Νέα

Επαγγελματικές κάρτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studiophoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 955
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studiophoto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σας.
τυπώνω επαγγελματικές κάρτες(μόνο την μια μεριά) σε γνήσιο φωτογραφικό χαρτί σε ψηφιακό μηχάνημα(με χημικά δουλεύει το μηχάνημα).
η μακέτα δωρεάν.
τιμή τεμαχίου 0,10.
μπορείτε να περάσετε από το μαγαζί μου, υπάρχει επίσης και η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης εντός αττικής.
για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε email στο studiophotodimitris@yahoo.gr

ευχαριστώ πολύ! :sunglasses:

OP
OP
S

studiophoto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλώς μας ήλθες. Η τιμή είναι για οποιαδήποτε ποσότητα? (μικρή ή μεγάλη)
αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε. δεν υπάρχει πρόβλημα. όλα θα τα φτιάξουμε. μου λες την ποσότητα και ότι καλύτερο μπορώ να κάνω στο λέω. τίμια και ξεκάθαρα  ;) :sunglasses:
απλά μπορώ να τυπώσω μόνο σε μια πλευρά γιατί ως γνωστόν τα ψηφιακά minilabs τυπώνουν μόνο στην μια πλευρά.
καλώς σας βρήκα :)

OP
OP
S

studiophoto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι το καλύτερο, σε οποιαδήποτε διαπροσωπική ή επαγγελματική σχέση. :thumbsup:
μην ξεχνάμε ότι το ''γνήσιο'' φωτογραφικό χαρτί είναι το πιο ακριβό.αλλά ότι μπορώ καλύτερο να κάνω σε μεγάλες ποσότητες θα στο πω.απλά μου λες την ποσότητα και όλα θα γίνουν! :sunglasses: ;) ;)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά Αγιάννα ;) σε π.μ ,πλσ :rockon:

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα σας.
τυπώνω επαγγελματικές κάρτες(μόνο την μια μεριά) σε γνήσιο φωτογραφικό χαρτί σε ψηφιακό μηχάνημα(με χημικά δουλεύει το μηχάνημα).
η μακέτα δωρεάν.
τιμή τεμαχίου 0,10.
μπορείτε να περάσετε από το μαγαζί μου, υπάρχει επίσης και η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης εντός αττικής.
για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε email στο studiophotodimitris@yahoo.gr

ευχαριστώ πολύ! :sunglasses:

Θα είχα να σου πω να μην επενδύεις σε τέτοιες λύσεις. Σήμερα που έχει πέσει πείνα στην αγορά
για επισκεπτήρια οι τιμές που κυκλοφορούν είναι ξεφτίλα. Και μιλάμε για εκτύπωση δυο όψεις
4χρωμία κανονική (Offset)+ 1 όψη πλαστικοποίηση σε τιμή που δεν φαντάζεται κανείς.
Εντελώς φιλικά. Καλές δουλειές.

OP
OP
S

studiophoto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θα είχα να σου πω να μην επενδύεις σε τέτοιες λύσεις. Σήμερα που έχει πέσει πείνα στην αγορά
για επισκεπτήρια οι τιμές που κυκλοφορούν είναι ξεφτίλα. Και μιλάμε για εκτύπωση δυο όψεις
4χρωμία κανονική (Offset)+ 1 όψη πλαστικοποίηση σε τιμή που δεν φαντάζεται κανείς.
Εντελώς φιλικά. Καλές δουλειές.

;) ;) ;) ;) ;)

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
εγω παλι θελω να τυπωσω καμια 20αρια το πολυ 30 μπλουζακια t-shirt.η κι ακομα καλυτερα να γινει κεντητο στο μπροστα μερος της καρδιας και πισω στη μεση κατω απο το σβερκο.μονοχρωμο μπλουζακι με μονοχρωμο κεντημα.μια σελιδα στο ιντερνετ ας πουμε ειναι το θεμα.ξερετε τι θα μας παρουν γι αυτο η εχει κανεις κανα δικο του ανθρωπο να φτιαχνει τετοια πραγματα?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καλησπέρα σας.
η μακέτα δωρεάν.
τιμή τεμαχίου 0,10.

Εγώ τύπωσα τετραχρωμία, 1 όψη, κανονικό χαρτόνι σελλερ λευκό 300gr, 200 κάρτες 16 ευρά. Επίσης δωρεάν παράδοση.

Πριν 3 μήνες αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom