Νέα

Επαγγελματίες με ερασιτεχνισμό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσες πουτάνες ξέρω, όλο τις ίδιες μαλακίες λένε. Το ποσό δύσκολη είναι η δουλειά τους, το ότι ρισκάρουν, το ότι ζουν στο σκοτάδι κρυφά γιατί ντρέπονται, το ότι τις κυνηγούν κτλ. Όλο μαλακίες!!! Εγώ αν ήμουν πουτάνα, θα το φώναζα κιόλας και στα αρχίδια μου ο κόσμος. Αυτή η δουλειά είναι για να κονομάς. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Οπότε θέλει τόλμη.
Σε τι γυναικουλίστικες μαλακίες έχει παγιδευτεί το κεφάλι τους; εκτός αν θέλουν ντάντεμα και κλαψομούνι.
Αφού κάνουν αυτή την δουλειά, ας κάνουν μια δήλωση στο ΙΚΑ για ΚΑΔ υπηρεσίες ιερόδουλων 96.09.19.12, ας μαζέψουν και τα λοιπά κωλόχαρτα και τέλος
η συζήτηση. Όποια πάει χωρίς δήλωση στα αεριτζίδικα, θεωρείται παράνομη και μπορεί να μπλέξει
και ο κύκλος της για μαστροπεία. Πιθανόν κάποιες δεν έχουν χαρτιά. Ας πάνε να γαμήσουν τις κυβερνήσεις. Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να τα καταφέρεις και να πάνε να γαμηθούν όλοι.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Εγώ αν ήμουν πουτάνα, θα το φώναζα κιόλας και στα αρχίδια μου ο κόσμος. Αυτή η δουλειά είναι για να κονομάς. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Οπότε θέλει τόλμη.
Σε τι γυναικουλίστικες μαλακίες έχει παγιδευτεί το κεφάλι τους; εκτός αν θέλουν ντάντεμα και κλαψομούνι.
Ο Donald-Duck αν ήταν πουτάνα...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.495
Πόντοι
8.346
Τύπε μου αν θες κακές επαγγελματίες σου εχω ευχάριστα νέα

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν θέλω υποθετικά σενάρια σε παραθέσεις. Θέλω επιχειρήματα. Όλοι ξέρουμε ότι αν ένας άνδρας πάει στο Σύνταγμα και φωνάξει γαμάω, στον πούτσο του ο κόσμος. Αντίθετα καμία γυναίκα δεν μπορεί να φωνάξει γαμιέμαι. Ακόμα και τα στράκια μπορούν να φωνάξουν γαμιέμαι. Γενικώς η φύση σε αυτό έχει δώσει αβάντα στον άνδρα. Σύμφωνα με αυτό που όντως ισχύει, οι άνδρες μπορούν να το παραδεχτούν άνετα και στον πούτσο τους.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
4.125
Όσες πουτάνες ξέρω, όλο τις ίδιες μαλακίες λένε. Το ποσό δύσκολη είναι η δουλειά τους, το ότι ρισκάρουν, το ότι ζουν στο σκοτάδι κρυφά γιατί ντρέπονται, το ότι τις κυνηγούν κτλ. Όλο μαλακίες!!! Εγώ αν ήμουν πουτάνα, θα το φώναζα κιόλας και στα αρχίδια μου ο κόσμος. Αυτή η δουλειά είναι για να κονομάς. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Οπότε θέλει τόλμη.
Αφού κάνουν αυτή την δουλειά, ας κάνουν μια δήλωση στο ΙΚΑ για ΚΑΔ υπηρεσίες ιερόδουλων 96.09.19.12, ας μαζέψουν και τα λοιπά κωλόχαρτα και τέλος
η συζήτηση. Όποια πάει χωρίς δήλωση στα αεριτζίδικα, θεωρείται παράνομη και μπορεί να μπλέξει
και ο κύκλος της για μαστροπεία. Πιθανόν κάποιες δεν έχουν χαρτιά. Ας πάνε να γαμήσουν τις κυβερνήσεις. Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να τα καταφέρεις και να πάνε να γαμηθούν όλοι.
Nαι ρε φίλε...... ? ........ σοβαρά?...... λες οτι αν ήσουν πουτάνα θα εβγαινες και θα το φώναζες. Εσύ όμως δεν υπογράφεις με το ονομά σου και το επιθετό σου αλλά με ψευδώνυμο. Πόσο μάλλον εκείνες που είναι γυναίκες και είναι ευάλωτες !!!

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε φιλε ειναι ξεφτιλα να γαμιεσαι.
Ο αντρας οταν γαμαει κανει dominate τη γυναικα, δηλαδη την υποτασσει.
Ακομα και στα ζωα το alpha γαμαει το beta για να του δειξει ποιος ειναι αρχηγος.
Ειναι ντροπη να γαμιεσαι αφου νικιεσαι, ενω αυτος που γαμαει νικαει.
Ποιος θα το παραδεχτει;
Μονο κατι ανωμαλοι πουστηδες που εχουν ξεφυγει τελειως
Αυτά είναι θεωρίες της πλάκας. Άσε που δεν ισχύουν αφού οι περισσότεροι άνδρες είναι άχρηστοι μαλάκες που τους σέρνουν από την μύτη οι γυναίκες. Οπότε μάλλον το ανάποδο συμβαίνει. Ωστόσο δεν βρίσκω λόγο να το κρύβουν οι πουτάνες αφού για δουλειά πρόκειται. Είναι και αστείο στην τελική να βλέπεις κάποιες από την μια να το παίζουν ιστορία ότι έχουν πέραση στους άνδρες κτλ κι από την άλλη να στρουθοκαμηλιζουν μην φανεί ότι τον παίρνουν.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε μαλλον εισαι πιτσιρικας και νομιζεις οτι η ζωη στον υποκοσμο της πορνειας ειναι καποιο χαρουμενο παραμυθι...
Πότε δεν με ένοιαξε πως περνούν η αν τους αρέσει αυτή η δουλειά. Για μένα είναι παροχή υπηρεσιών. Δηλαδή συναλλαγή. Όποια την τηρεί την σέβομαι ως επαγγελματία (και μόνο). Ντάντεμα δεν κάνω στα όποια προβλήματά τους, συνεπώς ας βρουν λύση μεταξύ τους. Για μένα θα έπρεπε να δηλώνουν την πουτανιά τους. Βρίσκω γοητευτική την εμετική ειλικρίνεια. Είμαι κυνικό δίποδο.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Nαι ρε φίλε...... ? ........ σοβαρά?...... λες οτι αν ήσουν πουτάνα θα εβγαινες και θα το φώναζες. Εσύ όμως δεν υπογράφεις με το ονομά σου και το επιθετό σου αλλά με ψευδώνυμο. Πόσο μάλλον εκείνες που είναι γυναίκες και είναι ευάλωτες !!!
Εδώ δεν δουλεύουμε. Σχόλια κάνουμε. Στις δουλειές μας όλοι λέμε τι αντικείμενο έχουμε. Στο κάτω κάτω δεν είναι εκτελεστές στην Νικαράγουα. Πουτάνες είναι. Περισσότερο θετικό μου μοιάζει να το λένε στα ίσα. Θα ανέβαινε κι η ψυχολογία τους πιστεύω. Γενικώς την δουλειά μας πρέπει να την υποστηρίζουμε.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι θεωριες ρε φιλε δεν εχεις γαμησει ποτε;
Δε βλεπεις οτι η γκομενα υποτασσεται οταν τη γαμας;
Μονο τη γλωσσα του σωματος αν δεις, φαινεται καθαρα οτι προσκηναει το γαμια της.
Που το είδες αυτό; Εγώ όσες έχω γαμήσει "επιβάλλομαι" λόγω ενεργητικού ρόλου. Δεν βλέπω όμως καμία υποταγή άσε που δεν την χρειάζομαι. Μόλις περάσει μάλιστα ο καιρός η κάθε μία κοιτάζει πως θα επωφεληθεί η πως θα σε φέρει στα νερά της. Κατά 80% τα καταφέρνουν όπως βλέπουμε να γίνεται γύρω μας. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
ειναι καποιες που δε το κρυβουν για σενα και για μενα αλλα για τον προσωπικο οικογενειακο κυκλο τους,γτ στην ελλαδα αλλα και σε καποιες αλλες χωρες ακομα σε καποια πραγματα ειμαστε οπισθοδρομικοι,κομπλεξαρουμε..μη μαθουν οι γονεις μας,τα αδερφια μας,τα παιδια μας (ειτε οσα εχουμε ειτε οσα αποκτησουμε και δεν γινεται να τα κοροιδευουν στο σχολειο οτι η μανα τους ειναι πουτανα!)..πανω σε αυτα τα πατανε και καποιοι με τις απειλες και τους εκβιασμους..
συμφωνω οτι δε θα επρεπε να το κρυβουν και οτι καπου θα επρεπε να ναι πιο χυμα και πιο ειληκρινη τα πραγματα απο τα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας αλλα δε το βλεπουν ολοι οπως εγω που δε θα ειχα προβλημα να κανω σχεση με πουτανα αλλα καποιος αλλος το θεωρει γελοιο!κτλβνς τι λεω νομιζω;!
δεν συμφωνω οτι οι γυναικες ειναι πιο ευαλωτες,οχι πια!αδυνατο φυλλο ηταν καποτε τωρα ειμαστε εμεις,μια γυναικα που δεν εχει μια δεν εργαζεται μπορει να βγει εξω να την κερασουν ποτα,φαι κτλ και αν γουσταρει κιολας να φαει και κανεναν,χωρις να ναι απαραιτητο να ναι και ιδιαιτερα ομορφη,τοσοι σαβουρηδες κυκλοφορουν,θα τη πανε,θα τη φερουν...εσεις αν δεν εχετε ουτε για τσιγαρα στο πορτοφολι μπορειτε;!οι γυναικες μαγκες πετανε βυζια κωλο ολα εξω οταν βγαινουν και ο κοσμος γουσταρει και καλα κανει δε λεω,και εγω μαζι τους αλλα αν βγαλω τα αρχιδια μου εγω εξω να αεριζονται οπως αυτες τα βυζια θα με πανε μεσα δεμενο!
τωρα κατι οτι εξεφτελιζονται που διαβαζω παραπανω επειδη κανουν οτι η φυση τους οριζει οτι πρεπει να κανουν στο σεξ,να γαμηθουν δλδ,ακομα και αν ηταν τοσο απλο το θεωρω μεγαλη μλκ σα θεωρια για να σχολιασω...

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ισχυει αυτο που λες.
Ακριβως επειδη εξευτελιζονται στο σεξ, νιωθουν την αναγκη να επιβληθουν εκτος και να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
Ο αντρας της αφηνει αφου ξερει οτι εκει που μετραει φανηκε ποιος ειναι ο αντρας.
Το ξέρω ότι ισχύει. Δυστυχώς ισχύει. Όμως ο άνδρας δεν πρέπει να τις αφήνει να κάνουν νούμερα διότι έτσι απλώνεται η χολέρα τους. Τώρα βέβαια φύγαμε από το θέμα αλλά οκ. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες νοιάζονται μόνο για πόρους. Το σεξ δεν το έχουν όπως εμείς σε κάποια περίοπτη θέση. Στην ουσία, τις νοιάζει μόνο αν παρακαυλώσουν ή ζητησουν επιβεβαίωση. Άλλως το έχουν ως μέθοδο εύρεσης πόρων. Αυτά γιατί ξεφύγαμε.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπα διαφωνω.
Ειναι ανωμαλες και γουσταρουν να γαμιουνται.
Νομιζεις η πουτανα για τα λεφτα γαμιεται;
Οχι απλα ειναι πουτανα και θελει να γαμιεται.
Τα λεφτα ειναι το προσχημα για τα ματια του κοσμου.
Στην ουσια λεει "κοιταχτε δεν ειμαι πουτανα, γαμιεμαι για λεφτα, επειδη εχω αναγκη"
Γιαυτο οποια και να ρωτησεις στα μπουρδελα θα σου πει δεν ειμαι πουτανα οι αλλες εξω ειναι.
Προκειται περι ανωμαλιας, αλλα αν κατανοησεις αυτο που σου λεω για τον εξευτελισμο στο σεξ, θα κατανοησεις και τα υπολοιπα και θα διαβαζεις τις γυναικες σαν ανοιχτα βιβλια.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι πουτάνες δεν γουστάρουν να γαμιούνται με τον κάθε έναν διότι νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στις υπόλοιπες που επιλέγουν. Πάντα οι γυναίκες ήταν/είναι και θα είναι κομπλεξικές η μία απέναντι στην αλλη. Οπότε ρίχνουν βάρος στα φράγκα ώστε να καλύψουν το αδιάκοπο άνοιγμα των ποδιών. Στα του εξευτελισμού στο σεξ διαφωνώ. Έχει κάποια βάση ως αντίδρασή τους αλλά όχι όπως το περιγράφεις.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και οι πουτανα επιλεγει φιλε απλα δεν το καταλαβαινεις.
Στους 10 που θα μπουν στον ενα παει και κωλοτριβεται και τον καβλωνει και περναει.
Νταξει δε λεω εχουν χαμηλα στανταρ γενικα γιατι ειναι νυμφομανεις και θελουν να γαμηθουν πασει θυσια.
Αν κι έχουμε ξεφύγει από το θέμα, πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο (εξαιρέσεις δέκτες) τρίβεται πάντα στον πιο άβγαλτο/μαλθακό/εύκολο ώστε να την βγάλει Σπαρτιάτικα χωρίς κούραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom