apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καμιά ιδέα γα το πρόσάναμα υπάρχει;![]()
Καμιά ιδέα γα το πρόσάναμα υπάρχει;![]()
και η μεξικάνα;
Η καθαρή φυλή είναι στο αίμα.και ποιος σου λεει οτι (αφου λενε ξεκαθαρα οτι ειναι υπερ της ανισοτητας των ανθρωπων) μετα τους μεταναστες δε θα πετανε "στο καιαδα" και οσουν εχουν κινητικα προβληματα, αλλα προβληματα υγειας, ομοφυλοφιλους/ες, μικροσωμους και γενικα ολους οσους τους ενοχλουν στο να φτιαξουν την αρια φυλη που ονειρευονταιεπειδη αυτη τη στιγμη δε μοιαζουν απειλη για σενα και το οικογενειακο σου περιβαλλον μη σε ευησυχαζει οτι στο μελλον θα ειναι ετσι
![]()
Συμφωνώ ότι ο Κασιδιάρης και ο Μιχαλολιάκος μπορούν να εκφέρουν πολιτικό λόγο. Ιδιαίτερα μου άρεσε η παρομοίωση του Κασιδίαρη των μεταναστών ως ανθρώπινα σκουπίδια για κάψιμο. Δείχνει πολιτική ευστροφία και γιατί όχι ικανότητα στην εύρεση λύσης
τυπε πρεπει να σε κανουν επιτιμο μελοςΕπεσε μία ιδέα και την εκμεταλεύτηκε πολιτικά ο κ. Κασιδιάρης![]()
επειδη δε τους ψηφισες εσυ (πασοκ-νδ) δε σημαινει οτι δε τους ψηφιζαν αλλοιΒάλε σε παρακαλώ σε " " τη λέξη δημοκρατία γιατι αλλιώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λέξη δημαγωγια αν την έχεις ακουστά.Αλλα πες μου,εσυ για ποια δημοκρατία μιλάς?αυτην της περιόδου 1974-2012?....την δημοκρατία των ρουσφετιών?της λαμογιάς?των πελατειακών σχέσεων?της Siemens?του "συμποσιου" των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004?της οικογενειοκρατειας των ΠαπανδρεοΚαραμανλήδων?...σε παρακαλώ.Οσον αφορα τις λέξεις ισονομία και ισότητα ειναι εντελώς άστοχο εκ μέρους σου να τις χρησιμοποιείς,απλά δεν υφίστανται!
Υ.Γ:Φιλική συμβουλή επειδή βλέπω πως κοινοποιείς βίντεο απο κανάλια όπως ο alpha...σταματά να "πληροφόρησε" απο αυτα,αποπροσανατολιζουν το κόσμο για να μη πω κάτι πιο βαρύ.
Μαλακίες,η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη λύση για την πατρίδα.επειδη δε τους ψηφισες εσυ (πασοκ-νδ) δε σημαινει οτι δε τους ψηφιζαν αλλοιδημοκρατικα εκλεχτηκαν (και εγω μια φορα τους ψηφισα και οχι αποο συμφερον)
ειμαι υπαλληλος σε μια μικρη εξαγωγικη εταιρεια και δεν εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο
ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστω τα λαμογια πασοκ-νδ
αλλα απ την αλλη δε επιτρεπω και στον ευατο μου να παραδοσει τη χωρα σε ακραια στοιχεια οπως χρυσαγουλα (ιδιως αυτους λογω ανθρωπινων δικαιωματων) και σε ανταρσυες και παμε του κκε
για την ωρα θα δωσω πιστωση χρονου στο σαμαρα μετα την ψηφιση των μετρων (κατι περιμενει απ την ευρωπη πιστευω δεν ειναι χαζος)
και αν σε 1 χρονο το πολυ δε δωθει οικονομικοπολιτικη λυση (λεφτα για αναπτυξη και θεσεις εργασειας) ας ερθει ο τσιπρας που οπως ημουν σιγουρος και πριν μεταξελισετε σε κεντοαριστερο κομμα με ευρωπαικη πολιτικη
τα λαμογια πασοκ-νδ που κλεψαν να πανε φυλακη να τους κατασχεθουν περιουσιες και καταθεσεις
ειμαι υπερ της νομιμοτητας
τυπε πρεπει να σε κανουν επιτιμο μελος![]()
Τα άκρα είναι η μόνη λύση,νομοτελειακά.οσοι κολλατε στη μετεμφυλιακη κοντρα ακροδεξιων ακροαριστερων ξεκοληστε να παμε τη χωρα παρακατωΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ
δεν υπαρχει ευκολος δρομος, υπαρχει ο πολυ δυσκολος και με πολλες στερησεις και ο δρομος της απολυτης καταστροφης (αν επικρατησουν τα ακρα)
οσοι διψατε για δικαιοσυνη (και εγω αναμεσα σε αυτους) να απαιτησουμε απ τους δικαστες οπως βαλαν φυλακη μονο το τσοχατζοπουλο να βαλουν και χιλιαδες αλλους και το κυριοτερο να τους κατασχεσουν τα λεφτα
αλλα αλλο αυτο και αλλο να μη βλεπουμε μπροστα μας και να στρεφομαστε στα ακρα
δεν κανουμε κακο σε αυτους μ αυτο το τροπο αλλα στους ευατους μας και αντιθετα τους συντηρουμε
![]()
He's Judge, Jury and Executioner!οσοι διψατε και δικαιοσυνη (και εγω αναμεσα σε αυτους)
Πες τα. Αφου οι αλβανοι ειναι φιλοι μας. Και οι λαθρομεταναστες μας αγαπανε τοοοσο μα τοσο πολυ.
www.facebook.com/photo.php?fbid=116225455101126&set=a.116225451767793.17948.116224928434512&type=1&theater]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=116225455101126&set=a.116225451767793.17948.116224928434512&type=1&theater[/url[/video]]
Πες τα. Αφου οι αλβανοι ειναι φιλοι μας. Και οι λαθρομεταναστες μας αγαπανε τοοοσο μα τοσο πολυ.
www.facebook.com/photo.php?fbid=116225455101126&set=a.116225451767793.17948.116224928434512&type=1&theater]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=116225455101126&set=a.116225451767793.17948.116224928434512&type=1&theater[/url[/video]]
κανενα κουρελοπανο θα ποσταρει κανεις![]()