και μπαοκτσης. Γαμα ταπου ειναι η Μαβιλη?
Αφου εισαι χοντρος και μπαρμπας δεν λυπασαι τον εαυτο σου?Θα σου σπασω τα δοντια.Και θα σαι και φαφουτης καιχοντρος και μπαρμπας μετα
> > > >
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιλογή Πολεμικής Τέχνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Eγώ προτιμώ το τσιτσίEγω προτημω το ται τσι και το αικιντο σαν martial arts
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ζίου ζίτσου μακράν η καλύτερη τέχνη αυτοάμυνας συνιστάται και για μη σωματώδεις.
τισ πολεμικεσ τεχνεσ θα τισ συστηνα σε μεσηλικεσ που θελουν να αποκτησουν ψυχικη ηρεμια, αυτοπεποιθηση κ να κανουν καποια μορφη αεροβικησ γυμναστικης ή σε νεαρα παιδιά που δεν επιθυμουν να βαλουν το κεφαλι τουσ σε κασκα.
ειναι αστειο να βλεπεισ καποιουσ που νομιζουν οτι κανουν κικ μποξ χωρισ να εχουν περασει μια πενταετια να κανουν πυγμαχια με sparring..πραγματικο αστειο ο τροποσ που κινουνται.πυγμαχια για νεαρα παιδια ειναι οτι καλυτερο για να γυμνασουν το σωμα τουσ κ να αποκτησουν ολα τα παραπανω η σε γυμνασμενουσ ενηλικεσ που αντεχει το σωμα τουσ κ δεν εχουν χασει την ευλιγισια τουσ
επισης αστειο ειναι να μιλαμε για καυγαδεσ, μεταξυ ανθρωπων που ασχολουνται με αθληματα επαφης.
οσοι ενδιαφερονται παντως οι κουρτινακιδεσ ειναι παλαιοι παλαιστεσ και πυγμαχοι.τα πολλα χτυπηματα στο κεφαλι σε κανουν να αντιμετωπιζεισ τα πραγματα αλλιως κ αυτο τουσ κανει επικινδυνουσ κ οχι η σωματικη τουσ διαπλαση
ειναι αστειο να βλεπεισ καποιουσ που νομιζουν οτι κανουν κικ μποξ χωρισ να εχουν περασει μια πενταετια να κανουν πυγμαχια με sparring..πραγματικο αστειο ο τροποσ που κινουνται.πυγμαχια για νεαρα παιδια ειναι οτι καλυτερο για να γυμνασουν το σωμα τουσ κ να αποκτησουν ολα τα παραπανω η σε γυμνασμενουσ ενηλικεσ που αντεχει το σωμα τουσ κ δεν εχουν χασει την ευλιγισια τουσ
επισης αστειο ειναι να μιλαμε για καυγαδεσ, μεταξυ ανθρωπων που ασχολουνται με αθληματα επαφης.
οσοι ενδιαφερονται παντως οι κουρτινακιδεσ ειναι παλαιοι παλαιστεσ και πυγμαχοι.τα πολλα χτυπηματα στο κεφαλι σε κανουν να αντιμετωπιζεισ τα πραγματα αλλιως κ αυτο τουσ κανει επικινδυνουσ κ οχι η σωματικη τουσ διαπλαση
Επισκέπτης
εμενα παντως ο γνωστος lakis33 toy sait με απειλεισε οτι κανει χρονια μποξ και ειναι πολυ μοβωρος και να προσεχουν οσοι του εχουν επιτεθει εδω. αρα μποξ για να τον αντιμετωπισω
εμενα παντως ο γνωστος lakis33 toy sait με απειλεισε οτι κανει χρονια μποξ και ειναι πολυ μοβωρος και να προσεχουν οσοι του εχουν επιτεθει εδω. αρα μποξ για να τον αντιμετωπισω
μάθε και καρπαζιές να αντιμετωπίσεις εμένα...
έχοντας κάνει και τα δύο για αρκετά χρόνια θα σε συμβούλευα να ασχοληθείς με το κικ και όχι με το ταε κβον ντο το οποίο είναι βοηθητικό και όχι ολοκληρωμένο σύστημα (συνήθως το κάνουμε για να ενισχύσουμε τα λακτίσματα μας). Εάν όμως ασχοληθείς με το κικμποξ θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τραυματιστείς στο πρόσωπο (σπάσιμο μύτης κυρίως ή και δοντιού εάν δεν έχεις καλό προστατευτικό).καλησπερα σε ολους
εδω και 3-4 χρονια εχω σταματησει το kick box
αλλα φετος ξεκηνισα τα παιδια ταεκ βο ντο
και ψιλοκαβλωσα
τωρα η ερωτηση ειναι
να ξαναπαω κικ μποξ η να κανω ταεκ βο ντο
μιας και δεν ξερω τις διαφορες θα μπορουσε καπιος να μου δωσει τα φωτα του
ευχαριστω
Το σημαντικότερο από ολα όμως είναι ότι θα πρέπει να ξέρεις ότι και τα δύο είναι αθλήματα και μόνο, στον δρόμο ισχύουν άλλοι κανόνες. Αν θες να κάνεις αυτοάμυνα μην χάνεις τον χρόνο σου στα γυμναστήρια, πήγαινε αγόρασε ένα περίστροφο. Αν θες ένα άθλημα που θα σε βοηθάει να ξεδίνεις και να διώχνεις την πίεση και το άγχος, τότε είσαι στον κατάλληλο χώρο.
Επισκέπτης
μακρια δεν εισαι για τα κυβικα μουμάθε και καρπαζιές να αντιμετωπίσεις εμένα...
Καλή τέχνη είναι το Aikido αν και δεν ξέρω (και προτιμώ να μην μάθω) κατά πόσο είναι αποτελεσματικό σε πραγματική κατάσταση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όσο καιρό ασχολήθηκα ήταν αρκετά ενδιαφέρον σαν εξάσκηση γενικότερα. Σίγουρα πάντως είναι πιο χρονοβόρο στην εκμάθηση σε σχέση με άλλα πιο πρακτικά στυλ. Για όσους δεν το ξέρουν μοιάζει με το Judo/Jiu-jitsu και το Kendo,είναι αυτό που κάνει ο Sigal στις ταινίες του.
Πάντως και από άλλες σχολές και είδη που έχω δει προπονήσεις, νομίζω ότι το πιο σημαντικό για να επιλέξει κάποιος που θα πάει, είναι ότι ανεξάρτητα είδους πρέπει να εκτιμήσει το πόσο καλός και υπεύθηνος είναι ο δάσκαλος (σαν δάσκαλος, όχι απαραίτητα στο να δέρνει...).
Πάντως και από άλλες σχολές και είδη που έχω δει προπονήσεις, νομίζω ότι το πιο σημαντικό για να επιλέξει κάποιος που θα πάει, είναι ότι ανεξάρτητα είδους πρέπει να εκτιμήσει το πόσο καλός και υπεύθηνος είναι ο δάσκαλος (σαν δάσκαλος, όχι απαραίτητα στο να δέρνει...).
Υπάρχει κανένας εδώ που να ασχολείται να μου πει τι παίζεται πάνω κάτω?
Και όποιος ξέρει ας πει και καμια σχολή της προκοπής..
φίλε μου πες μας σε ποια περιοχή την θέλεις την σχολή .... επίσης να ξέρεις ότι ακόμα και κλεισμένος να το φας το κροσέ καις εγκεφαλικά κύτταρα....τώρα αν θες ντε και καλά να πας πες περιοχή και μην ανησυχείς όλο και κάτι θα βρεθεί..
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
'Ολα εξαρτώνται από τον δάσκαλο που θα διαλέξειςΥπάρχει κανένας εδώ που να ασχολείται να μου πει τι παίζεται πάνω κάτω?
φιλε με ποια προοπτικη θελεις να μαθεις για να σου πω.Υπάρχει κανένας εδώ που να ασχολείται να μου πει τι παίζεται πάνω κάτω?
1.καθαρα για να αθλησε και να ξερεις μια πολεμικη τεχνη?
2.να ακολουθησεις σταδιοδρομια πορτιερη-μπραβου?
3.να μαλωνεις κατω απο γεφυρες για παρανομα στοιχηματα σαν τον βαν νταμ?
αν θελεις μαθεις για το 1 να σου πω οτι θελεις.
αν θελεις να μαθεις για το 2 και 3,καλυτερα να πας να μαθεις πιανο,ειναι καλυτερα.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
οντως οσους ξερω και ασχολουνται αρκετα χρονια και κυριως ολους αυτους που προπονουν(δασκαλοι κτλ...) ειναι οι περισσοτεροι λιγο ταρακουνημενο(εγκεφαλικα)... αλλα τους λες αλλα ακουν και αλλα καταλαβαινουν.... επίσης να ξέρεις ότι ακόμα και κλεισμένος να το φας το κροσέ καις εγκεφαλικά κύτταρα
παντως σε γενικες γραμμες καθε γειτονια-περιοχη εχει τουλαχιστον μια σχολη κικ, αφου πλεον ειναι πολυ διαδεδομενο αθλημα