εχουμε και ενα προφιλ στο μπου να συντηρησουμε!ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑ!
με κολλητούς "γνώστες" , τους είχε ξεφύγει ένα λαγουδάκι-ΠΑΛΙΟΒΑΖΕΛΟΣ , το οποίο θεώρησαν απωλεσθέν
και για να τους εντυπωσιάσω , το χτύπησα από 60++ μέτρα, με κάννη 81cm, τσοκ extra full , φυσίγγι 42gr No2 , το πέτυχα , αλλά πέθανε άσχημα και το έκοψα για πάντα,αυτο δεν θα δει ποτε του ξανα πρωταθλημα στη λεωφορο!
ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ , ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!
ΥΓ. 7) Ασε που σε κανενα κυνηγοτοπο κοντα δεν εχει ταφο πασοκτζη να χεσω...
αλλο ενα ποστ για το ανθολογιο της μαλακιας απο ενα νικ που εμεινε στην ιστορια ως ξεβρακωτο φαντασμα