Νέα

Ενοικιαση Διαμονη σε σκαφος για βρομοδουλειες .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπέρα σε ολους .
θα ήθελα τα φωτα σας οσο αφορά την ενοικίαση σε σκάφος χωρίς να είναι εν κινήσει σε λιμάνι Πειραιά-Αλιμο-Μαρινα Φλοισβου κτλ

εδώ και καιρο εχω σκεφτεί και παω με την κοπέλα μου σε πολλά μέρη για σεξακι .τώρα τελευταία μου εχει καρφωθεί η ιδέα για να νοικιάσω ένα σκάφος σε κάποιο από τα λιμάνια για διαμονή και για αλλαγή .

από σπίτια και ξενοδοχεία και τζακούζι και βλακείες χορτάσαμε.

το θεμα ειναι βεβαια να μην μας πιασουν και τον κωλο για μια βραδια .
γνωριζω οτι εχει καποιο κοστος ολο αυτο δεν θα μεινω με 70-80 αλλα οχι και 250
.
λοιπον αν καποιος βρει κατι σε airbnb η εχει ο ιδιος και τον ενδιαφερει να το νοικιασει για κανενα βραδακι ας στειλει μυνημα .

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Καλησπέρα
Υπάρχουν, αν και λόγω θέρους είναι δυσκολότερο να βρεις αυτό που θες και σε καλή τιμή
και προσοχή στο εξής..ορισμένα σκάφη έχουν πάνω από ένα υπνοδωμάτια.αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείς με παρέα που δεν σου αρέσει.. και πίστεψέ με , στα σκάφη (ειδικά στα μικρά) , δεν έχεις πολλά μέρη να απομονωθείς..

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Δεν θα βρείς αυτό που θέλεις στι τιμή που θέλεις

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Οι τιμες είναι πολύ πιο πανω απο αυτο που είσαι διατεθειμένος να δώσεις...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Αμα γουσταρεις σεξακι σε σκαφος.. υπαρχει κ η αλλη λυση..
Διοργανώνονται εκδρομες ΣΚ με σκαφος.. Ιστιοπλοικο... που μπορεις να πας με την κοπελα σου.. μαζι με αλους βεβαια...max 10 ατομα.. συνηθως ζευγαρια... Αμα εισαι γατος κ καβατζωσεις την μπροστα-μπροστα καμπινα... εχει ενα κ καλα διπλο κρεβατακι,λιγο τριγονικο.. με παραθυρα στο πλαι... κ απο πανω....
Γαμας.. κ ακους κ το κυματακι στο πλαι... :grin:
Το εχω κανει.. και ηταν καλη φαση.. για αυτο κ στο προτεινω! :afro:
Α!Το κοστος εινα 2-3 κατοσταρικα το ατομο... αλλα συνδιαζεις αυτο που θελεις... + διακοπες-βολτιτσα με το σκαφος...!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αμα γουσταρεις σεξακι σε σκαφος.. υπαρχει κ η αλλη λυση..
Διοργανώνονται εκδρομες ΣΚ με σκαφος.. Ιστιοπλοικο... που μπορεις να πας με την κοπελα σου.. μαζι με αλους βεβαια...max 10 ατομα.. συνηθως ζευγαρια... Αμα εισαι γατος κ καβατζωσεις την μπροστα-μπροστα καμπινα... εχει ενα κ καλα διπλο κρεβατακι,λιγο τριγονικο.. με παραθυρα στο πλαι... κ απο πανω....
Γαμας.. κ ακους κ το κυματακι στο πλαι... :grin:
Το εχω κανει.. και ηταν καλη φαση.. για αυτο κ στο προτεινω! :afro:
Α!Το κοστος εινα 2-3 κατοσταρικα το ατομο... αλλα συνδιαζεις αυτο που θελεις... + διακοπες-βολτιτσα με το σκαφος...!!!
όχι απαραίτητα με ιστιοπλοικό...και με μηχανοκίνητο πολυτελές κοντά στα 13 μέτρα με άνεση, ταχύτητα και διακριτικότητα...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Τι ακριβώς θέλεις γιατί δεν έχω καταλάβει? Για τι ακριβώς σκάφος μιλάς? Γιατι υπάρχουν και κάτι ποδηλατα θαλάσσης....  καταρχήν για να νοικιάσεις σκάφος πρέπει ν χεις δίπλωμα. Αν έχεις δίπλωμα και θέλεις καμπινάτο σκάφος δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις με λιγότερο απο 600€. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είσαι τολμηρός και να βρεις κανένα σκαφός καμιά βάρκα καμιά ψαρόβαρκα εγκαταλελειμμένη και πας να περάσεις τη βραδιά σου δεμένη στο μουράγιο. Βέβαια δεν μιλάω να θέλεις σκάφος με καπετάνιο γιατί τότε μιλάμε για ποσά με πολλά μηδενικά. Επειδή όμως σε κόβω μπατιράκο θα σου έλεγα.... άσε ρε φίλε για μια άλλη ζωή γιατί για αυτή έδω τη ζωή δεν προβλέπεται να γαμίσεις σε σκάφος.

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
λογο εμπειρίας και πρωην κατοχος σκαφων σου λεω μπορείς να εξηγήσεις ότι θα μείνεις δεμένος στην μαρίνα (φαντάζομε δεν εχεις αδεια ταχυπλοου )για να σου κανει καλύτερη τιμη . Να διαλέξεις μηχανοκινητο διοτι εχουν μεγαλύτερες βεράντες για να χαβαλεδιασεις πριν γαμισης , το λιγοτερο 9 μετρα και να εχει κλιματισμο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
ο άνθρωπος θέλει -αν έχω καταλάβει- πλωτό κατάλυμα.
ούτε βαρκάδα να κάνει, ούτε τίποτα.
αντί να πάει σε ξενοδοχείο, να νοικιάσει διαμέρισμα, βίλα ή κάτι παρόμοιο στη στεριά, θέλει δωμάτιο σε σκάφος (ή και ολόκληρο το σκάφος)
μπορεί να βρει και σε αρκετά καλή τιμή, ιδίως αν είναι εκτός εποχής

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ο άνθρωπος θέλει -αν έχω καταλάβει- πλωτό κατάλυμα.
ούτε βαρκάδα να κάνει, ούτε τίποτα.
αντί να πάει σε ξενοδοχείο, να νοικιάσει διαμέρισμα, βίλα ή κάτι παρόμοιο στη στεριά, θέλει δωμάτιο σε σκάφος (ή και ολόκληρο το σκάφος)
μπορεί να βρει και σε αρκετά καλή τιμή, ιδίως αν είναι εκτός εποχής
σωστος .ετσι ακριβως

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
λογο εμπειρίας και πρωην κατοχος σκαφων σου λεω μπορείς να εξηγήσεις ότι θα μείνεις δεμένος στην μαρίνα (φαντάζομε δεν εχεις αδεια ταχυπλοου )για να σου κανει καλύτερη τιμη . Να διαλέξεις μηχανοκινητο διοτι εχουν μεγαλύτερες βεράντες για να χαβαλεδιασεις πριν γαμισης , το λιγοτερο 9 μετρα και να εχει κλιματισμο
εχω διπλωμα και σκαφος αλλα είναι 6 μετρα για την πλακα μου και τα μπανια μου .

OP
OP
thomas115656

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Τι ακριβώς θέλεις γιατί δεν έχω καταλάβει? Για τι ακριβώς σκάφος μιλάς? Γιατι υπάρχουν και κάτι ποδηλατα θαλάσσης....  καταρχήν για να νοικιάσεις σκάφος πρέπει ν χεις δίπλωμα. Αν έχεις δίπλωμα και θέλεις καμπινάτο σκάφος δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις με λιγότερο απο 600€. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είσαι τολμηρός και να βρεις κανένα σκαφός καμιά βάρκα καμιά ψαρόβαρκα εγκαταλελειμμένη και πας να περάσεις τη βραδιά σου δεμένη στο μουράγιο. Βέβαια δεν μιλάω να θέλεις σκάφος με καπετάνιο γιατί τότε μιλάμε για ποσά με πολλά μηδενικά. Επειδή όμως σε κόβω μπατιράκο θα σου έλεγα.... άσε ρε φίλε για μια άλλη ζωή γιατί για αυτή έδω τη ζωή δεν προβλέπεται να γαμίσεις σε σκάφος.
υπαρχουν σκαφοι που νοικιάζεις για να κανεις μονο διαμονη και να είναι δεμενο στο λιμανι.επειδη πλεον τα καλα και μεγαλα εχουν σχεδόν όλα παροχη ρευμα και νερο από την μαρινα ψαχνω κατι σαν πλωτο ξενοδοχειο.αμα το ψαξεις λιγο θα βρεις καποια αλλα επειδή η ελληνικη αγορα σε αφτες τις περιπτώσεις συνηθως απευθύνεται σε ξενους που το εχουν ποιο διαδεδομενο οι τιμες είναι τραγικες.
και η αληθεια είναι το ερωτημα μπηκε μηπως καποιος θελει να το νοικιασει γιατι το εχει ο μπαμπας του ο θειος του η ακομα και να δουλευει εκει .

πχ.μια φορα το εκανα τζαμπα από φιλο που δουλευε σαν φυλακας σε ένα σκαφος καποιου που ηταν στο εξωτερικο .
και η αληθεια είναι με εξυπηρετησε μια χαρα όταν του το προτεινα αλλα δυστηχως αλλαξε φυλαξη και ετσι το χασαμε το σκαφακι.

αρα ποιο πολύ απευθύνομαι σε ατομα που εχουν την δυνατοτητα και μπορουν να βγαλουν ακομα και ένα μεροκαματο καλο σε ένα βραδυ .

οσο αφορα το μπατιρακος που λες δεν ισχυει .απλα δεν διαθέτω χρηματα σε ασκοπα πραγματα .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Πρέπει να παίζουν πολλές παρτουζες σε σκάφη γενικά

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
[/quoteΣυμφωνω και επαυξανω!!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Παρε πλοιο της γραμμης και κλεισε καμπινα.Και φτηνα θα σου ερθει και διακοπες θα κανεις.Μονο να μην κουναει κι αντι να χυσεις βγαλεις τ'αντερα σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom