Νέα

Επιθυμώ να οργανώσω ένα bourdelo party αλλά δεν έχω τις γνώσεις!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες σε 2 μήνες έχω τα γενεθλιά μου και σκέφτομαι να κανονίσω ένα bourdelo party για να το κατά ευχαριστηθώ(έλεγα να καλέσω καμία στριπτιτζού ή κανένα καλό call girl),ποιά ιδέα σας φαίνεται καλύτερη και πόσο περίπου το κοστολογείτε;;; :think:
Επίσης μήπως έχετε καμία καλύτερη ιδέα;;; :huh:
Y.Γ.Αν τελικά πάρω στριπτιτζού με κανένα 250ευρό υπάρχει περίπτωση να  :knockinb: (γμτ. είναι το απωθημένο μου);;; :huh:
:helpplea:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μιλάμε για Θεσσαλονίκη οπότε υπάρχουν δυσκολίες!!! :grin:
Υ.Γ.Ενημέρωση δεκτή και με pm!!! :cheesy:

Επισκέπτης
Φιλαρακι θα σου πρωτεινα να πας σε ενα στριπτιτζαδικο και να το συζητησεις πρωσωπικα  :rockon:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
καλημερα, φιλε.
αν πας σε στριπτιτζαδικο θα σε χρεωσουν ακριβα (min 150) και θα είναι για πολυ λιγο (όσο διαρκει 1 ή 2 τραγούδια). Δηλαδή ισα ισα για να γίνει χαβαλές. Αυτά αν δεν έχεις καποια γνωριμά σε κάποιο μαγαζί.
Αν καλέσεισ κάποιά κοπέλα για σεχ, τότε ίσωσ κάνει και το strip show για τον χαβαλέ τησ παρέασ. Αυτό είναι ακόμα πιο δυσκολο να γίνει αλλα αν θεσ και σεχ εγω το βλέπω σαν την πιο καλή σου επιλογή.
Αυτά που σου λέω από παλιότερη προσωπικη πείρα, άλλα που όμωσ πια έχουν ατονίσει οι δικέσ μου επαφέσ και δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο για εσένα

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα, φιλε.
αν πας σε στριπτιτζαδικο θα σε χρεωσουν ακριβα (min 150) και θα είναι για πολυ λιγο (όσο διαρκει 1 ή 2 τραγούδια). Δηλαδή ισα ισα για να γίνει χαβαλές. Αυτά αν δεν έχεις καποια γνωριμά σε κάποιο μαγαζί.
Αν καλέσεισ κάποιά κοπέλα για σεχ, τότε ίσωσ κάνει και το strip show για τον χαβαλέ τησ παρέασ. Αυτό είναι ακόμα πιο δυσκολο να γίνει αλλα αν θεσ και σεχ εγω το βλέπω σαν την πιο καλή σου επιλογή.
Αυτά που σου λέω από παλιότερη προσωπικη πείρα, άλλα που όμωσ πια έχουν ατονίσει οι δικέσ μου επαφέσ και δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο για εσένα
Kάποια κοπέλα;;;; :huh: :huh:
Στριπτιτζού ή call girl;;;;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom