Νέα

Επεμβάσεις για παχύσαρκα-υπέρβαρα άτομα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arkoudiarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ηθελα να παραθεσουμε αποψεις σχετικα με τις επεμβασεις που γινονται σε υπερβαρα ατομα.μπαλονακι συραφη στομαχου και αλλα συναφη.εγω απο 3 γνωστα μου ατομα εχω δει πως εχει βελτιωθει σημαντικα η ποιοτητα τησ ζωης τους, και αυτο εγινε χωρις επιπλοκες, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ηθελα να παραθεσουμε αποψεις σχετικα με τις επεμβασεις που γινονται σε υπερβαρα ατομα.μπαλονακι συραφη στομαχου και αλλα συναφη.εγω απο 3 γνωστα μου ατομα εχω δει πως εχει βελτιωθει σημαντικα η ποιοτητα τησ ζωης τους, και αυτο εγινε χωρις επιπλοκες, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

νομιζω οτι υπαρχει φορουμ για διατροφικες διαταραχες και γραφουν ατομα που εχουν κανει αναλογες επεμβασεις
δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται
στην αρχη ναι, βοηθαει.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

αρχικα να κοιταξουν το θεμα του θυροειδους, οπου ειναι το συνηθες προβλημα των παχυσαρκων....αιτια αυξησης βαρους..κατα κοινη ομολογια το 80-85% της αυξησης βαρους οφειλεται σε θυροειδη...ευκολη επεμβαση..

Δεν ειναι απαντηση στο ερωτημα που εθεσες αλλα καλο ειναι αυτα τα ατομα να κοιταξουν και τον θυροειδη μηπως υπαρχει καποια ανωμαλια..

Ευχαριστω.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Η μεθοσδος LAP BAND ειναι μαλλον η καλυτερη

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
χωρίς επιλοκες ;για ρώτα τους πόσες φορές κάνουν εμετό την ημέρα ;για ρώτα αυτούς που εχουν κόψη το στομάχι τους αν έπαθαν κάτι ιλεο; και ποση με το που έβγαλαν το λάστιχο πήρανε τα διπλάσια κιλά ;

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο πανεπιστιμιακο νοσοκομειο τηε Πατρας κάνουν τις καλυτερες μεθοδους :  γαστρικο bypass and sleeve gastrectomy. Ειναι πολυ βαριες εγχειρήσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom