Νέα

Επιστολή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς ΚΚΕ Α.Ε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
(Από την επιστολή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ)

1. «Πίστευα και πιστεύω πάντα στην ανάγκη καθαρών και ειλικρινών σχέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, ακόμα και όταν διαπιστώνονται σοβαρές και πολλές φορές αγεφύρωτες διαφορές πολιτικής και στρατηγικής προσέγγισης.

2. Σήμερα βιώνουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη για τους εργαζόμενους της πατρίδας μας οικονομική και κοινωνική συγκυρία. Μια συγκυρία την οποία έχει δημιουργήσει η συντηρητική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι αντιλαϊκές και αδιέξοδες  πολιτικές της.

3. Ο λαός και οι πολίτες απαιτούν από τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης προγραμματικό λόγο και ρεαλιστικές προτάσεις για να βγούμε από την πολύπλευρη κρίση. Χρέος μας ως ΠΑΣΟΚ είναι να αναδεικνύουμε, καθημερινά, τις πραγματικές ευθύνες της Κυβέρνησης και να αγωνιζόμαστε για αλλαγή πορείας της χώρας μας - το συντομότερο.

4. Ο διμέτωπος τον οποίο έχετε επιλέξει, κριτική δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ ταυτίζοντάς το με την κριτική στην σημερινή κυβέρνηση, βοηθά τα μέγιστα να αποσιωπούνται οι πραγματικές πολιτικές αλλά και οι ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο ελληνικός λαός, γνωρίζει, γιατί το βιώνει καθημερινά, ποιος κυβερνά και ποιος ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα. Θυμάται και συγκρίνει.

-          Αν σας έστελνα δε επιστολές, κάθε φορά που οι δηλώσεις στελεχών σας ξεπερνούν τα όρια, θα είχαμε μια πολλή πυκνή αλληλογραφία.

5. Πιστεύουμε ότι, παρά τις διαφωνίες και τις διαφορές μας, είναι δυνατή η αναζήτηση κοινών στάσεων και η ανάπτυξη κοινών δράσεων. Για τους λόγους αυτούς είμαι πάντα στη διάθεσή σας να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα παραπάνω το συντομότερο».

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ευχαριστούμε για το copy paste

Θα κανεις κάποιο σχόλιο η απλά μαζεύεις ότι σου λένε να μαζέψεις από το internet?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Θα κανεις κάποιο σχόλιο η απλά μαζεύεις ότι σου λένε να μαζέψεις από το internet?

Η παροιμία λέει από μικρό και από πολιτικά τρελό μαθαινεις την αλήθεια.....Κυρία Παπαρηγα ....όσο και εάν μας πονάει που έχει δίκιο ο τζεφρυ η κυβέρνηση κρίνεται και όχι ο αόριστος δικομματισμος (που φταίει) άλλα από μέσα από την όποια αοριστία δεν προσδιορίζονται οι ευθύνες του Καραμανλή

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αν καθε φορα που ο τζεφρυ ελεγε μαλακιες πληρονώταν θα ειχε γινει πιο πλουσιος απο τον μπρεζινσκι.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Το Α.Ε. μου άρεσε!!

Αφου ειναι το κομμα επιχειρηματιας πως να το πουμε....εαν μοιραζε τα κερδη της τυποεκδοτικης το κκε ξερεις ποσοι εργατες θα τρωγανε ζεστο ψωμακι....και μετα φταιει ...το ΝΑΤΟ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
αστείο να κάνει αυτό το σχόλιο κάποιος που πιστεύει στους εξωγήινους

Παράθεση από: Enforcer στις 24/04/09, 09:09
Κοίτα, επειδή δε βρέχει αλλα σε φτύνουν καλο θα ήταν

1. Να είσαι λίγο πιο σεμνός και να μην πιστεύεις για τον εαυτό σου πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είσαι ο πεφωτισμένος ηγέτης αλλα κάποιος γραφικός κακομοίρης

2. Να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο γιατρό - τώρα που είσαι ακόμα φοιτητάκος γιατί μετά δύσκολα διορθώνεται το πρόβλημα σου

Λοιπον μιας και βλέπω οτι το συνεχίζεις.
Δεν εισαι σε καμια θεση να λες σε κανένα να ειναι σεμνος διοτι με το υφος σου φαίνεσαι τουλάχιστον ψωνισμόνος και καβαλημένος. στο σχόλιο σου χτες μου ειπες να σου αναφέρω 5 ατομα που καταλαβαινουν πιο πολυ απο οτι εσυ. Δηλαδη αμφισβητεις το γεγονός οτι μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον 5 ατομα σε ολη την Ελληνική κοινωνία που καταλαβαίνουν πιο πολλα απ οτι εσυ. Αρα θεωρεις τον εαυτο σου στο τοπ 5 των πανεξυπνων, της πνευματικής ελιτ. Μετα μου λες οτι ειμαι γραφικός κακοκμοίρης και οχι πεφωτισμένος ηγέτης? Εσυ φαίνεσαι να συμπεριφέρεσαι με τέτοιες ιδεοληψίες στο μυαλο σου. Απο κει και περα μιλας σοβαρα? Θες να σε παιρνουν στα σοβαρα και να παριστανεις τον υψηλου επιπεδου διανοουμενο σοβαρο συνομιλητη? Προφανως δεν εισαι τιποτα αλλο παρα ενας καβαλημενος ρεσαλταρισμένος καραγκιοζης, μιας και αρχισες εσυ με χαρακτηρισμους απεναντι μου αναίτια εδω και καιρο, αλλα δεν απαντησα.
Δεν ειμαι φοιτητης και τα -ακος να τα λες στην οικογενεια σου, οπως επισης και τον τσαμπουκα σου να τον δειχνεις προσωπο με προσωπο και οχι στο νετ, αλλα δε σε παιρνει προφανως, γι αυτο εχεις υφακι 1000 καρδιναλίων εδω μεσα. Δεν πολυσχολούμαι με τα κοκομπλόκο που παθαίνει ο καθε κομπλεξικός ρεσαλταρισμένος. Αν ασχολιόμουν θα σου έλεγα να πας σε ψυχίατρο αλλα δε με νοιάζει η περίπτωση σου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν ειμαι φοιτητης και τα -ακος να τα λες στην οικογενεια σου, οπως επισης και τον τσαμπουκα σου να τον δειχνεις προσωπο με προσωπο και οχι στο νετ, αλλα δε σε παιρνει προφανως,

Εδώ κάπου ξέφυγες φοιτητάκο

Στείλε pm να κανονίσουμε

Επισκέπτης
Ενφο,παρακολουθω τα λιτα και to the point σχολια σου με εκτιμηση και πολυ θα με λυπησει το να την κανεις για εναν"μουγκο"(πισω απο την οθονη δλδ.)τσαμπουκα.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Σε προηγούμενο ποστ που είχα κάνει ο ιπτάμενος είχε μιλήσει μια το σύνδρομο κοκομπλοκο
που σας πιάνει εσάς τους αριστερούς όταν πεισματικά δεν αποδέχεστε την αλήθεια.....Εγώ πιο πονηρά ομολογώ προσπαθούσα για συγκεκριμένους χρηστές να τους αποσπάσω δήλωση σε ποια ακριβώς τάση της νεφελωδους αριστεράς ανήκουν για να ορίσω τις ευθύνες του χώρου τους. Κάποιοι χρήστες όπως ο ENFORCER  δεν απαντούσαν......μετά την ανάλυση του συνδρόμου κοκομπλοκου από τον χρηστή ιπτάμενο κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν σαφή πολιτικό προσδιορισμό  και κινούνται από αντιδεξια σύνδρομα στο όνομα μιας κέντρο - αριστεράς που περικλείει από σοσιαλδημοκράτες μέχρι κομμουνιστες με τις όποιες ιδεολογικες διαφορές κρύβουν αυτές οι ταμπελες. Σύντροφοι, γιατί δεν προσδιοριζετε την ιδεολογία σας....είστε προβοκατορες ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε συ yrret αφού σχολιάζουμε και πάντα αφήνεις αναπάντητα αυτά που λέμε. Τα δύο τελευταία που θυμάμαι είναι η τυποεκδοτική και το ότι ο κομμουνισμός είναι θρησκεία.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
yrret είσαι υπάλληλος.

αν θες σχόλια, θα πρέπει να μας δώσεις κομμάτι από το μισθό σου.

καταλαβαίνω την ανάγκη σου να κολλας ταμπέλες προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να κατανοήσεις τρόπους σκέψης που σε ξεπερνάνε

ιπτάμενε περιμένω pm σου

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
μηπως ειστε αντικομμουνιστες; εγω ειμαι αντιφασιστας.γιατι φασιστες μας κυβερνανε

Επισκέπτης
Σύντροφοι, γιατί δεν προσδιοριζετε την ιδεολογία σας....είστε προβοκατορες ?
Η λεξη προβοκατορας στην Ελλαδα ειναι,περιπου,τιτλος τιμης.

π.χ.,ο Κλαρας ειχε χαρακτηριστει προβοκατορας,το ιδιο και οι αρχικοι καταληψιες του Πολυτεχνειου το 1973.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Καλο θα ήταν όταν κάνουμε copy paste κάτι, να δίνουμε την πηγή

Η οποια είναι ΕΔΏ

Ένα "πατριωτικό" site δηλαδή

yyret τίνος υπάλληλος είσαι?

Ο Σπυρος Χατζαρας που διατηρει το ιστολογιο δελτιο 11, ανηκει στο χωρο του πασοκ και ηταν συνεργατης του Ανδρεα παπανδρεου.... μαλλον ο χατζαρας εκανε copy paste απο το site του πασοκ!! κατηγορεις τον κεντρωο δημοσιογραφο χατζαρα και αγωνιστη του πολυτεχνιου για κατι...παντως.... εχει μου αρεσε ο τιτλος Κ.Κ.Ε Α.Ε που εβαλε στο μπλογκ του....πως μπορεσες εσυ να βρεις εσυ το ιστολογια σε τοση λιγη ωρα αναμεσα απο τα εκατονταδες μπλογκ αν δεν εχεις υπο τις διαταγες σου ενα επιτελειο απο προβοκατορες? ΕΙΣΑΙ προβοκατορας?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ρε συ yrret αφού σχολιάζουμε και πάντα αφήνεις αναπάντητα αυτά που λέμε. Τα δύο τελευταία που θυμάμαι είναι η τυποεκδοτική και το ότι ο κομμουνισμός είναι θρησκεία.

θα ερθω και σε αυτο δεν ξεχασα.....απλως θα πρεπει καποις παπαριες που εχει πεισει η αριστερα να πεσουν με ορισμενη σειρα....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αφου ειναι το κομμα επιχειρηματιας πως να το πουμε....εαν μοιραζε τα κερδη της τυποεκδοτικης το κκε ξερεις ποσοι εργατες θα τρωγανε ζεστο ψωμακι....και μετα φταιει ...το ΝΑΤΟ....

Τι λε ρε yrret.
Πάλι άρχισες τα διασκεδαστικά;;

Γιατί εγώ διαβάζω ότι:

- Τυποεκδοτική: Κέρδη προ φόρων ύψους 67.685 ευρώ για την εκτυπωτική εταιρεία του ΚΚΕ το 2007, έναντι κερδών προ φόρων 198.994 ευρώ το 2006. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξήθηκε στα 57.800.272 ευρώ το 2007, έναντι 50.045.661 ευρώ το 2006. Οι συσσωρευμένες ζημίες της ανέρχονται σε 298.383 ευρώ, ενώ στα ακίνητά της έχουν εγγραφεί προσημειώσεις ύψους 14,2 εκατ. ευρώ για εξασφάλιση τραπεζικών δανείων, το ανεξόφλητο των οποίων στις 31/12/2007 ανερχόταν σε 8,2 εκατ. ευρώ.

www.paron.gr/v3/article_print.php?id=28803&colid=&catid=28&dt=2008-06-22%200:0:0]http://www.paron.gr/v3/article_print.php?id=28803&colid=&catid=28&dt=2008-06-22%200:0:0[/i[/URL]]

Για πες μας εσύ πόσα καρβέλια αγοράζονται από τα κέρδη μετά από φόρους(τον συντελεστή φορολογίας σου αφήνω να τον βρεις μόνος σου ως άσκηση, αν και υποπτεύομαι ότι θα αποτύχεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom