Νέα

Ερατώ στη Νεάπολη, στα Βριλήσια, στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα presto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

presto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/content/view/1440/246/]Το thread αυτό αναφέρεται σε δημοσιευμένη Ερωτική Ιστορία[/url]

Μπορεί να μην πρόλαβες να κάνεις και εσύ μπάνιο, αλλά τουλάχιστον έφαγες σαλάτα και φρούτο. Πρόσεξε λίγο και την ορθογραφία, σύ μια αρχιτέκτων με γονείς καθηγητές...Κατά τα λοιπά η ιδέα του σεναρίου είναι σχετικά καλή, πολυπεγμένη πάντως, χρειάζεται λίγη πλοκή και ίσως ένα δυο σεκάνς, ας πουμε συνεχόμενες στάσεις κ.λ.π.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλή αλλά ο φώσκολος γράφει καλύτερες μλκιες.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6

φτωχο..
το εγραψες βιαστικα..!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τίποτα το ιδιάιτερο η ιστορία. Επίσης αν μια γκόμενα που μόλις έχουμε γνωριστεί, τη ρωτήσω τι θέλει να πιεί και μου πεί σπέρμα μάλλον θα καταλήξει με σπασμένα δόντια.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μαλακιαααααααααααααααααααααααααα.................
Τίποτα το ιδιάιτερο η ιστορία. Επίσης αν μια γκόμενα που μόλις έχουμε γνωριστεί, τη ρωτήσω τι θέλει να πιεί και μου πεί σπέρμα μάλλον θα καταλήξει με σπασμένα δόντια.
σωστος ο φιλος........

aln

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι έχουμε τις φαντασιώσεις μας!

Ας έχουν και λίγη φαντασία!!!!!!

Όσο και να το τραβήξεις, δεν βγαίνει!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
"Ερατώ στη Νεάπολη, στα Βριλήσια, στην Άρτα"

Πώς λέμε "Σαράφης και στα Τρίκαλα" ε; Άντε Ερατώ σου εύχομαι και στο Νευροκόπι να φτάσει η χάρη σου! :headbang:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
4.545
Kαλα το ατομο που εγραψε την ιστορια ειναι για τον πουτσο. Χαχαχαχαχα.

"μου ζητησε συγνωμη εγω δε αντεξα και αρχισα να του ρουφαο"

Ρουφαο, με "ο" οπως λεμε κακαο, και "συγνωμη" αντι συγγνωμη.

Και μετα λεει :

"Σε κανα δίωρο ακουστηκε μια κορνα απο εξω, ηταν ενας γκομενος που με εψαχνε μερες γιατι τον ειχα εξυπηρετηση παλια και αυτον, εγω ντυθηκα, οταν οι γκομενοι , γυρησαν με κοιταξαν και μου ειπαν θα τα ξαναπουμε? εγω τοτε τους ειπα πως δεν ειμαι και καμια πουτανα κορη καθηγητων ειμαι αρχιτεκτον με πτυχεια. "

Καλα αφου εισαι "αρχιτεκτον".
Προφορικα το πηρες το πτυχιο η εισαι απο καμια αλλη χωρα και δε ξερεις Ελληνικα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
4.545

Kαλα εσυ σπας δοντια γυναικων? Εσυ εσπασες τα δοντια της Μαλαμως και τα λεει εεεεεεεεεεεεεεξω απ΄τα δοντια?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.769
Πόντοι
17.085
Έκανε κι άλλο λάθος. Έγραψε Βριλήσια, αντί Βριχύσια που είναι το σωστό.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Kαλα εσυ σπας δοντια γυναικων? Εσυ εσπασες τα δοντια της Μαλαμως και τα λεει εεεεεεεεεεεεεεξω απ΄τα δοντια?

Όχι φίλε μου δεν το συνηθίζω. Αν εσένα σε ρωτήσει μια τι θα πιείς δικαιούσε να της πείς "τα υγρά σου?" Λογικά θα σε βρίσει και θα φύγει γιατί την πρόσβαλες (και καλά θα κάνει). Αντίστοιχα και γω θα ένοιωθα προσβεβλημένος.
Η Μαλάμω ποια στο πούτσο είναι?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
η μαλαμω?τρελλο μωρο

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
άντε πάλι, τον ρίξαμε και σήμερα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδιά, δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά η Πόρσε δεν παίζεται...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εμένα άν μου το έλεγε θα την πήγαινα κατευθείαν στους γονείς μου... :uglystupid:  :uglystupid:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
382
Πόντοι
366
τότε εκείνος μου πρότεινε να ανεβούμε μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε
................................................................
Σε κανα δίωρο ακούστηκε μια κόρνα από έξω, ήταν ένας γκόμενος που με έψαχνε μέρες γιατί τον είχα εξυπηρετήσει παλιά και αυτόν

Ο γκόμενος αυτός ήταν ο αστυνόμος Βγέκας? Πώς τη μυρίστηκε ότι ήταν σ' αυτό το ξενοδοχείο? Αλλά και το timing του, τέλειο, έ? Μόλις τέλειωσε αυτή τα γαμήσια, έσκασε μύτη αυτός!  :headbang:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ειναι η φαση που ξυπναει μεσα στον ιδρωτα και στην καυλα απο την λεγομενη αγαμια και συντασει.. χαχαχαχα εγραψε :P

markhsiosdesand

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όχι φίλε μου δεν το συνηθίζω. Αν εσένα σε ρωτήσει μια τι θα πιείς δικαιούσε να της πείς "τα υγρά σου?" Λογικά θα σε βρίσει και θα φύγει γιατί την πρόσβαλες (και καλά θα κάνει). Αντίστοιχα και γω θα ένοιωθα προσβεβλημένος.
Η Μαλάμω ποια στο πούτσο είναι?
γειτονισσα της μαλακως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom