Νέα

Επίσημα σεμινάρια γιά όλα τα μέλη site περί αγοραίου έρωτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tenniskiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,
  Γράφω αγανακτησμένος γιατί παρακολουθώ το site εδώ και καιρό και σκέφτηκα κάτι σοβαρό αλλά και αναγκαίο.Η ιδέα μου ήρθε από τις ευροεκλογές που θα γίνουν σύντομα.Έχουμε τόσα μέλη βλέπω που γράφουν και άλλα περισσότερα που πιστεύω παρακολουθούν ακι είμαστε ανοργάνωτοι.Εγώ π.χ. που είμαι χρόνια μπουρδελιάρης είμαι στα 40 αλλά και άλλοι που είναι μεγαλύτεροι και πολύ πιό έμπειροι αξίζει να δώσουν τα φώτα τους σε όλους περί αγοραίου και μη έρωτα.Χωρίς να περιαυτολογώ προτείνω χωρίς αστεία σεμινάρια περί των θεμάτων μας,διοικητικό συμβούλιο που θα ασχολείται με αυτό τον σκοπό αφιλοκερδώς και οργανωμένα μέλη.Μέχρι και κόμμα μπορούμε να οργανώσουμε ενώ πολύ εύκολο είναι να γίνει κανονικό σωματείο με σήμα,μέλη,επιτροπή και επιδοτήσεις από το κράτος.
  Δεν κάνω καμία πλάκα,επιτελούμε κοινωνικό έργο αλλά χωρίς να μπλεχτούνε μέσα περίεργοι για προσωπικό όφελος.
  Γράψτε μου πως σας φαίνεται με σοβαρό χαρακτήρα!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τώρα μήπως κατεβαίνεις στο συνδιασμό του Λεβέντη ? ... γιατι κάπου σ έχει  πάρει το μάτι μου !

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πολυ καλο, με πρόεδρο τον λιλα!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Συναγωνιστές,
   Γράφω αγανακτησμένος γιατί παρακολουθώ το site εδώ και καιρό και σκέφτηκα κάτι σοβαρό αλλά και αναγκαίο.Η ιδέα μου ήρθε από τις ευροεκλογές που θα γίνουν σύντομα.Έχουμε τόσα μέλη βλέπω που γράφουν και άλλα περισσότερα που πιστεύω παρακολουθούν ακι είμαστε ανοργάνωτοι.Εγώ π.χ. που είμαι χρόνια μπουρδελιάρης είμαι στα 40 αλλά και άλλοι που είναι μεγαλύτεροι και πολύ πιό έμπειροι αξίζει να δώσουν τα φώτα τους σε όλους περί αγοραίου και μη έρωτα.Χωρίς να περιαυτολογώ προτείνω χωρίς αστεία σεμινάρια περί των θεμάτων μας,διοικητικό συμβούλιο που θα ασχολείται με αυτό τον σκοπό αφιλοκερδώς και οργανωμένα μέλη.Μέχρι και κόμμα μπορούμε να οργανώσουμε ενώ πολύ εύκολο είναι να γίνει κανονικό σωματείο με σήμα,μέλη,επιτροπή και επιδοτήσεις από το κράτος.
   Δεν κάνω καμία πλάκα,επιτελούμε κοινωνικό έργο αλλά χωρίς να μπλεχτούνε μέσα περίεργοι για προσωπικό όφελος.
   Γράψτε μου πως σας φαίνεται με σοβαρό χαρακτήρα!

τρελανε μας βραδιατικα

2 χρονια τωρα που εισαι γραμμενος στο σαιτ εχεις γραψει 26 ποστ και ουτε ενα δεν εχει ενημερωση για μπουρδελα.

οπως βλεπεις λοιπον,αρχιδια κοινωνικο εργο επιτελεις.

μπουρδελιαρης στα λογια.
ποια φωτα να δωσεις σε σεμιναρια ρε φιλε?

δωσε πρωτα κανενα φως με τα ποστ σου κ μετα ελα παλι να αυτοπροταθεις ως μπουρδελοδιδασκαλος.

μην καρπωνεσε οσα δινουν αλλοι φιλε μου.

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οι εκλογές θα είναι σκληρές λόγω σκληρού ανταγωνισμού αλλά εκτός αυτού  πρέπει να βρεθεί και ένα καλό όνομα για το σωματείο μας.Ακούω προτάσεις!!!

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Επειδή παρακολουθώ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω κάποια πράγμτα από πρώτο χέρι.Μην φοβάσαι και σε ότι γράφετε έχω περπατήσει και ακόμα περισσότερο σε μέρη που ούτε έχεις φανταστεί.Και το κακό είανι ότι και άλλοι έχουν κάνει το ίδιο αλλά δεν γράφουν γιατί θα πιαστεί το χέρι τους.Οι κριτικές που γράφετε πόσο νομίζετε ότι βοηθούν όταν δεν υπάρχει διάλογος κα διαφορετικές απόψεις.Εξάλλου δεν είπα να γίνω πρόεδρος,μία ιδέα είπα αν ενδιαφέρονται κάποιοι σοβαρά γιατί και η ζωή μία ιδέα είναι και πρέπει να παιρνάς όσο πιό καλά γίνεται!

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εσύ "Κακόλογε" θα τιμωρηθείς με στέρηση των των πολιτικών σου δικαιωμάτων από τώρα για 2 χρόνια και απαγόρευση εισόδου σε μπουρδέλα Φυλής και Πειραιώς.
Η δημοκρατία θα περάσει!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Οι εκλογές θα είναι σκληρές λόγω σκληρού ανταγωνισμού αλλά εκτός αυτού  πρέπει να βρεθεί και ένα καλό όνομα για το σωματείο μας.Ακούω προτάσεις!!!
και τι θα προσφερει το κομμα??θα λες στους νεους μπουρδελιαρηδες πως να τον βαζουν σε πουτανα?  :zfuck:θα επιτελεσει και κοινωνικο εργο το κομμα?  :2on1:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Επειδή παρακολουθώ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω κάποια πράγμτα από πρώτο χέρι.Μην φοβάσαι και σε ότι γράφετε έχω περπατήσει και ακόμα περισσότερο σε μέρη που ούτε έχεις φανταστεί.Και το κακό είανι ότι και άλλοι έχουν κάνει το ίδιο αλλά δεν γράφουν γιατί θα πιαστεί το χέρι τους.Οι κριτικές που γράφετε πόσο νομίζετε ότι βοηθούν όταν δεν υπάρχει διάλογος κα διαφορετικές απόψεις.Εξάλλου δεν είπα να γίνω πρόεδρος,μία ιδέα είπα αν ενδιαφέρονται κάποιοι σοβαρά γιατί και η ζωή μία ιδέα είναι και πρέπει να παιρνάς όσο πιό καλά γίνεται!

κ εγω στα λογια χτιζω ανωγια και κατωγια.

τα ξερεις ολα εσυ και απλα βαριεσαι να γραφεις.

το σιγουρο ειναι οτι με το να μην γραφες τοσο καιρο τις υποτιθεμενες γνωσεις σου δεν βοηθας.

εμεις που γραφουμε βοηθαμε,
διαλογος μεσω φορουμ δεν γινετε.
ο καθενας γραφει την εμπειρια του κ οσοι διαβαζουν συνθετουν και βγαζουν συμπερασμα.
διαλογος γινεται μονο εκ του συνεγγυς φιλε.

προτεινες να γινεις δασκαλος χωρις να εχεις δωσει δειγμα γνωσεων.
οπως καταλαβαινεις εισαι ακυρος.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Εσύ "Κακόλογε" θα τιμωρηθείς με στέρηση των των πολιτικών σου δικαιωμάτων από τώρα για 2 χρόνια και απαγόρευση εισόδου σε μπουρδέλα Φυλής και Πειραιώς.
Η δημοκρατία θα περάσει!!!

οτι ειχα να πω το ειπα.

αφηνα τους γνωστες να αερολογουν τωρα.

καλο σπαμαρισμα

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μην φυμώνετε τον Έλληνα μπουρδελιάρη.Τ ασεμινάρια προτείνω να γίνονται στο Novotel για να είμαστε κοντά στην Φυλής και να ξεμπουκώνουμε μετά από ένα ενημερωτικό σεμινάριο και εξάλλου είναι και της μόδας να γίνονται εκεί.
  Περιμένω απαντήσεις από τα έμπειρα μέλη να απαντήσουν σύντομα,ανήλικοι να μην ενοχλήσουν.Το θέμα είναι εθνικό!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλά κι η κυρα μαρικα κομμα θα κανει,στη χωρα που μπλεξαμε....
Δεν πας καλυτερα με τιποτα οικολογους?ή κυνηγούς?καπου που να κολλας ρε παιδι μου.ο αλλος εγραψε σημερα ενημερωση για τα μισα μπουρδελα της αθηνας και εσυ ενω δεν εχεις πει τιποτα στο σαιτ ποτέ,θα κανεις και μπουρδελοκομμα που επιτελει κοινωνικο εργο?

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Την ενημέρωση δεν την εμίσησε κανείς,το χρήμα πολλοί.Δεν μιλάμε για κόμμα αλλά για σωματείο με ενημέρωση.Κακόλογε έχω πολλά πράγματα να κ΄λανω στην ζωή μου από το να σπάω τα δαχτυλάκια μου και να κάθομαι κάθε μέρα 5 ώρες τι γράφει ο καθένας.Υπάρχουν πολλά θέματα για ενημέρωση και τα μεγάλα μυαλά πρέπει να συναντιούνται,εσύ κάτσε να γράφεις από το PC σου,δεν θέλουμε με το ζόρι αντιδραστικά αγοράκια αλλά άτομα με θέληση να βοηθήσουν αλλά και να ενημερωθούν με τα τελευταία νέα στην ελληνική πραγματικότητα που συνεχώς αλλάζει πρόσωπο δυστηχώς προς το χειρότερο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
tenniskiller είσαι και θρασύς. Το βλέπω να εξαφανίζεται το θεματάκι...  :cartman:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Την ενημέρωση δεν την εμίσησε κανείς,το χρήμα πολλοί.Δεν μιλάμε για κόμμα αλλά για σωματείο με ενημέρωση.Κακόλογε έχω πολλά πράγματα να κ΄λανω στην ζωή μου από το να σπάω τα δαχτυλάκια μου και να κάθομαι κάθε μέρα 5 ώρες τι γράφει ο καθένας.Υπάρχουν πολλά θέματα για ενημέρωση και τα μεγάλα μυαλά πρέπει να συναντιούνται,εσύ κάτσε να γράφεις από το PC σου,δεν θέλουμε με το ζόρι αντιδραστικά αγοράκια αλλά άτομα με θέληση να βοηθήσουν αλλά και να ενημερωθούν με τα τελευταία νέα στην ελληνική πραγματικότητα που συνεχώς αλλάζει πρόσωπο δυστηχώς προς το χειρότερο.
dreakx dreakx dreakx dreakx  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
T

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ακόρεστο αγόρι για πες μου ποιά είανι τα κριτήρια για να γράψει για τα μπουρδέλα;Προσωπική γνώμη,πως τον είδε η πουτάνα μετά από 10 ώρες δουλειά ή την διάθεση που υπήρχε εκείνα την στιγμή;Πόσα μυνήματα αντιφάσκουν αν το πρόσεξες και πόσα ήταν στην πραγματικότητα νομίζεις;Εγώ σου λέω ούτε 2/10 δεν είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας γιατί δεν έχουν ίδιες απόψεις αλλά εντυπώσεις της στιγμής.Από την άλλη πάντως από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.Τι να μου πείτε από μπουρδέλα όταν έχω περάσει την χρυσή 5ετία 89-94 με τις μουνάρες τις Ρωσσίδες όταν πρωτοάνοιξαν τα σύνορα και δεν ξέραμε που να πάμε με 2500-3000 δρχ. με την κατάσταση τώρα που ψάχνεται κάποιο καλό μπουρδελάκι να πάτε αν τυχόν είμαστε τυχεροί.Τι περιμένεις να γράψω λοιπόν αν δεν έχεις γνωρίσει τις χρυσές εποχές.Εδώ ψάχνεται σαν τρελλόι γι βυζούδες και συζητάτε για την Τζούλια το τεθωρακισμένο όταν υπήραχαν 30 μουνάρες και βαριόμασταν,καθότι και εγώ βυζολάτρης και έχω επισκεφθεί την εν λόγω κυρία και δεν εντυπωσιάστηκα εντελώς με τις υπηρεσίες της,ούτε με το σώμα της.Μπορεί πριν 20 χρόνια να ήταν καλύτερη αλλά τα στάνταρ τα δικά μου είναι αλλού με αυτά που έχω ζήσει.Τι βαθμολογία περιμένεις να βάλω για να βοηθήσω και τα άλλα μέλη;ώτα τους παλιούς τι γαμάγαμε στα 90's και μετά πες μου.Ας μιλήσει και κανένας παλιός αν έχω άδικο για να μην μιλάνε μερικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom