Νέα

Ενοχλητικές κλήσεις στο κινητό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
Δέχτηκα μια κλήση στο κινητό πριν μερικές μέρες πρωινή ώρα ! προσπάθησα να καλέσω πίσω αλλά τίποτα στην αρχή κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν εκτροπή μετά χτυπάει 2-3 φορές  και ακούγεται ο ήχος κατειλημμένο !   την Παρασκευή έγινε πάλι το ίδιο και τέλος πάντων έβαλα τον αριθμό στο goοgle και ανακάλυψα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα !

[URL unfurl="true"]http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/6973158369[/url]

Δείτε το λινκ και τα σχόλια που έχουν στο φόρουμ … ο αριθμός που με κάλεσε  είναι αυτός που αναφέρεται πάνω στο λινκ ! Υπάρχει κανείς εδώ που να γνωρίζει για το θέμα αυτό η του έχει τύχει κάτι ανάλογο ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα παλι με παιρνει συνεχεια η wind να μου πει για προγραμμα σταθερου και ιντερνετ....μας τα χει ζαλισει κοινως... :headbang: :headbang:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
εμενα παλι με παιρνει συνεχεια η wind να μου πει για προγραμμα σταθερου και ιντερνετ....μας τα χει ζαλισει κοινως... :headbang: :headbang:

Εμενα μονο με sms με ενοχλουν απο wind για ανανεωσεις κτλπ!  Στο σταθερο το εχουν παραγαμησει το θεμα απο εταιρειες ! Ειδικα απο τοτε που εβαλα νοβα με περνουν ολοι συνεργατες της νοβα και μου εχουν πρηξει τα παπαρια !

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εμενα μονο με sms με ενοχλουν απο wind για ανανεωσεις κτλπ!  Στο σταθερο το εχουν παραγαμησει το θεμα απο εταιρειες ! Ειδικα απο τοτε που εβαλα νοβα με περνουν ολοι συνεργατες της νοβα και μου εχουν πρηξει τα παπαρια !
σου στέλνουν και για να πάρεις διαρκείας του ποα; :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
εμένα όταν με παίρνουν από τον τσελεμεντέ, τη wind/forthnet/κλπ, ή οποιοσδήποτε πουλάει κάτι τους παραπέμπω στο 4800170-174 να καλέσουν μεταξύ 13.10-14.00 που το σηκώνει ο Αποστόλης (Τζένη Μπότση) και καθαρίζω.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
εμένα όταν με παίρνουν από τον τσελεμεντέ, τη wind/forthnet/κλπ, ή οποιοσδήποτε πουλάει κάτι τους παραπέμπω στο 4800170-174 να καλέσουν μεταξύ 13.10-14.00 που το σηκώνει ο Αποστόλης (Τζένη Μπότση) και καθαρίζω.
Καλη λυση φιλαρακι ! Το θεμα ομως εδω ειναι οτι περνουν απο τον ιδιο αριθμο και την μια λενε οτι ειναι απο κοσμοτε την αλλη απο την γιουρομπανκ και την αλλη απο την τροχαια! Καποια κομπινα πεζει απο πισω ! Κατι βρομαει !

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και μενα .δε θελω τους λεω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:εκει αυτοι συνεχεια στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Εμενα που με παιρνει η πρωην καθε ενα δευτερολεπτο τι να πω?και ενοχλει και τους γειτονους!!!

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να απαλαχτούμε απο όλα αυτά??

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Μόνο θα μας τα ζαλίζουν; ΤΟΥΜΠΑΝΑ θα μας τα κάνουν....  :hammer:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εμενα που με παιρνει η πρωην καθε ενα δευτερολεπτο τι να πω?και ενοχλει και τους γειτονους!!!

Δώσε το τηλέφωνό της στους γειτόνους. Ή που θα της ρίξουν μπινελίκι, ή κανα μανίκι... Στο τέλος κερδισμένος θα βγείς γιατί θα ηρεμήσει. :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
τα κινητα της samsung εχουν στο μενου τους λιστα αριθμων που εσυ επιλεγεις που απορριπτονται αυτοματα.Αυτος που σε παιρνει ακουει ηχο κατειλημενου,και το C3050 και το Β2710 που εχω τωρα σου προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδια μην βγαζεται συμπερασμα απο ποια εταιρεια ειναι, ετσι ευκολα. Επειδη εχει αλλαξει η φορητοτητα των εταιρειων, ειναι δυσκολα να ξερουμε !!! Το τριτο νουμερο που μας γνωστιποιουσε απο ποια εταιρεια ηταν η κλιση δεν ισχυει ποια, γιατι οποιος θελει αλλαζει εταιρεια και κραταει το ιδιο νουμερο !!!  Και σε εμενα εχουν τυχει μερικες λαθος κλησεις που πιστευω ειναι φυσιολογικο, οχι ομως να επαναλαμβανονται σε τακτα διαστηματα και απο το ιδιο νουμερο. 
Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση, ειναι ενα μηνυμα, που λεει οτι (γεια σου χαθηκαμε, μολις χωρησα και αν θελεις βγαινουμε για ενα καφε η ποτο, και το τηλεφωνο ξεκιναει απο 6941******) βεβαια το μηνυμα απευθηνεται σε μια φιλη της και καλα.
Μηπως ξερει τι συμβαινει με αυτο το μηνυμα που εχει παει σε πολυ κοσμο, κανενα σας ????????????????????????

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εγώ σήμερα έλαβα ένα SMS με αποστολές "DOREAN SMS" και περιεχόμενο γαργαλιστικό... ξέρει κανείς κάτι?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τα κινητα της samsung εχουν στο μενου τους λιστα αριθμων που εσυ επιλεγεις που απορριπτονται αυτοματα.Αυτος που σε παιρνει ακουει ηχο κατειλημενου,και το C3050 και το Β2710 που εχω τωρα σου προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα

Και τα δυο μου κινητα ειναι samsung,και εχω μπλοκαρει ολους αυτους τους ενοχλητικους αριθμους με την αυτοματη απορριψη,και οχι μονο κλησεις αλλα
και μυνηματα που λαμβανω απο διαφορους 5ψηφιους αριθμους για MODELS CELEBRITIES κτλ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom