- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Για αυτούς που κλαψομουνιάζουν τί ισχύει;;;
Αυτό είναι αντιπαράθεση απόψεων; Εσύ τι γνώμη έχεις αλήθεια για το κυνήγι των ip; Πως το χαρακτηρίζεις/βρίσκεις;
Για αυτούς που κλαψομουνιάζουν τί ισχύει;;;
Η πτώση της χρυσής αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι γεγονός...καλή η φούσκα του ναζισμού αλλά σιγά-σιγά θα ξεφουσκώσει...ευτυχώς έχουν αλλάξει οι συνθήκες κ η αντίληψη του κόσμου σε μεγάλο βαθμό ώστε να ανεβάσουν με την ψήφο τους νεοναζιστές στην εξουσία.Ἤ ἐδόθη αὐτὴ ἡ ἐντύπωσις. Καὶ μόνον τὸ ὅτι οἱ ἀνίσχυροι οἰκονομικῶς Ἕλληνες ἠσθάνθησαν ὑποστηρίκτριὰν των μίαν ὁμάδαν ἱκανὴν νὰ δράσῃ βιαίως ἐπηρέασεν σημαντικῶς τὰς πολιτικὰς ἐξελίξεις.
Τιποτε σοβαρο,κλαινε για κατι πεσοντα νικ ο μπακαλακος και ο τομιτο...Δεν μου λετε κι εμενα τι συζητατε τοση ωρα? Ποιο κυνηγι IP? Τι εγινε?![]()
Τιποτε σοβαρο,κλαινε για κατι πεσοντα νικ ο μπακαλακος και ο τομιτο...
Καθόλου όμως,εγώ απευθύνομαι στον νικ tomitο που δεν μπερδεύει την εικονική πραγματικότητα με την προσωπική ζώη...και είναι εμφανές από το γεγονός ότι δεν ασχολείται με το τι γίνεται σε έναν διαδικτυακό χώρο...Και εσύ επί προσωπικού μου απευθύνεσαι, κ επειδή με αποκάλεσες ψυχασθενή όπως όλοι οι άλλοι που βρίζουν δεν ξεμπέρδεψεςμ μαζί μου.
Αυτό είναι αντιπαράθεση απόψεων; Εσύ τι γνώμη έχεις αλήθεια για το κυνήγι των ip; Πως το χαρακτηρίζεις/βρίσκεις;
ρε παιδιά μια απορία...
αφού και οι αριστεροί και οι εθνικιστές είναι βουτηγμένοι στο αίμα....(αν τον κόσμο)
γιατί δεν ψάχνεστε με κάτι ποιο ειρηνικό ?
ας πούμε γιατί δεν "μελατατε" το πολιτικο σύστημα τις σουηδίας η τις ολλανδίας ?;)
Θες να πεις οτι ασχολειται ΜΟΝΟ με το τι γινεται σε εναν διαδικτυακο χωρο...αντι να πεταξει τη μπαλιτσα,πετα κομματια απο τον χλοοταπητα ενα πραμα...Καθόλου όμως,εγώ απευθύνομαι στον νικ tomitο που δεν μπερδεύει την εικονική πραγματικότητα με την προσωπική ζώη...και είναι εμφανές από το γεγονός ότι δεν ασχολείται με το τι γίνεται σε έναν διαδικτυακό χώρο...![]()
Το πολιτικό σύστημα της Ολλανδίας κ της Σουηδίας εφαρμόζεται από Σουηδούς κ Ολλανδούς...ρε παιδιά μια απορία...
αφού και οι αριστεροί και οι εθνικιστές είναι βουτηγμένοι στο αίμα....(αν τον κόσμο)
γιατί δεν ψάχνεστε με κάτι ποιο ειρηνικό ?
ας πούμε γιατί δεν "μελατατε" το πολιτικο σύστημα τις σουηδίας η τις ολλανδίας ?;)
Κανένα ζήτημα. Απλες διαπιστώσεις. Οι Αριστεροί Μεσσιανιστές του σαϊτ (εκείνοι με τα εκατοντάδες χιλιάδες ποστ) τα έχουν μπλέξει τόσο στο μυαλό τους που πλέον μια αντιπαράθεση στο δίκτυο θα την κάνουν στην κανονική ζωή διότι θίγεται ο Μεσσιανισμός τους κ έχουν αρχίσει να ψάχνουν ip για να κάνουν φιλικές συστάσεις προς τους "εχθρούς" τους.
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Έχετε αντιρρήσεις για αυτό;
Καθόλου όμως,εγώ απευθύνομαι στον νικ tomitο που δεν μπερδεύει την εικονική πραγματικότητα με την προσωπική ζώη...και είναι εμφανές από το γεγονός ότι δεν ασχολείται με το τι γίνεται σε έναν διαδικτυακό χώρο...
Αλήθεια εσύ γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για το τι γίνεται με τις ip,αντικειμενικός κ ουδέτερος δεν είσαι,τί σκας;;;![]()
αρχισαμε να απειλουμε τωραΚαι εσύ επί προσωπικού μου απευθύνεσαι, κ επειδή με αποκάλεσες ψυχασθενή όπως όλοι οι άλλοι που βρίζουν δεν ξεμπέρδεψεςμ μαζί μου.
Αλεξίσφαιρο; Πάλι η μπαλλίτσα στην εξέδρα...
Ναι αλλά έχει 3 ποστ/ημέρα...Θες να πεις οτι ασχολειται ΜΟΝΟ με το τι γινεται σε εναν διαδικτυακο χωρο...αντι να πεταξει τη μπαλιτσα,πετα κομματια απο τον χλοοταπητα ενα πραμα...
Σιγά την απειλή...λες κ δεν έχουμε καταλάβει ότι θα συνεχίσει να μας τα ζαλίζει...αρχισαμε να απειλουμε τωρα
Τοσα σαιτ επι τοσα νικ,ειναι λογικο ο μεσος ορος να ειναι χαμηλα...χρησιμευει και για να λεγονται μαλακιες του στυλ"εγω δεν κωλοβαραω στο πισι"και τα ρεστα.Ναι αλλά έχει 3 ποστ/ημέρα...
Ναι ειδικα της ολλανδιας θα χε σουξε εδω....με το που αποποινικοποιηθει η φουντα πχ(ενα παραδειγμα) θα γελασει ο καθε πικραμενος 2funny
Μετά τα μνημόσυνα των στραβών πιλότων σε f16 έχουμε και τα μνημόσυνα των νικς του μπου.Τιποτε σοβαρο,κλαινε για κατι πεσοντα νικ ο μπακαλακος και ο τομιτο...
Τι λες τώρα...Τοσα σαιτ επι τοσα νικ,ειναι λογικο ο μεσος ορος να ειναι χαμηλα...χρησιμευει και για να λεγονται μαλακιες του στυλ"εγω δεν κωλοβαραω στο πισι"και τα ρεστα.