Νέα

Επίσκεψη σε studio-Είναι παράνομο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akdek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akdek

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλούς
Είμαι νέο μέλος και σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να επισκευτώ κάποιο studio. Απο όσο ξέρω ο αγοραίος έρωτας στην Ελλάδα είναι παράνομος. Η αποροία μου είναι αν σε περίπτωση που μπουκάρει αστυνομία μέσα για έλεγχο η οτιδήποτε άλλο συλαμβάνει τον πελάτη ή τα studio-μπουρδέλα εχουν άδειες οπότε δεν υπάρχει παρανομοία. Εχω πάει πολλες φορες σε μπουρδέλο μικρότερος και δεν έτυχα σε κανένα πέσιμο αστυνομίας, αλλά σε studio δεν έχω πάει ακόμα.
Παρακαλώ απαντήστε όσοι γνωρίζετε και όχι ειρωνείες γιατι δεν σηκώνω και πολλά-πολλά να ούμε ντάξει; 
Ευχαριστώ

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλούς
Είμαι νέο μέλος και σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να επισκευτώ κάποιο studio. Απο όσο ξέρω ο αγοραίος έρωτας στην Ελλάδα είναι παράνομος. Η αποροία μου είναι αν σε περίπτωση που μπουκάρει αστυνομία μέσα για έλεγχο η οτιδήποτε άλλο συλαμβάνει τον πελάτη ή τα studio-μπουρδέλα εχουν άδειες οπότε δεν υπάρχει παρανομοία. Εχω πάει πολλες φορες σε μπουρδέλο μικρότερος και δεν έτυχα σε κανένα πέσιμο αστυνομίας, αλλά σε studio δεν έχω πάει ακόμα.
Παρακαλώ απαντήστε όσοι γνωρίζετε και όχι ειρωνείες γιατι δεν σηκώνω και πολλά-πολλά να ούμε ντάξει; 
Ευχαριστώ

Να έχεις την ταυτότητά σου μαζί σου... Το πολύ πολύ μια εξακριβωσούλα... Δεν είναι τπτ

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ποιο ειναι παρανομο??? Νομιμα ειναι τα studio oπως και τα μπουρδελα. Παρανομο ειναι να παρεις απο το δρομο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.600
Πόντοι
22.785
Βρε μεγαλε που ζης ξερης;;;;;;;
Σε αυτη τη χωρα τιποτα δεν ειναι παρανομο.......βουρ λοιπον. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth:

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Ολα αυτα τα στουντιο δινουν το κατιτις τους στο ηθων και την ασφ@λεια και δουλευουν μια χαρα...μη φοβασαι τιποτα....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
814
Πόντοι
4.255
Μην φοβασαι,παληκαρι μου..........τα στουντιο ειναι νομιμα......καλο ομως ειναι οπως ειπε και ενς φιλος καλου-κακου να εχεις την ταυτοτητα πανω σου.............

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.600
Πόντοι
22.785
Γιτι ποιος θα του την ζητηση;;;;;;;;;;;;;;;
Εικοσι χρονια γυρναω (παρανομα) και δεν συνεβη τιποτα .......
Ελεος στην χωρα μας βρισκομαστε παιδες. :headbang: :headbang:

sporbilli

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Nαιδε εχουμε προβλημα παιδια

OP
OP
A

akdek

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παίδες. Το είχα απορία ρε γαμώτο. Είχα ακούσει πρόσφατα για κάποια επιχείρηση της αστυνομίας που είχανε πιάσει κάτι κοπέλες που κάνανε πεζοδρόμιο και ήθελα να ξέρω τι πάιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom