Υγιέστατος και ντούρος.
Τώρα πώς έφτασες σε σημείο ρωτάς για αιμορραγίες κλπ, μόνο εσύ ξέρεις.
ε ντάξει... έχεις και λίγο τον φόβο των Ιουδαίων οταν πάς με μια ιερόδουλη που μπορεί να τον έχει φάει και ακάποτα απο το κώλο το προηγούμενο βράδυ για λίγα ευρώ παραπάνω... οι γκόμενες αυτές μπροστά στα λέφτα ειναι αδίστακτες το ξέρουμε όλοι αυτό άλλωστε αν ρωτήσεις εναν μπουρδελιάρη να σου πεί πόσες απο τις 100-200-500 καταθέσεις του σε όλη του τη ζωή υπήρξαν κάποιες που δεν καίγονταν τοσο για το χρήμα και το χρόνο θα σου πει... 10 ;;;; και πολλές λέω.
οπότε αν αυτή η τύπισσα ειναι οροθετική και δεν το ξέρει.... και παει κάποιος και της γλείψει το μουνί και έρθουν σε επαφή τα υγρά της με τα ούλα κάποιου που έχει ουλίτιδα.... ε δεν βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά οτι δεν θα υπάρξει μετάδοση. Ακόμη και αν το σάλιο προστατεύει.
Δηλαδη μου κάνει εντύπωση που κάποιες αφηνουν να χύσει κάποιος στο στόμα τους. Τρομερό δεν εχω καταλαβει πως γινεται να θέλουν να είναι υγιείς και να αφήνουν πελάτες με άγνωστο status να τους το κάνουν.
Και... αυτο δεν ειναι οτι το ξέρω μονο εγώ... έχει δημοσιευθεί απο επιστημονες. Και στο σάιτ του CDC να μπείς λέει τους τρόπους μετάδοσης. Αν πχ κάποιο υγρό που έχει σε υψηλή συγκέντρωση τον ιό οπως ειναι τα σπερματικά και προ σπερματικά υγρά περάσουν στη κυκλοφορία του αίματος δεν σου εγγυάται κανένας και τίποτα απο εκει και πέρα. Μόνο θα πούν "δεν προσεχε..." "πηγαινε με πουτάνες ειχε βίτσια".
Και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα τα ρίξουν ο ένας στον άλλον πχ η τσατσά θα πει δεν το ήξερα μου έλεγε εκανε εξετάσεις... η πουτάνα θα πεί δεν έβρισκα ραντεβού σε νοσοκομείο να κανω... εεεε το στοματικό μας ειχαν πεί οτι ειναι χαμηλού ρίσκου κτλ επομένως μολις το πράγμα στραβωσει θα ακουσεις ΟΤΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ υπάρχει.
Τωρα αν εσύ δεν φοβάσαι καν οκ ειναι επιλογή σου. Εγω φοβάμαι να πώ την αλήθεια περισσότερο.
Ευχομαι να είσαι πάντα υγιής και ντούρος λοιιπόν όπως γράφεις.