Νέα

Επιτρέπονται οι ανήλικοι στα μπουρδέλα και στα στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ablaoublas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ablaoublas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι λέει ο νόμος ? τι παίζει άμα σε πιάσει μπάτσος ???? ευχαρίστιση οκ αλλά μου ζηταει ο γιος μου .. δε θέλω να πάω μαζί του και φοβάμαι μη τον πιάσει κανένας , πανω που πήρα χαρές :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Kανε παραγγελια σπιτι κοπελα καλυτερα-Πες της κανα 2 φωνηεντα για να αντιμετωπισει τον πιτσιρικα κυριλε και αστον με την ησυχια του να μαμει και να γλειεφει-Καλυτερα απο μπουρδελο θα του ερθει πιστευω-Χρονος περισσοτερος-Καλυτερο service-Περισσοτερα cash αλλα το καλο πληρωνεται

Επισκέπτης
ας το παιδί να πάει να κάνει την δουλειά του, πότε δεν πιάσανε κανέναν επειδή πήγε να πηδήξει σε ρδέλο. Πές του να πάει σε κάνα καλο΄που να έιναι οκ απο άδεις κτλ
δώστου χαρτζιλίκι ευχήσου του καλό βόλι και βούρ

OP
OP
A

ablaoublas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπα σπίτι δε γίνεται άσε που υπάρχει και το κόλλημα ότι δε με θέλει μαζί του ((και με το δίκιο του ετσι)... αλλά δε μου απαντάτε στο ερώτημα... επίσης στις συλλήψεις πρόσφατα πιάσανε και άκυρους από ότι διάβασα ... ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση με μπάτσο να γίνει μλκ??

Επισκέπτης
τι λέει ο νόμος ? τι παίζει άμα σε πιάσει μπάτσος ???? ευχαρίστιση οκ αλλά μου ζηταει ο γιος μου .. δε θέλω να πάω μαζί του και φοβάμαι μη τον πιάσει κανένας , πανω που πήρα χαρές :2funny:
ασ το παιδι να πιτσιλισει καυλιαρι μου!μιν αγχονεσε!!!δοστου κανα ευρο παραπανο να παει σε κανα πολιτελιας στουντιο μιας και ειναι προτι φορα!το καλτερο ειναι να παει με τουσ φιλουσ τους οπος κανουμε και οι περοισοτεροι καυλιαριδες τιν προτι φορα!!!!1

Επισκέπτης
οταν αρχισει το σπερμα του καυλιαρετζου πιτσιρικα να πιζει και να ξεροχινι στι σκεψι ατακτον πορνιδιον τοτε ειναι ετοιμοσ να μπει διναμικα στο κοσμο τις ιδονις!!!!!και σε αυτο θα σιμβαλει βεβεα και ο χιστις μπαμπας!χριματικα ενοοο!!γιατι ο πιτσιρικας θα βρει μονος του τα σκοτινα σοκακια ιδονις και ανακουφισις απο τιν ασθενεια τις καυλας!

rep

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιος μπορει να στειλει pm για ξανθια cg θα ημουν υποχρεος

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ο καθενας το μακρυ και το κοντο του οπου να ναι το λεει...
Εμενα για  :police: μου κανει ή απο αυτους που μπαινουν κανουν 2-3 ποστ και μετα σκανε το παραμυθακι για τηλ :2funny:
Τεσπα ας ανοιξει καμια εφημεριδα τοσες παιζουν :dancing:

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Το πολύ πολύ να τον πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση.Αν και 99% δε θα του κάνουν τίποτα.Αν τον πάνε στο τμήμα,θα σε καλέσουν,πας εκεί του ρίχνεις μια φάπα υποκριτική για να νομίζουν οι αστυνομικοί ότι δεν το ήξερες,τον παίρνεις και πάτε σπίτι.Αν έχει προλάβει να γαμήσει,είναι τυχερός.Αν όχι,πάει μια άλλη μέρα.Εμένα πάντως δε μου έτυχε ποτέ.Σιγά μην ασχοληθούν με τα μπουρδέλα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
αλλά δε μου απαντάτε στο ερώτημα... επίσης στις συλλήψεις πρόσφατα πιάσανε και άκυρους από ότι διάβασα ... ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση με μπάτσο να γίνει μλκ??

Αυτούς τους έπιασαν επειδή προφανώς είχαν ψωνίσει από "γραφείο".Στο μπουρδέλο που να ξέρεις αν είναι νόμιμη η κοπέλα ή όχι;

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997

Επισκέπτης
ablaoublas1 τον σφύριξε ο γιόκας σου ή ακόμα;
μην το καθυστερείς πάντως γιατί βλέπεις τι γίνεται την σήμερον, χαρτζιλίκωσε τον και στείλτον με τη μία.

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
εγώ σε μπουρδέλο πήγα πρώτη φορά στα 17
από τα 10 ήθελα αλλά ντρεπόμουνα το πω στους γονείς μου

Επισκέπτης
πσσσσσ!!!!χιστι γαμια!!!καυλιαρι μου εσι!!!!ιποκλινομαι στι βασιλια τις ιδονις σου πουτσαρα μου!!!!

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
είπα στον μπαμπά μου να με πάει,και η μάνα μου το μάθε στα 22 μου-5 χρόνια μετά-

kalwstapaidia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πήγα πρώτη φορά σε μπουρδέλο στα 14,παρέα με 8 συμμαθητές από το γυμνάσιο!από εκεί και πέρα(εδώ και 3 χρόνια) πηγαίνω συνήθως μια φορά τον χρόνο,θα πήγαινα πιο συχνά αλλά φοβάμαι τα Σ.Μ.Ν

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Εγω παντως θυμαμαι οτι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να βγαλω ταυτοτητα στα 14 για να δώσω για Lower.

Φανταζομαι την εκφραση του αξιωματικου υπηρεσιας οταν ρωτησει τον κηδεμονα του 14χρονου.
- καλα γιατι βγαζετε ταυτοτητα στο παιδι απο τοσο μικρό?? 
- Για να πηγαινει στα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! :uglystupid: :uglystupid:

:police: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom