Σε κάποιες μεγάλες πόλεις που είχαν πολλά εστιατόρια μπορεί να είχαν εργαστήριο για να φτιάχνει το ζυμάρι.Ισχύει αλλά είναι ανόμοια η συγκριση:ξυλοφουρνος+φρέσκια ζύμη που η ΧΑΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΡΕΣΚΙΑ
Φρέσκο ήταν όμως, το πρωί το έφτιαχναν το βράδυ έτρωγες.
Εδώ κάτω που είχαν μόνο ένα εστιατόριο το ζυμάρι το έφτιαχναν αυτοί στο κατάστημα.
Και αφού την πιάσαμε τη κουβέντα......
Όταν άνοιξε πήγαν και βρήκαν ένα νεοκλασικό στο κέντρο του Ηρακλείου που πριν στεγαζόταν το Γαλλικό ινστιτούτο.
Κάποια χρόνια έκατσαν εκεί και μετά μετακόμισαν γιατί ούτε αυτοί δεν άντεχαν το ενοίκιο, πήγαν 200 μέτρα πιο μακριά αλλά στην κεντρικότερη πλατεία του Ηρακλείου, πλατεία Ελευθερίας, όπου και εκεί τα ενοίκια είναι..........
Όταν πάντως έκλεισε το κατάστημα έμαθα να φτιάχνω ζυμάρι και πλέον είμαι μέγας π(ου)ιτσαδόρος