Νέα

Ενοχλήθηκε το Κ.Κ.Ε που ο Καρατζαφέρης κυνήγησε Λαθρομετανάστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Επικίνδυνοι συμβολισμοί
Διαβάσαμε πως ο Γ. Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., με τον οδηγό - φρουρό του συμμετείχε σε καταδίωξη αλλοδαπού προχτές το μεσημέρι στο Παγκράτι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλοδαπός που στον αστυνομικό έλεγχο είχε βρεθεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης και άδεια διαμονής, προσπάθησε να διαφύγει και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε κάγκελα πεζοδρομίου. Ο Γ. Καρατζαφέρης αντιλήφθηκε τη σκηνή και μαζί με τον οδηγό του κυνήγησαν τον 34χρονο αλλοδαπό μέχρι που τον ακινητοποίησε η αστυνομία. Η υπόθεση έχει πολύ επικίνδυνους συμβολισμούς, που παραπέμπουν σε «δυσαρεστημένους πολίτες», «ομάδες εθελοντών αστυνόμευσης», «συλλήψεις από πολίτες» κ.ά. Συμβολισμοί, που αν επιχειρήσουν να γενικευτούν, θα βρουν μπροστά τους την αντίσταση του λαού μας, που έχει μεγάλη πείρα από ανάλογες πρακτικές.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο ριζοσπάστης έχει και web?

Κουφάθηκα τώρα!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
ναι, λειτουργει με ...καρβουνα, οπως ολο το κομμα αλλωστε (αν κρινουμε απο τις παπαριες που γραφει το αρθρο...)

Προχθές το μεσημέρι Ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ περά από τις οποίες ρητορείες κατά των μεταναστών που μπορεί να έχει ένα πατριωτικό κόμμα αποφάσισε χωρίς να σκεφτεί ότι είναι αρχηγός κόμματος αλλά ενα από εμάς να μην μείνει απαθείς σε ένα περιστατικό που γινόταν μπροστά στα ματιά του. Το Κ.Κ.Ε χωρίς να καταλαβαίνει την αξία αυτού του συμβολισμού ( της πράξης αυτής ), τον κατηγορεί που συμμετείχε…..Το Κ.Κ.Ε αποδέχεται ότι η εγκληματικότητα οφείλεται και στους λαθρομετανάστες?

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
χ**** μας ρε μεγαλε κι εσυ κι η πατριδα σου.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ομορφοπαιδο δε σου χω πει να μην αλλαζεις νικ και να κοιμασαι νωρις;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια τι να λεμε τωρα?οι ανθρωποι εχυν μεινει με τις απαρχαιωμενες αποψεις τους

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
τότε κινδυνεύω και εγώ κάποια μέρα να με πάρει στο κυνήγι ο Καρατζαφέρης, το δίπλωμα για το παπί είναι για 50cc και το ινόβα 125

Εαν εισαι ξενος , προσεχε μην σε γ....ησουν στο αλλοδαπων!!!εαν ΕΙΣΑΙ ελληνοφωνος με ελληνικη υπηκοτητα, θα σε βγαλει εκτος φυλακης με πορειες συμπαραστασης ο Αλεξης...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εμένα με κούφανε το άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο ''Ο Αντικομμουνισμός των Οικολόγων-Πράσινων''.

Καλά οι άνθρωποι έχουν πάρει μάστερ στην τυροκομία. :jerking:

Στην προηγουμενη σελιδα ελεγε ο Αντικομμουνισμος του Θεοδωρου Παγκαλου. Οποιος του κριτικαρει ειναι Κατακριτεος!!!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ποσο σουργελα ειστε ρε....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προχθές το μεσημέρι Ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ περά από τις οποίες ρητορείες κατά των μεταναστών που μπορεί να έχει ένα πατριωτικό κόμμα αποφάσισε χωρίς να σκεφτεί ότι είναι αρχηγός κόμματος αλλά ενα από εμάς να μην μείνει απαθείς σε ένα περιστατικό που γινόταν μπροστά στα ματιά του. Το Κ.Κ.Ε χωρίς να καταλαβαίνει την αξία αυτού του συμβολισμού ( της πράξης αυτής ), τον κατηγορεί που συμμετείχε…..Το Κ.Κ.Ε αποδέχεται ότι η εγκληματικότητα οφείλεται και στους λαθρομετανάστες?

Ψάχνεις και εσύ λογική στο θρησκειολογικό παραλήρημα του κουκουε...

ομορφοπαιδο δε σου χω πει να μην αλλαζεις νικ και να κοιμασαι νωρις;

Νομίζω ο Υρετ δεν είναι το Ομορφόπαιδο (αν και η ορθόγραφία αμφότερων πάσχει..)
Ωστόσο θα εκτιμούσα την άποψή σου επί του θέματος...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Για το μπιχλα λεω οχι τον υερτ ουρετ πως τον λενε

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εμένα με κούφανε το άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο ''Ο Αντικομμουνισμός των Οικολόγων-Πράσινων''.
Καλά οι άνθρωποι έχουν πάρει μάστερ στην τυροκομία. :jerking:

Δεν κοιτανε εκει στον περισσο τι γινεται στη Μολδαβια!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, λετε να πλακωσουν κι οι υπολοιπες Μολδαβες? Οσες ειχαν ξεμεινει δλδ στη χωρα τους... και τωρα με το που ειδαν οτι οι κομμουνιστες ξαναρχονται, δεν αποκλειεται να φυγουν κι αυτες...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο καρατζαφερης και οι φασιστες του δεν μπορουν να ξεγελασουν τον λαο. ;)

οχι μονο το ΚΚ αλλα και πολλοι αλλοι πολιτες ενοχλουνται απο τα

λαικιστικα σχολια του κ.Καρατζαφερη.. :)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Εαν εισαι ξενος , προσεχε μην σε γ....ησουν στο αλλοδαπων!!!εαν ΕΙΣΑΙ ελληνοφωνος με ελληνικη υπηκοτητα, θα σε βγαλει εκτος φυλακης με πορειες συμπαραστασης ο Αλεξης...
ακόμη δεν ξέρω τι είμαι... είμαι Ελληνας; είμαι αλβανός, είμαι Ευρωπαίος, είμαι επαρχιώτης, είμαι αστός, είμαι χωριάτης, είμαι βαλκάνιος, είμαι ατσίγγανος, είμαι ομοφυλόφιλος; είμαι στρείτ, είμαι αριστερός, είμαι δεξιός, είμαι μαλάκας, τι είμαι;;;;;; :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea:

Ποιος είναι ο Αλέξης; Ο Κούγιας; :think:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι να ασχοληθω ρε στρεητ; πλακα με κανεις; εδω εχει παρει φωτια ο κωλος μας ναουμε, η χωρα εχει φτασει στον ιστορικο της πατο, ολα πανε κατα διαολου και πεντε βλαμμενα ανοιγουν ποστ για να κανουν ντορο με το προσχημα μιας αραδας ενος αρθρου καποιας εφημεριδας που λεγεται ριζοσπαστης. Δηλαδη αυτο πρεπει να κανω σε καθε αρθρο εφημεριδας που δ μ αρεσει; για ονομα. Ρε φασιστακια αμετε βρειτε καμια γκομενα να σωθειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom