ablaoublas1
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λέει ο νόμος ? τι παίζει άμα σε πιάσει μπάτσος ???? ευχαρίστιση οκ αλλά μου ζηταει ο γιος μου .. δε θέλω να πάω μαζί του και φοβάμαι μη τον πιάσει κανένας , πανω που πήρα χαρές
ασ το παιδι να πιτσιλισει καυλιαρι μου!μιν αγχονεσε!!!δοστου κανα ευρο παραπανο να παει σε κανα πολιτελιας στουντιο μιας και ειναι προτι φορα!το καλτερο ειναι να παει με τουσ φιλουσ τους οπος κανουμε και οι περοισοτεροι καυλιαριδες τιν προτι φορα!!!!1τι λέει ο νόμος ? τι παίζει άμα σε πιάσει μπάτσος ???? ευχαρίστιση οκ αλλά μου ζηταει ο γιος μου .. δε θέλω να πάω μαζί του και φοβάμαι μη τον πιάσει κανένας , πανω που πήρα χαρές
ο καθενας το μακρυ και το κοντο του οπου να ναι το λεει...αν καποιος μπορει να στειλει pm για ξανθια cg θα ημουν υποχρεος
Εμενα για μου κανει ή απο αυτους που μπαινουν κανουν 2-3 ποστ και μετα σκανε το παραμυθακι για τηλο καθενας το μακρυ και το κοντο του οπου να ναι το λεει...
αλλά δε μου απαντάτε στο ερώτημα... επίσης στις συλλήψεις πρόσφατα πιάσανε και άκυρους από ότι διάβασα ... ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει περίπτωση με μπάτσο να γίνει μλκ??
δε θέλω να πάω μαζί του και φοβάμαι μη τον πιάσει κανένας ,
Το πολύ πολύ να τον πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση.