Νέα

Επισήμως το domain .xxx για τις “ακατάλληλες” ιστοσελίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Οι σελίδες πορνό πια θα έχουν την κατάληξη .xxx, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/6) η ICANN από τις Βρυξέλλες.

Άναψε η συζήτηση για τα .xxx
Σύμφωνα με την ICM με την κατάληξη αυτή θα είναι ευκολότερο το φιλτράρισμα του ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο διευθυντής Στιούαρτ Λώλεϊ, χαιρέτισε την απόφαση και υποστήριξε πως πρόκειται “για καταπληκτικά νέα φια όσους θέλουν να αποφύγούν αλλά και να επισκεφτούν sites με περιεχόμενο για ενήλικους”.

Η ICANN, κατά την ανακοίνωση της απόφασης είπε ότι το επόμενο βήμα θα είναι ο διάλογος με την ICM προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι έχει τη στήριξη ολόκληρης της βιομηχανίας πορνό.

Η ίδια η ICM  εκτιμά ότι τα πρώτα domains με .xxx θα βγουν στο διαδίκτυο από το 2011 , ενώ υποστηρίζει ότι ήδη έχει πάνω από 110.000 αιτήσεις για αλλαγή από τις ιστοσελίδες πορνό.

Ωστόσο μερικά από τα site αντιδρούν , εκφράζοντας φόβους ότι θα “γκετοποιηθεί” η παρουσία τους στο Internet, ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και από τους “συντηρητικούς” οι οποίοι λένε ότι πια θα είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να βρει τέτοιες ιστοσελίδες.

(σ.σ. Γιατί τώρα είναι πανδύσκολο)

cosmo.gr

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εγώ που φοράω τέτοιο νούμερο σώβρακο (xxx) πρέπει να το κατοχυρώσω  ?    :grin: :grin: :grin: 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρα και μεις θα γινουμε bourdela.xxx??

χαχαχαχαχα

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κακό αυτό (για ευνόητους λόγους).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα περιεργο πραγμα τυποι μου
οτι αποφασισει καποιος οργανισμος που ειναι στις Βρυξελλες ειναι παντα μαλακια
τυχαιο?δεν νομιζω :2funny:

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν υπαρχει ενα θετικο στην υποθεση ειναι οτι θα βρισκουμε τις σελιδες που θελουμε ποιο ευκολα...παντως μαλλον αρνητικο ακουγεται περισσοτερο παρα θετικο...ειδωμεν ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Παλι καλα που δεν το κανανε υποχρεωτικο απο τωρα.. οι γραφιαδες νεοσυντηρητικοι.. ουστ ρε με τους απογονους του σκοταδισμου.. τα φρικια των 70ς εφηύραν το ιντερνετ και οι αντιστοιχοι πατομπουκαλοι πανε να το καταργησουν..  

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
να δειτε που σε λιγο θα πρεπει να το δηλωνεις οτι εισαι τσοντοβιος. καλα για μπουρδελιαρης δε το συζηταω. αδεια θα πρεπει να βγαζουμε.

πολλες φορες ομως οτι ξεκιναει για κακο καταληγει σε καλο και το αντιστροφο.

εγω παντως ειμαι υπερ του ολα τα σκατα στη φορα μπας και γινουμε ανθρωποι ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom