baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
χαΣκέφτομαι διάφορα για απάντηση τώρα αλλά θα το αποφύγω...
χα
χα
χαΣκέφτομαι διάφορα για απάντηση τώρα αλλά θα το αποφύγω...
Μπα,τιποτα.Ειναι ψηλομυτες εκει,περναει μονο το αφαν γκατε απο εκει κι αυτο με αυστηρο φεις κοντρολπρος κορδελιο εχεις καμια δουλιτσα?
Στην Κοζάνη έχει αρκετές, αν θες.προς κορδελιο εχεις καμια δουλιτσα?
πες μου ποτε θα πας δυτικα να σε φροντισω ιδιαιτερος.Μπα,τιποτα.Ειναι ψηλομυτες εκει,περναει μονο το αφαν γκατε απο εκει κι αυτο με αυστηρο φεις κοντρολ
Δεν θελω να εκμεταλλευτω τις γνωριμιες σουπες μου ποτε θα πας δυτικα να σε φροντισω ιδιαιτερος.
θα παει γονα ο ΔενδροποταμοςΔεν θελω να εκμεταλλευτω τις γνωριμιες σου
απο αναρχοαπλυτος πιο κοντα ειμαι δεξια,αλλα ειμαι αναρχοπλυμμενος.
7€ δικαιουσαι;Καλύτερα πάρε μια μερίδα γύρο θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα κολλήσεις τίποτα εκεί...οριακά το πήρα εγω τυπε.. 29.900 ειχα καθαρό εισοδημα πέρυσι...
κερασμενες απο τον κουλη 7 καταθέσεις στο μετάξι
Μήπως ήταν από την Monopoly;τυπε κι εγω 30 χιλιαδες δηλωνα μετα το λυκειο αλλα ηταν πληθωρικες δραχμες
αντι να μιζεριάζεις βάλε πλάτη στήσε κώλοη δεη μια χαρα κερδος εχει πλεον 24,5 πηγε την σταθερη κιλοβατωρα και στο Γ1 προγραμμα με 10 λεπτα τιμη τους γαμει με ρητρα αναπροσαρμογης
Ναι, και ο λόγος ήταν ότι το ασφαλιστικό μου γραφείο ξέχασε να ανανεώσει το συμβόλαιό μου ενώ το είχα πληρώσει κανονικά Τους πήρα τηλ, το ανανέωσαν επιτόπου και σε μια ώρα που ξαναδοκίμασα μου εγκρίθηκε η αίτηση κανονικά.Παίδες εγώ προσπαθώ και μου λέει οτι δεν το δικαιούμαι. Έχει συμβεί και σε εσάς?
Π
Αφου τα ξανά άνοιξε τα λιγνιτικά γιατί τόση ακρίβειαδεν εχει τα ιδια κοστη με τους ιδ.παροχους..βεβαια γαμιεται ο Μητσοτακης και οι συμβουλοι του με την παπατζα της πρασινης ενεργειας και εκλεισε λιγνιτικα κλπ και την παταμε ετσι ολοι
ειναι λιγα,βγαζουμε λιγο λιγνιτη πλεον,δεν υπαρχουν εργαζομενοιΑφου τα ξανά άνοιξε τα λιγνιτικά γιατί τόση ακρίβεια
Ζητάνε πιο πολλα τα βουνά για τον λιγνίτη?
Δεν εχω τις προϋποθεσεις λογω εισοδηματος
Πόσο ηθελες να μπει τύπε?30000 εισοδηματικό κριτήριο ο παπάρας, βόλεψε τους ΔΥ και τους φοροφυγάδες πάλι. Την εκλογική πελατεία των κομμάτων εξουσίας (πασοκ).