Νέα

Επιθυμίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DarkAngelOfStrips
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το θέμα αυτό έχει να κάνει με τις ανεδαφικές επιθυμίες ανδρών και γυναικών.
Πράγμα που, άποψή μου, είναι η πηγή των σχέσεων όπως έχουν διαμορφωθεί. Πολλάκις χαχαχαχ εις τα καθιδρύματα που αναφέρεται το άβαταρ, αυτό είναι ένα κοινό φαινόμενο, όπως και στη καθημερινότητα, με τη διαφορά ότι εκεί εκφράζεται. Και από την άλλη πλευρά η περιώνυμη αντίληψη της κυρίας των τιμών της συνήθους Ελληνίδος.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος

2. σύντροφος

3. εραστής

4. αδελφός

5. πατέρας

6. δάσκαλος

7. εκπαιδευτής

8. μάγειρας

9. μαραγκός

10. υδραυλικός

11. μηχανικός

12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων

13. στιλίστας

14. σεξολόγος

15. γυναικολόγος/μαιευτήρας

16. ψυχολόγος

18. ψυχίατρος

19. θεραπευτής

20. τολμηρός

21. τακτικός

22. καλός πατέρας

23. πολύ καθαρός

24. συμπαθητικός

25. αθλητικός

26. στοργικός

27. προσεκτικός

28. ιππότης

29. έξυπνος

30. οραματιστής

31. δημιουργικός

32. γλυκός

33. δυνατός

34. κατανοητικός

35. ανεκτικός

36. ευσυνείδητος

37. φιλόδοξος

38. ικανός

39. θαρραλέος

40. αποφασιστικός

41. έμπιστος

42. γεμάτος σεβασμό

43. παθιασμένος

44. αβρόφρων

45. πολύ πλούσιος

46. να αγαπάς τις αγορές

47. να μη  γκρινιάζεις

48. να μην της είσαι βάρος

49. να μην κοιτάζεις άλλες

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να

50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και  αδιάφορος

51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά

να μην αφιερώνεις στην τελευταία

περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.

52. να της αφήνεις το

χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για  το πού πηγαίνει.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες:

-επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει)

-ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι

πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα

την κάνεις ευτυχισμένη,

διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη

σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητας από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί<FONT

δραπετεύοντας

με το πρώτο

κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά

της. 

Ίσως γι' αυτό

ο Θεός (μεγάλη η Χάρη Του) είπε: "αγάπα τη
αλλά δεν είπε "κατανόησέ τη

Πώς θα κάνεις ευτυχισμένο ένα άνδρα:

1. κάθισέ του.

2. μη του τα πρήζεις

OP
OP
D

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν είναι το σύνηθες θέμα για τη  :jerking: των Ελληνίδων. Είναι οι επιδιώξεις πέραν του δυνατού (πιθανώς)

Επισκέπτης
Δηλαδή ο άντρας δεν θέλει σύντροφο, δεν θέλει να γελάει με την γυ΄ναίκα που γουστάρει, δεν θέλει να τον υποστηρίζει, δεν θέλει χρόνο για αυτόν, δεν θέλει να γρινιάξει για την δουλειά του, δεν θέλει να τον ξεκουράσεις, ν ατου μαγειρέψεις, να τον παρηγορήσεις, να τον προσέξεις, να τον περιποιηθείς, κτλ
Μόνο να γαμάει θέλει; Ούτε τα ζώα δεν είναι έτσι ρε φιλαράκι μπουλ...χαχαχα
Πολύ υποτιμάτε τα αρσενικά εσείς οι ίδιοι τελικά..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και  επειδή σε αυτό τον πλανήτη κανείς άντρας δεν  συγκεντρώνει  και  τα  53  αυτά προαπαιτούμενα  οι πιο πολλές  έχουν κάνει  καραμέλα την  ατάκα "Δεν  υπάρχουν  άντρες  πια!"

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο άντρας σε γενικές γραμμές προσαρμόζει τις απαιτήσεις του κατάλληλα. Οπότε δε ζητάει σύντροφο, μια και οι γυναίκες πλέον δε γουστάρουν τέτοιο ρόλο, απλά ζητάει να γαμήσει χωρίς να του δημιουργηθεί πονοκέφαλος.

OP
OP
D

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξεφεύγουμε. Το θέμα είναι

ωρες ωρες απορω πως τολμουν τα μπαζοκοιλια να φλερταρουν ομορφους..δεν εχουν αυτογνωσία?

και

Φίλτατε λαπλας την ίδια απορία έχω και εγώ για τους άντρες που είναι άσχημοι, χοντροί, ατσούμπαλοι με τρίχες μπαμπουίνου, καραφλοί και ατημέλητοι, δεν έχουν ούτε καν πνεύμα και λόγο, μην μιλήσω για την ασχετοσύνη τους να χειριστούν μια γυναίκα και παρόλα αυτά θέλουν και μουνάρες... Που πας..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γενικά οι γυναίκες συνωστίζονται γύρω από ελάχιστους άντρες που για κάποιο λόγο τους θεωρούν "αρχηγούς", παραμένοντας αδιάφορες για τους υπόλοιπους. Έτσι, ακόμα και η κοντόχοντρη με το προκοίλι θα τρέξει πίσω από αυτούς που τρέχουν και οι υπόλοιπες. Εξάλλου, η γνώμη των άλλων γυναικών έχει μεγάλη σημασία για τις γυναίκες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και  επειδή σε αυτό τον πλανήτη κανείς άντρας δεν  συγκεντρώνει  και  τα  53  αυτά προαπαιτούμενα  οι πιο πολλές  έχουν κάνει  καραμέλα την  ατάκα "Δεν  υπάρχουν  άντρες  πια!"

Ντάξει, εύκολα είναι...Μια μέρα με το καθένα να ασχοληθείς, τη βρήκες την άκρη σε 53 μόνο μερούλες :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η αλήθεια  είναι ότι  αν  θέλει μια γυναίκα να γαμηθεί , όσο "χάλια" κι αν  είναι μπορεί να βρει σε ένα βράδυ πολλούς  εθελοντές!Το ίδιο δεν ισχύει για  έναν "χάλια" άντρα εκτός αν έχει άλλα προσόντα...και ειδικά χοντρό πορτοφόλι!!!
Και μην ξεχνάτε  "κορίτσια" ότι η σαβουρογαμία είναι αντρικό χαρακτηριστικό...δεν είναι τυχαίο αυτό! :think:

OP
OP
D

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ας το συνδέσουμε διαφορετικά.
Δύο θέματα. To ένα στη LIFO ανέφερε ότι στην ηλικία των 25+ οι περισσότεροι στην Ευρώπη ενδιαφέρονται με ζέση να κάνουν παιδιά, ενώ στην Ελλάδα πώς θα κάνουν ταξίδια, θα πάρουν πράγματα κλπ. Το άλλο, κανείς στο θέμα με το joker δεν απάντησε, θα κάνω οικογένεια, θα είναι ευχαριστημένοι κλπ. Τελικά αυτό το θέμα της επί-θέσης των επιθυμιών στο άλλο ανέφικτο πρόσωπο είναι έλλειψη συναισθημάτων; Κατοχικό σεξουαλικό σύνδρομο; Παρωχημένο κοινωνικό μοντέλο σχέσης ανθρώπων;
Δε μιλάω για το χαζογκομενάκι των 20.

Επισκέπτης
Τι λες εγω θα κανω ταξίδια με τον γαμια μου και μωρο μου.. δεν διάβασες καλά..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η αλήθεια  είναι ότι  αν  θέλει μια γυναίκα να γαμηθεί , όσο "χάλια" κι αν  είναι μπορεί να βρει σε ένα βράδυ πολλούς  εθελοντές![size=11pt]Το ίδιο δεν ισχύει για  έναν "χάλια" άντρα εκτός αν έχει άλλα προσόντα...και ειδικά χοντρό πορτοφόλι!!![/size]
Και μην ξεχνάτε  "κορίτσια" ότι η σαβουρογαμία είναι αντρικό χαρακτηριστικό...δεν είναι τυχαίο αυτό! :think:

Εμπρός, λοιπόν, στην ποντικοδρομία για την απόκτηση χοντρού πορτοφολιού :cool2:

OP
OP
D

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τι λες εγω θα κανω ταξίδια με τον γαμια μου και μωρο μου.. δεν διάβασες καλά..

Επειδή κατά διαβολική χαχαχαχχ σύμπτωση, όποτε κάνω σοβαρή κουβέντα, οι γυναίκες χαχαχαχ το ρίχνετε στη μαλακία, μωρό μου, μίλαμε για ανύπαντρους, singles, όπως οι περσσότεροι των περιπτώσεων

Επισκέπτης
Επειδή κατά διαβολική χαχαχαχχ σύμπτωση, όποτε κάνω σοβαρή κουβέντα, οι γυναίκες χαχαχαχ το ρίχνετε στη μαλακία, μωρό μου, μίλαμε για ανύπαντρους, singles, όπως οι περσσότεροι των περιπτώσεων

Οχι φιλαρακι δεν σου κάνουμε την κουβέντα μαλακία τονίζωντας οτι ως γυναίκα θα έπαιρνα αυτόν που γουστάρω να γυρίσω τον κόσμο, απλα κατά διαβολική σύμπτωση οι περισσότεροι άντρες ζητούν την εύκολη και πολυδιαφημισμένη απο την εποχή παρτούζα που θα τους κάνει ευτυχισμένους γιατί αυτό νομίζουν είναι η ευτυχία (το χρήμα και η παρτούζα). Εγώ λοιπόν που διάφωνω το εξέφρασα. Πές μου τώρα για να νοιώσεις και καλύτερα με τον εαυτό σου ότι το παρατραβάω ή οτιο δεν έχω χιούμορ κτλ αλλά κυρίως δες και την ουσία αν σε ενδιαφέρει. Πολύ μοναξιά στον κόσμο φίλτατε και φταίμε όλοι για αυτό.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
απλα κατά διαβολική σύμπτωση οι περισσότεροι άντρες ζητούν την εύκολη και πολυδιαφημισμένη απο την εποχή παρτούζα που θα τους κάνει ευτυχισμένους γιατί αυτό νομίζουν είναι η ευτυχία (το χρήμα και η παρτούζα). Πολύ μοναξιά στον κόσμο φίλτατε και φταίμε όλοι για αυτό.
Παρτούζα...το αντίδοτο στη μοναξιά..  :grin:

Και σίγουρα φταίμε όλοι....

[move]όταν δεν παίρνουμε μέρος..  :grin:[/move]

OP
OP
D

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εύκολο να νιώσω καλά με το να επιβεβαιώνομαι ότι το παρατραβάς, αλλά ακόμα πιο εύκολο με το ότι δεν αντίλαμβάνεσαι ότι συμφωνώ με τα παραπάνω, χωρίς να το παρατραβάς χαχαχαχ. Η μοναξιά, είναι μία παράμετρος, θα επιμείνω αλλη μια φορά σοβαρά χαχαχχα του βασικού, όπου ερωτήματα ανάφερα παραπάνω.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ μοναξιά στον κόσμο φίλτατε και φταίμε όλοι για αυτό.

από τα ελάχιστα που συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που γράφεις....το καλό να λέγεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom