Νέα

Επιστροφή στα νόμιμα φρουτάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master.ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΘEΛETE NA EΠIΣTPEΨOYN TA ΦPOYTAKIA??

• NAI (YΠO ΠPOΫΠOΘEΣEIΣ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • OXI

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ειμαστε η μοναδικη χωρα την Ε.Ε. που υπαρχει απαγορευση ηλεκτρονικων και ψυχαγωγικων παιχνιδιων (arcade games). Εδω και πολυ καιρο η χωρα μας καταδικαστηκε απο την Ε.Ε. για τον νομο 3037/2002 που απαγορευει τα ηλεκτρονικα παιχνιδια καθε ειδους. Πληρωνουμε ημερησιως 30.000 ευρω προστιμο για την εμμονη της κυβερνησης να μην ελευθερωσει επιτελους τον pacman. Η Ελληνικη κυβερνηση και αυτη και η προηγουμενη υποστηριζει διακαος το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ του μεγαλυτερου αστυφυλακα οργανισμου. Εμεις σαν παιχτες δεν εχουμε την ελευθερια τους στοιχηματισμου με κερδος αποδοσης αναλογο των υπολοιπων ευρωπαϊκων χωρων αφου ο ΟΠΑΠ με το μονοπωλιο που διατηρει φτιαχνει τις αποδοσεις με βαση τα μετρα του.Προσχημα της ελληνικης πλευρας για το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ εναι η προστασια της κοινωνιας. Αντιθετα ο ΟΠΑΠ τα τελευταια χρονια εχει δαπανησει εκατομμυρια ευρω για διαφημισεις, το κινο κληρωνει πανω απο 100 φορες την ημερα και ετσι το ιδο το κρατος απο την μια θελει να διαφυλαξει τον παικτη απο την αλλη του κανει πλυσηεγκεφαλου να τζογαρει οσο το δυνατον πιο πολλα ετσι ωστε να εχει καθαρο κερδος. Με αυτο τον τροπο επιχειρησεις με ηλεκτρονικα παιχνιδια εκλεισαν αφηνοντας εκατονταδες εργαζομενους στο δρομο εδω και 6 χρονια.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ειμαστε η μοναδικη χωρα την Ε.Ε. που υπαρχει απαγορευση ηλεκτρονικων και ψυχαγωγικων παιχνιδιων (arcade games). Εδω και πολυ καιρο η χωρα μας καταδικαστηκε απο την Ε.Ε. για τον νομο 3037/2002 που απαγορευει τα ηλεκτρονικα παιχνιδια καθε ειδους. Πληρωνουμε ημερησιως 30.000 ευρω προστιμο για την εμμονη της κυβερνησης να μην ελευθερωσει επιτελους τον pacman. Η Ελληνικη κυβερνηση και αυτη και η προηγουμενη υποστηριζει διακαος το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ του μεγαλυτερου αστυφυλακα οργανισμου. Εμεις σαν παιχτες δεν εχουμε την ελευθερια τους στοιχηματισμου με κερδος αποδοσης αναλογο των υπολοιπων ευρωπαϊκων χωρων αφου ο ΟΠΑΠ με το μονοπωλιο που διατηρει φτιαχνει τις αποδοσεις με βαση τα μετρα του.Προσχημα της ελληνικης πλευρας για το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ εναι η προστασια της κοινωνιας. Αντιθετα ο ΟΠΑΠ τα τελευταια χρονια εχει δαπανησει εκατομμυρια ευρω για διαφημισεις, το κινο κληρωνει πανω απο 100 φορες την ημερα και ετσι το ιδο το κρατος απο την μια θελει να διαφυλαξει τον παικτη απο την αλλη του κανει πλυσηεγκεφαλου να τζογαρει οσο το δυνατον πιο πολλα ετσι ωστε να εχει καθαρο κερδος. Με αυτο τον τροπο επιχειρησεις με ηλεκτρονικα παιχνιδια εκλεισαν αφηνοντας εκατονταδες εργαζομενους στο δρομο εδω και 6 χρονια.

Μην ανησυχεις θα αλλάξουν πολλά σε λίγο καιρο.... Τα 30.000 € ανα ημέρα είναι σημαντικό ποσό για να διατηρηθεί το υπάρχον κατεστημένο... Το δημοσιο χρέος είναι εξωφρενικό, λίγη υπομονή κάνε...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
καλά κάνουν έχουν κλίση σπίτια για σπίτια με αυτές τις μαλακίες
αντίθετα στην ευρώπη ο πιο πόλις κόσμος το βλέπει για ψυχαγωγία βάζει ένα 5 και όλα ok άντε 10

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Σχετικα με το στοιχημα,τυποις απαγορευεται. Οποιος θελει παιζει στο διαδυκτιο με καλυτερους ορους και σωστες αποδοσεις.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Καλα κανανε και τα απογαρευσανε τα φρουτακια.
Κακως τα βιντεοπαιχνιδια.
Φρουτακια πρεπει να υπαρχουν μονο σε καζινο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νομιζω οτι πρεπει να ειναι στα καζινο μονο.

Ειδικα στην επαρχία, πολυς κοσμος εχει καταστραφεί.

Αν μπορεις να το ελενχεις, Οκ καλα είναι. Μπορεις να ελενξεις ομως τον τζογο???

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Καλα κανανε και τα απογαρευσανε τα φρουτακια.
Κακως τα βιντεοπαιχνιδια.
Φρουτακια πρεπει να υπαρχουν μονο σε καζινο.
Tα φρουτακια τα ανεξελεκτα οντως κανανε ζημια.Eδω μιλαμε ελεγχομενα απο το κρατος.Σε ολς τις χωρες της EE υπαρχουν κρατικοι μηχανισμοι που ελεγχουν τυχον παρανομιες. Mιλαμε παντα για νομια και οχι παρανομα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Ο τζόγος δεν σταματά. Και όλα να τα απαγορευσουν θα τζογάρουμε σε κοκορομαχίες.

Επισκέπτης
Ο τζογος ειναι χειροτερος κι απο τη πρεζα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα μπλιμπλίκια όπως τα λέγαμε...
Από τα Πακ Μαν και τα Νταμπλ Ντράγκον και από το House of the Dead έως τους διάφορους εξομοιωτές, έχω αρκετές αναμνήσεις...
Η απόφαση για απαγόρευση ακόμη και αυτών των μηχανημάτων που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές ήταν από τις μεγαλύτερες μαλακίες της κυβέρνησης σημίτη αλλά κουτσά- στρβά το κενό κάπου καλύφθηκε από την διάδοση των υπολογιστών και των παιχνιδομηχανών αν και δεν είναι το ίδιο να "οδηγείς" στο ειδικό μηχάνημα και να σου φεύγει ο αυχένας με το να οδηγείς στο pc, όσο feedback και αν έχουν τα χειριστήρια, τα δε παιχνίδια shoot them up δεν είναι το ίδιο να τα παίζεις σε σχεδόν γιγαντοοθόνες με πραγματικής αίσθησης όπλά και στο pc σε οθόνη 15" με το ποντίκι...

Αλλά για τα άλλα τα φρουτάκια, καρφί δεν μου καίγεται...Υπάρχουν σε αφθονία στα καζίνο της χώρας και ήταν τόσο αποκαρδιωτικό το θέαμα να βλέπεις τις "φρουτόφατσες" να κλείνουν 24ωρα πατώντας μηχανικά ένα κουμπί παίζοντας τη σύνταξη, το κτήμα, τα δίδακτρα του παιδιού, που αν και είμαι κατά της ολοκληρωτικής απαγόρευσης, συμφωνώ να τα κρατήσουν περιορισμένα στα καζίνο...

Αυτό το κάθε καφετέρια και 10 φρουτάκια ήταν έγκλημα...

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα μπλιμπλίκια όπως τα λέγαμε...
Από τα Πακ Μαν και τα Νταμπλ Ντράγκον και από το House of the Dead έως τους διάφορους εξομοιωτές, έχω αρκετές αναμνήσεις...
Η απόφαση για απαγόρευση ακόμη και αυτών των μηχανημάτων που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές ήταν από τις μεγαλύτερες μαλακίες της κυβέρνησης σημίτη αλλά κουτσά- στρβά το κενό κάπου καλύφθηκε από την διάδοση των υπολογιστών και των παιχνιδομηχανών αν και δεν είναι το ίδιο να "οδηγείς" στο ειδικό μηχάνημα και να σου φεύγει ο αυχένας με το να οδηγείς στο pc, όσο feedback και αν έχουν τα χειριστήρια, τα δε παιχνίδια shoot them up δεν είναι το ίδιο να τα παίζεις σε σχεδόν γιγαντοοθόνες με πραγματικής αίσθησης όπλά και στο pc σε οθόνη 15" με το ποντίκι...

Αλλά για τα άλλα τα φρουτάκια, καρφί δεν μου καίγεται...Υπάρχουν σε αφθονία στα καζίνο της χώρας και ήταν τόσο αποκαρδιωτικό το θέαμα να βλέπεις τις "φρουτόφατσες" να κλείνουν 24ωρα πατώντας μηχανικά ένα κουμπί παίζοντας τη σύνταξη, το κτήμα, τα δίδακτρα του παιδιού, που αν και είμαι κατά της ολοκληρωτικής απαγόρευσης, συμφωνώ να τα κρατήσουν περιορισμένα στα καζίνο...

Αυτό το κάθε καφετέρια και 10 φρουτάκια ήταν έγκλημα...
Παλι θα επεμβω. Tο thread ανοιχτηκε για τα νομιμα φρουτακια και οχι τα παρανομα που το κερδος και η χασουρα ηταν απεριοριστη. Tα νομιμα ειναι περιορισμενου κερδους και χασουρας. Tωρα εαν θελεις καθε τοσο να δινεις και 15 ευρω εισοδο στα καζινο καθε τοσο που θες να παιξεις "Mπραβο εισαι μαγκας".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παλι θα επεμβω. Tο thread ανοιχτηκε για τα νομιμα φρουτακια και οχι τα παρανομα που το κερδος και η χασουρα ηταν απεριοριστη. Tα νομιμα ειναι περιορισμενου κερδους και χασουρας. Tωρα εαν θελεις καθε τοσο να δινεις και 15 ευρω εισοδο στα καζινο καθε τοσο που θες να παιξεις "Mπραβο εισαι μαγκας".

Ως γνωστόν το πρόβλημα του τζογαδαδόρου είναι τα 15 € της εισόδου στο καζίνο...
Μόνο τα ποτά που θα έπινε σε πχ 6ωρο παιχνίδι οπουδήποτε αλλού υπερκαλύπτουν το ποσό αυτό, άσε που είναι ασήμαντο μπροστά σε όσα θα ξοδέψει..

Και που ακούστηκε τζόγος περιορισμένης χασούρας; Δηλαδή αν χάσεις πάνω από πχ €1000 στο μηχάνημα αυτό κλειδώνει;;;
Το ότι θα τα χάνεις με πιο αργούς ρυθμούς απλά σημαίνει ότι θα παίζεις περισσότερη ώρα...Στο τέλος χαμένος θα είσαι ούτως ή άλλως...

Ούτε στα καζίνο δεν υπάρχει ελέγξιμη χασούρα, θα υπάρξει στην καφετέρια- μπαρ- ψησταριά- οβελιστήριο- μίνι καζίνο του κυρ Μπάμπη;

Τα φρουτάκια έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο, νόμιμα ή παράνομα...Δεν είμαι υπέρ υτου κράτους πατέρα- αφέντη, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του...
Αλλά δεν μπορεί να αφεθεί και τελείως ανεξέλεγκτο το φαινόμενο..
Τζόγος μόνο στα καζίνα με όλες τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος...

Αν και τώρα με το ίντερνετ, τί να το κάνεις το φρουτάδικο;

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις θα αλλάξουν πολλά σε λίγο καιρο.... Τα 30.000 € ανα ημέρα είναι σημαντικό ποσό για να διατηρηθεί το υπάρχον κατεστημένο... Το δημοσιο χρέος είναι εξωφρενικό, λίγη υπομονή κάνε...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν εναν ανθρωπο αντιπαθω παρα πολυ αυτος ειναι ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος, ομως εκανε ενα μεγαλο καλο στην χωρα, εκλεισε τα φρουτακια για να μην κλεισουν αλλα σπιτια.
Ο διαχωρισμος τους σε νομιμα και οχι ειναι πονηρος. Αν καποιος γουσταρει ας παει στα καζινο.
Μου φαγανε αρκετα λεφτα οι φρουτεμποροι και ξερω τι λεω, ας πανε αλλου να μας πουλησουν εξυπανδες.

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Αν εναν ανθρωπο αντιπαθω παρα πολυ αυτος ειναι ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος, ομως εκανε ενα μεγαλο καλο στην χωρα, εκλεισε τα φρουτακια για να μην κλεισουν αλλα σπιτια.
Ο διαχωρισμος τους σε νομιμα και οχι ειναι πονηρος. Αν καποιος γουσταρει ας παει στα καζινο.
Μου φαγανε αρκετα λεφτα οι φρουτεμποροι και ξερω τι λεω, ας πανε αλλου να μας πουλησουν εξυπανδες.
Στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σχοινι. Παντως κανενας δεν σου εβαλε το πιστολι στον κροταφο να παιξεις μεγαλα ποσα. Eσυ ο ιδιος φταις.

OP
OP
M

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Και που ακούστηκε τζόγος περιορισμένης χασούρας; Δηλαδή αν χάσεις πάνω από πχ €1000 στο μηχάνημα αυτό κλειδώνει;;;
Το ότι θα τα χάνεις με πιο αργούς ρυθμούς απλά σημαίνει ότι θα παίζεις περισσότερη ώρα...Στο τέλος χαμένος θα είσαι ούτως ή άλλως...

Δηλαδη υποστηριζεις οτι στα καζινο που η επιστροφη χρηματων ειναι πανω απο 80% εχεις φυγει ποτε κρδισμενος???

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δηλαδη υποστηριζεις οτι στα καζινο που η επιστροφη χρηματων ειναι πανω απο 80% εχεις φυγει ποτε κρδισμενος???

Και ποιος σου είπε ότι παίζω καζίνο καρδιά μου;;;;
Για θύματα ψάχνεις;
Ο τζόγος δεν συγκατελέγεται στα πάθη μου...

(για την ακρίβεια έχω πάει στις ζωή μου, 3 φορές καζίνο, μία κέρδια € 50, την άλλη έχασα € 30 και την 3η έμεινα ακριβώς στα λεφτά μου...Και φυσικά ήπια τσάμπα καμια δεκαρία γρανίτες- πάγωσε ο εγκέφαλος μου)..

Για να μην το κουράζουμε, παράνομος ή νόμιμος, ο τζόγος δεν είναι καλό πράγμα...
Τα δε φρουτάκια είναι ο ορισμός της αποβλάκωσης- αποχαύνωσης...

Και φυσικά, κανείς δεν κερδίζει το καζίνο ή το φρουτάδικο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο παντα κερδισμενοσ φεβγο απο το καζινο ,τροο και πινο τσαμπα οποτε μου μενουνε 8 εβρο για κοτο και πρασινι απο το διπλανο του ιχορ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
+1000000

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
+1000000
εγο δε τροο φρουτα μονο κοτο,αλα ιμε αποβλακοσι και αποχανοσιμενοσ γιατι,λετε να φτεη το νερο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom