Νέα

Επείγον!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kolarxido
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kolarxido

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο ανηψιός μου Αλέξανδρος, 7 χρόνων, χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Η επέμβαση θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές.

Για την επέμβαση αυτή, ο Αλέξανδρος θα χρειαστεί 10 φίλους που θα του δώσουν λίγο από το αίμα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο", αν είναι δυνατόν πριν τα Χριστούγεννα.

Όποιος/όποια μπορεί να με βεβαιώσει ότι θα δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου, είτε με ΠΜ είτε στο 69*******, για να του/της δώσω λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ.

(oxi δικος μου ανηψιος αλλα και παλι δεν εχει σημασια μικρο παιδι ειναι και μας χρειαζετε)

edit_antisthenis: Θυμίζω ότι σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Χθες έδωσα ρε γμτ για μια γνωστή μου. Και το σκεφτόμουν ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό το θέμα εδω μέσα.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι ενα φορουμ περι πορνειας ειναι το τελευταιο φορουμ στο οποιο πρεπει να δημοσιευσεις ενα τετοιο αρθρο.Που ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα απο τις καθημερινες "συναναστροφες" του με ιεροδουλες...Ασε που απαγορευεται να δωσεις αιμα αν κατα τον τελευταιο χρονο εχεις παει με πουτανα...Το γραφει στο χαρτι που υπογραφεις πριν δωσεις αιμα...Θες να κολλησει κανας δυστυχης τιποτα απο μολυσμενο αιμα?(το οποιο ΔΕΝ ελεγχεται οπως θα επρεπε...)
Καλυτερα να κατεβει το θρεντ μην εχουμε κανα δυσαρεστο...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
edit_antisthenis: Θυμίζω ότι σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου
δεν ξερω απο μοντ αλλα ισως σε ενα τετοιο θεμα το τηλ θα επρεπε να μινει για να βοηθησουν οσοι μπορουν..

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σύμφωνοι, αλλά σκέψου αν κάποιος θέλει να σου κάνει πλάκα και ανοίξει ένα thread βάζοντας το τηλέφωνό σου. Νομίζω ότι ο κανόνας είναι σοφός και πρέπει να εφαρμόζεται. Οποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να στείλει pm.
Ελπίζω πάντως ο συναγωνιστής να βρει ανταπόκριση.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
συμφωνω αλλα δεν νομιζω καποιος να κανει πλακα με τετοιο θεμα και να βαλει το δικο μου η δικο σου τηλ...τεσπα οι μοντς ξερουν τη δουλεια τους ας πραξουν οπως κρινουν σωστο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
συμφωνω αλλα δεν νομιζω καποιος να κανει πλακα με τετοιο θεμα και να βαλει το δικο μου η δικο σου τηλ...τεσπα οι μοντς ξερουν τη δουλεια τους ας πραξουν οπως κρινουν σωστο

Πραγματικά, το site αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια έκκληση.
Πέρα απ τον κίνδυνο να κάνει κάποιος πλάκα εις βάρος άλλου (ναι, ακόμα και σε τέτοια θέματα, έχουν δει πολλά τα μάτια μας), η ανωνυμία δε συνάδει με μια τέτοια επίκληση.

Αν πραγματικά υπάρχει ανάγκη για αίμα, καλύτερο αποτέλεσμα θα είχε μια προσπάθεια προς 3-4 ραδιοφωνικούς σταθμούς, κάποιος θα την ανακοινώσει.

Και αυτοί έχουν τον τρόπο να απορρίψουν την περίπτωση πλάκας.
Εμείς, δεν τον έχουμε.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Πάντως τέτοιας μορφής έκκληση όφειλε να λέει και την ομάδα του αίματος την οποία έχει η κοπέλα...Πολύ αόριστη μου φαίνεται...Αν βρεθείς σε τέτοια ζόρια δεν ξεχνάς κάτι τόσο σημαντικό...

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Πάντως τέτοιας μορφής έκκληση όφειλε να λέει και την ομάδα του αίματος την οποία έχει η κοπέλα...Πολύ αόριστη μου φαίνεται...Αν βρεθείς σε τέτοια ζόρια δεν ξεχνάς κάτι τόσο σημαντικό...
στην συγκεκριμενη περιπτωση απο οτι φαινεται δεν ειναι ετσι αφου το χειρουργειο λεει οτι ειναι μετα απο τις γιορτες . Επισης η ομαδα αμα δεν ειναι καμια σπανια δεν χρειαζεται να ειναι η ιδια .
Παντως οποιος παει και δινει αιμα πρεπει να καταλαβαινει οτι ειναι μια υπευθυνη πραξη και στο ερωτηματολογιο να λεμε αληθεια

eyedoc

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οταν δινει παντως καποιος αιμα για καποιον, δε σημαινει οτι θα παρει το συγκεκριμενο αιμα, γιαυτο και δεν εχει καμια σημασια η ομαδα αιματος.
Οσο για το οτι θα κολλησει καποιος κατι, με το αιμα, αν εχει παει με πουτανα τον τελευταιο χρονο. ειναι φοβερη ραδιο αρβυλα!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Amale,

Μη γράφεις αν δε ξέρεις.

ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ η ομάδα αίματος σε περιπτώσεις τέτοιας αιμοδοσίας.
Ο "εθελοντής" προσφέρει μια φιάλη αίματος υπέρ του ασθενούς τάδε.
Το αίμα πάει στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (όπου και ελέγχεται), και καταγράφεται ότι 1 φιάλη "υπάρχει" υπέρ του τάδε ασθενούς.

ΑΝ χρειαστεί ο τάδε αίμα στην εγχείρηση, το Εθνικό Κέντρο Αμοδοσίας του δίνει την ομάδα που χρειάζεται. Απο τα αποθέματά του, ΟΧΙ αυτό που έδωσε ο συγγενής του.

Είσαι και παλιός εδώ μέσα.

OP
OP
K

Kolarxido

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδιά το βρήκα σε ένα άλλο site και το κάνα paste μην τσακώνεστε οποίος θέλει να βοηθήσει να τού δώσω τηλ από κει και πέρα περιττά τα σχόλια  ;)

OP
OP
K

Kolarxido

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω την εντυπωση οτι ενα φορουμ περι πορνειας ειναι το τελευταιο φορουμ στο οποιο πρεπει να δημοσιευσεις ενα τετοιο αρθρο.Που ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας εδω μεσα απο τις καθημερινες "συναναστροφες" του με ιεροδουλες...Ασε που απαγορευεται να δωσεις αιμα αν κατα τον τελευταιο χρονο εχεις παει με πουτανα...Το γραφει στο χαρτι που υπογραφεις πριν δωσεις αιμα...Θες να κολλησει κανας δυστυχης τιποτα απο μολυσμενο αιμα?(το οποιο ΔΕΝ ελεγχεται οπως θα επρεπε...)
Καλυτερα να κατεβει το θρεντ μην εχουμε κανα δυσαρεστο...

φίλε δεν πανε ολοι με πουτανες και να εισαι σιγουρος οτι καποιοι ενδιαφερθηκαν και το site δεν ειναι μονο περι πορνειας εχει και κοινωνικο χαρακτηρα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Amale,

Μη γράφεις αν δε ξέρεις.

ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ η ομάδα αίματος σε περιπτώσεις τέτοιας αιμοδοσίας.
Ο "εθελοντής" προσφέρει μια φιάλη αίματος υπέρ του ασθενούς τάδε.
Το αίμα πάει στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (όπου και ελέγχεται), και καταγράφεται ότι 1 φιάλη "υπάρχει" υπέρ του τάδε ασθενούς.

ΑΝ χρειαστεί ο τάδε αίμα στην εγχείρηση, το Εθνικό Κέντρο Αμοδοσίας του δίνει την ομάδα που χρειάζεται. Απο τα αποθέματά του, ΟΧΙ αυτό που έδωσε ο συγγενής του.

Είσαι και παλιός εδώ μέσα.
σωστο...μα τι βλακειες λετε..υπαρχει ανθρωπος που το 2007 πιστευει οτι αν δοσω αιμα για καποιον θα του βαλουν ντε και καλα το δικο μου?δινεις στο κεντρο για να δωσει απ τ αποθεματικο...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ημαρτον!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Να με συγχωρήσετε αλλά να δώσω για άγνωστο αίμα υπό τέτοιες συνθήκες δεν έχει τύχει.Αλλά έχω κληθεί αρκετές φόρες να δώσω για γνωστό μου λόγο του 0 ρέζους αρνητικό που έχω και λογική υπόθεση ήταν ότι θέλουν συμβατότητα ομάδος.

Αλλά δηλαδή αν είσαι σε απομακρυσμενη από την Αθήνα περιοχη και ο κολλητός σου φάει τροχαίο τότε ενώ θα έχουν αιμά θα αρνούνται να του χορηγήσουν αν δεν δωρίσει κάποιος;;;Και αν δεν έχουν στέλνουν το αίμα στην αθήνα και περιμένουν το αντίστοιχό;;;Και ζεί κανείς όλη αυτήν την γραφιοκρατεία;;;

Πάντως εμένα δεν γνωρίζω αν ήταν παράλειψη ή λόγο επαρχείας προ 10ετίας στις 2 περιπτώσεις που ήταν τροχαίο μόνο που δεν με βάλαν στην εντατική να με δυνδέσουν απευθείας με τον άλλο...¨¨Εχε χάρη που ήμουν παιδί και δεν ρωτούσα τι και πώς :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εσυ το δινεις απ οπου κι αν βρισκεσαι κι αυτοι εσωτερικως αποδεσμευουν την καταλληλη ποσοτητα οπου επισης κι αν βρισκεται αυτος που το χρειαζεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom