Νέα

ΕΠΕΙΓΟΝ..Άσχετο θέμα με το sıte αλλά αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Πηγα τον σκυλο μου για κουρεμα (ενα 14χρονο γκριφφον) στον γιατρο και μετα απο μια μικρη δοση ναρκωσης ενω γυρισαμε σπιτι --ζαλισμενος αρκετα ο σκυλος αλλα περπαταγε..και χαρες εκανε! εκτοτε μετα απο 1-2 ωρες εκατσε κατω ανοιγωντας τα ποδια του κ μην ελεγχοντας τα εξαντλημενος.
Εκανε καποιες μικρες προσπαθειες να σηκωθει αλλα τιποτα.
Σκεφτηκα και εγω οκ απο την ναρκωση ειναι αστον και εμχρι αυριο θα ειναι καλα.
Το κακο ειναι οτι σημερα κλεινει 48 ωρες ετσι!

Εχω μιλησει πολλες φορες με τον γιατρο και μου ειπε λογω ηλικιας και προφανως καποιου προβληματος ειτε σε νεφρα ειτε σε συκωτι δυσκολευται να μεταβολισει το φαρμακο και θα αργησει και οτι πρεπει να τον κραταω ζεστο και να περιμενω.

Νερο πινει κανονικα, οσο μπορει αφου πρεπει να του το βαλεις μπροστα του και φαγητο σιγα σιγα..επισης ουρει κανονικα κ πριν λιγο μου εκανε και εμετο βγαζοντας σε υγρη αραια μορφη χολη.

Φοβαμαι παρα πολυ μηπως εχει μονιμη βλαβη στα ακρα. ειναι δυνατον? Ξερει κανεις να μου πει τιποτα?

Οποιος εχει εμπειρεια απο παρομοια περιστατικα..παρακαλω ας στειλει κατι!

Μου ειπε πως ειναι συνηθες σε μεγαλα σκυλια και καποια εχουν κανει τοσο και παραπανω αλλα εχουν επανελθει.
Δεν τον κουρεψε αυτος,,μια κοπελα που συνεργαζεται, απλα εγινε εκει για να του δωσει και μια ελαφρια δοση ηρεμηστικου γιατι δεν ηταν καθολου συνεργασιμος..χωρις ρισκο οπως μου πε.... εκει στο ιατρειο του..και ημουν παρων καθόλη την διαρκεια.

Μετα οταν φυγαμε ηταν ζαλισμενος αλλα ζωντανος..μονος του μπηκε στο αυτοκινητο..εκανε χαρες στο σπιτι κτλ..
Αυτο με προβληματιζει..και επειδη με ζωσαν τα φιδια οπως ειναι λογικο....παρολο που ο γιατρος ειναι κατα καποιο τροπο καθησυχαστικος...ειπα μηπως εχει τυχει σε κανεναν αλλο και ξερει κατι να μου πει.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχω ζησει αντιστοιχη περιπτωση με σκυλο που επαθε εγκεφαλικο ,σε κουρεμα απο την ταλαιπωρια και μετα  απο 2-3 μερες  μας αφησε χρονους.
Ηταν μολις 1 μιση ετους ,ελπιζω να μην ειναι το ιδιο.

Επισκέπτης
εγω για τη γατα μου μπαινω και κοιταω τπτ στο φορουμ mycat.gr
δεν ψαχνεις κατι αντιστοιχο που σε μερικα μπαινουν και κτηνιατροι?

δεν ξερω τπτ να σου πω :(

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πηγα τον σκυλο μου για κουρεμα (ενα 14χρονο γκριφφον) στον γιατρο και μετα απο μια μικρη δοση ναρκωσης ενω γυρισαμε σπιτι --ζαλισμενος αρκετα ο σκυλος αλλα περπαταγε..και χαρες εκανε! εκτοτε μετα απο 1-2 ωρες εκατσε κατω ανοιγωντας τα ποδια του κ μην ελεγχοντας τα εξαντλημενος.
Εκανε καποιες μικρες προσπαθειες να σηκωθει αλλα τιποτα.
Σκεφτηκα και εγω οκ απο την ναρκωση ειναι αστον και εμχρι αυριο θα ειναι καλα.
Το κακο ειναι οτι σημερα κλεινει 48 ωρες ετσι!

Εχω μιλησει πολλες φορες με τον γιατρο και μου ειπε λογω ηλικιας και προφανως καποιου προβληματος ειτε σε νεφρα ειτε σε συκωτι δυσκολευται να μεταβολισει το φαρμακο και θα αργησει και οτι πρεπει να τον κραταω ζεστο και να περιμενω.

Νερο πινει κανονικα, οσο μπορει αφου πρεπει να του το βαλεις μπροστα του και φαγητο σιγα σιγα..επισης ουρει κανονικα κ πριν λιγο μου εκανε και εμετο βγαζοντας σε υγρη αραια μορφη χολη.

Φοβαμαι παρα πολυ μηπως εχει μονιμη βλαβη στα ακρα. ειναι δυνατον? Ξερει κανεις να μου πει τιποτα?

Οποιος εχει εμπειρεια απο παρομοια περιστατικα..παρακαλω ας στειλει κατι!

Μου ειπε πως ειναι συνηθες σε μεγαλα σκυλια και καποια εχουν κανει τοσο και παραπανω αλλα εχουν επανελθει.
Δεν τον κουρεψε αυτος,,μια κοπελα που συνεργαζεται, απλα εγινε εκει για να του δωσει και μια ελαφρια δοση ηρεμηστικου γιατι δεν ηταν καθολου συνεργασιμος..χωρις ρισκο οπως μου πε.... εκει στο ιατρειο του..και ημουν παρων καθόλη την διαρκεια.

Μετα οταν φυγαμε ηταν ζαλισμενος αλλα ζωντανος..μονος του μπηκε στο αυτοκινητο..εκανε χαρες στο σπιτι κτλ..
Αυτο με προβληματιζει..και επειδη με ζωσαν τα φιδια οπως ειναι λογικο....παρολο που ο γιατρος ειναι κατα καποιο τροπο καθησυχαστικος...ειπα μηπως εχει τυχει σε κανεναν αλλο και ξερει κατι να μου πει.

Εχεις πμ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
συμβουλεύσου κι εναν δεύτερο κτηνίατρο για καλό και για κακό

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ο δικος μου επειτα απο ναρκωση για κουρεμα για τις επομενες 5 μερες ηταν αλληθωρος! Το ενα ματι κοιταζε δεξα, τ αλλο ζερβα....

αλλα επανηλθε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ο δικος μου επειτα απο ναρκωση για κουρεμα για τις επομενες 5 μερες ηταν αλληθωρος! Το ενα ματι κοιταζε δεξα, τ αλλο ζερβα....

αλλα επανηλθε
ο δικος μου μετα απο την κουρεμονάρκωση του επεσαν τα αρχιδια στο πατωμα.

μετα απο 10 μερες ομως φυτρωσαν άλλα.

τελικα ο οργανισμος κανει και γαμω τα re-modeling..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο δικος μου μετα απο την κουρεμονάρκωση του επεσαν τα αρχιδια στο πατωμα.

μετα απο 10 μερες ομως φυτρωσαν άλλα.

τελικα ο οργανισμος κανει και γαμω τα re-modeling..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:
εγραψες τυπε :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Αντε και απο Δευτερα στον Αυτια, να πεις το πονο σου.

Ρε δε πατε να πνιγετε με τις τιτικες που εχετε για σκυλακια.
Εδω ο κοσμος καιγεται  :helpplea: και το Γκριφον χτενιζεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αντε και απο Δευτερα στον Αυτια, να πεις το πονο σου.

Ρε δε πατε να πνιγετε με τις τιτικες που εχετε για σκυλακια.
Εδω ο κοσμος καιγεται  :helpplea: και το Γκριφον χτενιζεται.
τυπε εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι μαστουρωνουν τον σκυλο ωστε να τον κουρεψουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• nefelipp.jpg
    nefelipp.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 12

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε τυπε εκανα τον σκυλο ελοχιμ?σε τι χωρα ειμαστε την τρελα μου μεσα?
ολα ξεκινανε απ'τη Νεβάδα........σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.........μας διαβαζουν και απο την ανδρομεδα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τελικα λυθηκαν ολα τα προβληματα εχουμε,και τωρα θα ασχοληθουμε και με τις μαστουρες των σκυλων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρχηγε παρε καλυτερα την γιαννορανια για κατοικιδιο που δεν θελει και κουρεμα.μονο ενα πιατο φαι θελει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παλικαρι μου αν παρω τωρα πια κατοικιδιο θα παρω αυτο.....μη ρωτας ποιο ομως

Συνημμένα

• katoikidio.jpg
    katoikidio.jpg