Νέα

ΕΡΑ ΣΠΟΡ -Τριτο Ματι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ερα Σπορ και Τριτο Ματι ακουω απο το 2001 περιπου, απαραιτητη συντροφια για το μεσημεριανο φαγητο απο τοτε..
Τοτε ακουγαμε τα "κουμπαρακια" να κανουν την εκπομπη, αυτοι την εκαναν διασημη..
Παναγιωτοπουλος, Μυρισλαβος, οι φιλοι που ειχαν κανει ολη την ερα σπορ και τους ακροατες μια παρεα.
Καταφερναν και κρατουσαν ενα πολυ καλο επιπεδο και μπορουσαν να κουλαντρισουν ακομα και τους πιο δυσκολους ακροατες που θα επαιρναν τηλεφωνο για να βρισουν, να διαφωνισουν, να ξεσπασουν.

Πλεον εχει χασει την αιγλη της και την επαφη με το κοινο..

Δειτε για παραδειγμα τι εχει γινει στο παρελθον..
Ξέφραγο αμπέλι η ΕΡΑΣΠΟΡ με τον προϊστάμενο της Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο να λέει το μεσημέρι στη σύσκεψη  : «Θα γράψω βιβλίο που θα αναφέρει ότι η ΕΡΤ είναι  το μεγαλύτερο μπουρδέλο που έχω πάει…»
Ο άνθρωπος που θεωρείται από τους ευεργετηθέντες στην αθλητική κρατική ραδιοφωνία- λέγεται ότι ακόμα και το... λατρεμένο του καφενείο βοηθούσε από την  ΕΡΑΣΠΟΡ, ρίχνει ανάθεμα σε όλους αυτούς που εδώ και πολλά χρόνια κάνουν τα στραβά μάτια στον αθλητικό ραδιοσταθμό.
«Να πάτε να σας δικαιώσουν οι Ταγματάρχες και οι στρατηγοί έτσι όπως πάνε να κάνουν το μαγαζί…» είπε ο προϊστάμενος των αθλητικών στους δημοσιογράφους και έγινε μύλος.
Παράλληλα ο Παναγιωτόπουλος, τόνισε πως είναι βέβαιος ότι το γεγονός πως βυθίστηκαν οι ακροαματικότητες δείχνει έμπρακτα το μεγάλο παιχνίδι που παίζουν τα στελέχη της κυβέρνησης για να ξεπουλήσουν κοψοχρονιά το κρατικό ραδιόφωνο.
Στη δίωρη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ήταν παρούσα  και η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ που παρακολουθούσε έκπληκτη της καταγγελίες Παναγιωτόπουλου.

Κανανε μεχρι και σελιδα στο φεισμπουκ τρομαρα τους...
Ξεφτυλισαν το κρατικο ραδιοφωνο που ειχε καταφερει να ενωσει ολους τους Ελληνες, απο καθε μερια της γης.
Τωρα καθονται και καμαρωνουν που εχουν μεινει 3 κ ο κουκους και λενε οτι πανε πολυ καλα.
Σαρελακο δε σε παει κανενας κωλοβυσμα, παρτο χαμπαρι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν κατάλαβα...;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο ερα σπορ μονο ο δημητρης μωρος αξιζει και ο σωτηρης γεωργιου ολοι οι αλλοι τυπε ειναι για τα μπαζα ειδικα αυτος ο καημας

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
Eχουν περασει πολλα γνωστα ονοματα απο την ΕΡΑ σπορ και τη χρησημοποιησαν για να βγουν παραεξω.Οντως καμια σχεση το τριτο ματι που ακουγα εγω το 2007-08 με Μυρισκλαβο-Παναγιωτοπουλο σε σχεση με τωρα.Οτι να ναι εντελως!  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραια photo razor  :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.419
Πόντοι
6.515
ο Μυρισκλαβος ειχε ωραιο χιουμορ. Ο Παναγιωτοπουλος λιγο λαικος αλλα αυθεντικος. Η μουσικη τους απαραδεκτη. Επρεπε να ειχες βγει απο σκυλαδικο λιωμα στις 3 το μεσημερι για να την αντεξεις :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ακουσα μια ημερα καταλαθος 12-3 το βραδυ ερα.χειροτερα και απο το jeronimo groovy που εβγαζε γραμμες στο παρελθον.

μονο fight  :rockon: :rockon: :rockon:club

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ακουσα μια ημερα καταλαθος 12-3 το βραδυ ερα.χειροτερα και απο το jeronimo groovy που εβγαζε γραμμες στο παρελθον.

μονο fight  :rockon: :rockon: :rockon:club

εγω μονο τα βραδια ακουω καμμια φορα,αλλα εχει καταντησει αηδια ολοι οι ιδιοι βλακες περνουν τηλ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι μου θυμίσατε!!!!
Λοιπόν θα σας πάω πιο πίσω:το Τρίτο Μάτι,το άκουγα την τριετία 1994-1997!!!!Ναι,ναι,΄καλά διαβάσατε.όταν πήγαινα Λύκειο και ένα χρόνο μετά που έκανα προετοιμασία να ξαναδώσω Πανελλήνιες.Τότε λοιπόν ήταν 11.00-12.00 το πρωί.Μάλιστα μια φορά είχα κερδίσει έναν διαγωνισμό που είχαν βάλει.Θυμάμαι και την ερώτηση:΄΄Σε ποια ομάδα πρωτόπαιξε μπάλλα ο Ηλίας Ατματζίδης΄΄.Ενώ όλοι απάντησαν στους Πόντιους Βεροίας,εγώ είχα ακούσει και το χα συγκρατήσει ότι ναι μεν ήταν στους Ποντίους,αλλά σε αυτούς της Κοζάνης!!!!Το είχα απαντήσει μόνο εγώ σωστά,και κέρδισα μια φωτογρ.μηχανή-σούπερ δώρο για τότε.Πήγα να την παραλάβω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ,και μάλιστα πήγα επίτηδες λίγο πριν την εκπομπή,για να μου προτείνουν να μπω μαζί τους στο στούντιο και να την παρακολουθήσω από κοντά,όπερ και εγένετω!!!!Μάλιστα μίλησα και λίγο στον αέρα.Αυτή ήταν η πρώτη μου καια μοναδική μου ραδιοφωνική εμπειρία.
Τότε ήταν πολύ αυθεντική,χιουμοριστική και ευχάριστη εκπομπή.Έβγαινε νεράκι.Τώρα έχω χάσει τα ίχνη της-έχω να την ακούσω πάνω από 15 χρόνια,αλλά από ότι διαβάζω και μαθαίνω,έχει χάσει την νεανική της φρεσκάδα.
Κρίμα,γιατί είναι ιστορική εκπομπή.
Καλό θα είναι να μαθαίνουν οι συντελεστές,όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,να σταματάνε την προσπάθειά τους,γιατί το προϊόν τους ξεφτίζει και χάνεται.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Σταθμό μοντελο τον εκαναν bourdelo.. Κάποτε μία 10ετία πίσω ήταν κόσμημα. Ποιον να πρωτοθυμηθείς.. Τωρα ούτε να τους ακούω, πολλά χάλια. Καφενείο σκέτο. Όταν μου έρθει η όρεξη για αθλητικά ακούω sentra fm, παραπάνω ποιότητα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο σέντρα είναι πολύ καλός αλλά μάλλον πάει για λουκέτο... 1 μέρα πρόγραμμα - 3 μέρες μουσική!!!

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Οπως φαινεται ολοι εχουν ξενερωσει με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ...
Και μαλλον ολο αυτο θα γινεται για το λογο που ειπε και ο Παναγιωτοπουλος, μαλλον θελουν να πουλησουν το σταθμο κοψωχρονια..

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
ο σέντρα είναι πολύ καλός αλλά μάλλον πάει για λουκέτο... 1 μέρα πρόγραμμα - 3 μέρες μουσική!!!

Dimi, δεν ασχολουμαι καθημερινα. Δεν μπορώ να εχω αποψη.

Οπως φαινεται ολοι εχουν ξενερωσει με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ...
Και μαλλον ολο αυτο θα γινεται για το λογο που ειπε και ο Παναγιωτοπουλος, μαλλον θελουν να πουλησουν το σταθμο κοψωχρονια..

Τζιμι, φαινόταν απ όταν εφυγαν στελέχη (Β. Βεργης κοκ) απ την ΕΡΑ οι οποιοι στην συνεχεια δημιουργησαν τον σεντρα.
Ας φύγουν ολοι οι καταξιωμενοι και να δημιουργησουν εναν δικο τους podcast - radiobubble. Μία διαφήμιση στην αρχή, μία στο τέλος. Να βγάζουν μεροκάματο. Τι άλλο να πω...
Ok μπουρδελο ειναι το ελληνικό ποδοσφαιρο και γενικότερα ο ελλην. αθλητισμός, αλλα ειναι μερικοί δημοσιογραφοι που χαιρεσαι να τους ακους με τις αναλυσεις και τις συζητησεις τους.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Τι μου θυμίσατε!!!!
Λοιπόν θα σας πάω πιο πίσω:το Τρίτο Μάτι,το άκουγα την τριετία 1994-1997!!!!Ναι,ναι,΄καλά διαβάσατε.όταν πήγαινα Λύκειο και ένα χρόνο μετά που έκανα προετοιμασία να ξαναδώσω Πανελλήνιες.Τότε λοιπόν ήταν 11.00-12.00 το πρωί.Μάλιστα μια φορά είχα κερδίσει έναν διαγωνισμό που είχαν βάλει.Θυμάμαι και την ερώτηση:΄΄Σε ποια ομάδα πρωτόπαιξε μπάλλα ο Ηλίας Ατματζίδης΄΄.Ενώ όλοι απάντησαν στους Πόντιους Βεροίας,εγώ είχα ακούσει και το χα συγκρατήσει ότι ναι μεν ήταν στους Ποντίους,αλλά σε αυτούς της Κοζάνης!!!!Το είχα απαντήσει μόνο εγώ σωστά,και κέρδισα μια φωτογρ.μηχανή-σούπερ δώρο για τότε.Πήγα να την παραλάβω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ,και μάλιστα πήγα επίτηδες λίγο πριν την εκπομπή,για να μου προτείνουν να μπω μαζί τους στο στούντιο και να την παρακολουθήσω από κοντά,όπερ και εγένετω!!!!Μάλιστα μίλησα και λίγο στον αέρα.Αυτή ήταν η πρώτη μου καια μοναδική μου ραδιοφωνική εμπειρία.
Τότε ήταν πολύ αυθεντική,χιουμοριστική και ευχάριστη εκπομπή.Έβγαινε νεράκι.Τώρα έχω χάσει τα ίχνη της-έχω να την ακούσω πάνω από 15 χρόνια,αλλά από ότι διαβάζω και μαθαίνω,έχει χάσει την νεανική της φρεσκάδα.
Κρίμα,γιατί είναι ιστορική εκπομπή.
Καλό θα είναι να μαθαίνουν οι συντελεστές,όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,να σταματάνε την προσπάθειά τους,γιατί το προϊόν τους ξεφτίζει και χάνεται.
Τύπε μου με συγκίνησες τώρα και εγώ το άκουγα από παλιά  :'(

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μόνο με Μυρισκλαβο-Παναγιωτοπουλο γάμαγε!τώρα είναι για τον πούτσο!
ο Παναγιωτόπουλος πάντως κάνει τις κυριακές στον real fm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom