Νέα

ennio morricone -

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.930
Πόντοι
26.141
  Αληθεια ποσες φορες ακουγα την τελευταια δεκαετια για το πολυποθητο οσκαρ που δεν παιρνει ο ντι καπριο??
ο πητερ οτουλ που ειναι και ο αγαπημενος μου εχει παει 7-8 φορες και δεν το εχει παρει ποτε και μιλαμε για τον κορυφαιο ηθοποιο θεατρου της βρετανιας αν και πολυ θα τον αμφιβητησουν με αλλους μεγαλους αστερες του χολυγουντ..
Επισης στην μουσικη επενδυση υπαρχουν τερατα οπως παπθανασιου τιερσεν νιοθμαν zimer  αλλα αυτο που κανενας μα κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει ειναι οτι ο κορυφαιος ολων των εποχων μουσικος κινηματογρφου ειναι ο εννιο μορικονε και αληθεια ειναι ο γηραιοτερο ολων των εποχων που πηρε οσκαρ στα 88 του και ενω προ δεκαετιας ειχε παρει τιμητικο οσκαρ-σαν να τους ειπε δεν με νοιαζει το οσκαρ σας αλλλα εγω και στα 90μου θα γραφω μουσικη.
    Καποτε τον ειχα ακουσει ζωντανα πριν χρονια και απο τοτε καθε φορα που νευριαζω απλα σκεφτομαι την μουσικη του και γαληνευω!!!!

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και κοτζαμ ταινιες Τζεημς Μποντ, τοσα χρονια ειχαν τραγουδαρες αλλα μηδεν Οσκαρ... Και οι 2 τελευταιες ταινιες που ειχαν μαλακιες τραγουδια πηραν κι οι 2!
Πρωτα εκεινη η χοντρη και φετος μια πουστρα που καμαρωνε κιολας για το κρεας που χωνει απο πισω!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
  Αληθεια ποσες φορες ακουγα την τελευταια δεκαετια για το πολυποθητο οσκαρ που δεν παιρνει ο ντι καπριο??
ο πητερ οτουλ που ειναι και ο αγαπημενος μου εχει παει 7-8 φορες και δεν το εχει παρει ποτε και μιλαμε για τον κορυφαιο ηθοποιο θεατρου της βρετανιας αν και πολυ θα τον αμφιβητησουν με αλλους μεγαλους αστερες του χολυγουντ..
Επισης στην μουσικη επενδυση υπαρχουν τερατα οπως παπθανασιου τιερσεν νιοθμαν zimer  αλλα αυτο που κανενας μα κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει ειναι οτι ο κορυφαιος ολων των εποχων μουσικος κινηματογρφου ειναι ο εννιο μορικονε και αληθεια ειναι ο γηραιοτερο ολων των εποχων που πηρε οσκαρ στα 88 του και ενω προ δεκαετιας ειχε παρει τιμητικο οσκαρ-σαν να τους ειπε δεν με νοιαζει το οσκαρ σας αλλλα εγω και στα 90μου θα γραφω μουσικη.
   Καποτε τον ειχα ακουσει ζωντανα πριν χρονια και απο τοτε καθε φορα που νευριαζω απλα σκεφτομαι την μουσικη του και γαληνευω!!!!

Γειά σου φίλε μου! Πόσο δίκιο έχεις.  :hi:
Γιατί, μήπως ο Χίτσκοκ ή ο Κιούμπρικ, κέρδισαν ποτέ Όσκαρ σκηνοθεσίας; Ακόμα και στον Τσάπλιν ή στον Όρσον Γουέλς, τιμητικο δόθηκε
στο τέλος της καριέρας.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Γειά σου φίλε μου! Πόσο δίκιο έχεις.  :hi:
Γιατί, μήπως ο Χίτσκοκ ή ο Κιούμπρικ, κέρδισαν ποτέ Όσκαρ σκηνοθεσίας; Ακόμα και στον Τσάπλιν ή στον Όρσον Γουέλς, τιμητικο δόθηκε
στο τέλος της καριέρας.
Ο Χιτσκοκ πηρε Οσκαρ καλυτερης ταινιας για την ταινια Ρεμπεκα το 1941! :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Επισης στην μουσικη επενδυση υπαρχουν τερατα οπως παπθανασιου τιερσεν νιοθμαν zimer  αλλα αυτο που κανενας μα κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει ειναι οτι ο κορυφαιος ολων των εποχων μουσικος κινηματογρφου ειναι ο εννιο μορικονε και αληθεια ειναι ο γηραιοτερο ολων των εποχων που πηρε οσκαρ στα 88 του και ενω προ δεκαετιας ειχε παρει τιμητικο οσκαρ-σαν να τους ειπε δεν με νοιαζει το οσκαρ σας αλλλα εγω και στα 90μου θα γραφω μουσικη.

Ωραιος! Δεν ειχα προσεξει οτι πηρε Οσκαρ ο Μορρικονε!!! Προσκυναω Μορρικονε! Ζωντανος Θρυλος!

Τι να πρωτοθυμηθω! Τα αγαπημενα μου ηχητικα ειναι απο τα τεσσερα γουεστερ του Σερτζιο Λεονε , με το καλυτερο να ειναι για το Ο Καλος,ο κακος και ο ασχημος αλλα και τα αλλα ειναι τελεια!
For a fistfull of dollars,For a few dollars more , Once upon a time in West

Επισης τελειο ειναι το ηχητικο απο την ταινια Le professional
Αρκετα καλο στο The untouchables
Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε το σαουντρακ του στην ταινια Καποτε στην Αμερικη

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
452
Πόντοι
21
Ennio Morricone ... απλα ενας θρυλος!
επιτελους εστω και στα 87 του πηρε ένα οσκαρ !
κανονικα ... επρεπε να εχει παρει 10 !!!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.930
Πόντοι
26.141

epic scene!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Να προσθέσω στα εύστοχα σχόλια των φίλων παραπάνω, ότι το να γράψει κάποιος soundtrack είναι κάτι περισσότερο απαιτητικό απο το να γράψει απλά ένα τραγούδι η ένα μουσικό κομάτι !!!

Και αυτό γιατί η μελωδία που γράφει πρέπει να ''δένει'' τόσο με το θέμα της ταινίας γενικότερα, όσο και με το ''ύφος'' της καθε συγκεκριμένης σκηνής όπου ακούγεται το κάθε συγκεκριμένο θέμα απο το συνολικό soundtrack.

Ο Μορικόνε στο συγκεκριμένο είδος τέχνης είναι ο αδιαμφισβήτητος μαέστρος κατά τη γνώμη μου, και είναι βέβαιο ότι το έργο του θα αντέξει στο χρόνο και θα γίνει κλασικό.

Τέλος το να ''αναγκάζονται'' οι διάφορες επιτροπές βραβείων, να βραβεύουν τιμητικά κάποιους δημιουργούς για τη προσφορά τους, έχει για εμένα ακόμη μεγαλύτερη αξία απο τα ''τυπικά'' θεσμοθετημένα βραβεία.

Και αυτό διότι οι επιτροπές ''αναγκάζονται'' να το κάνουν αυτό το πράγμα κόντρα στις χαζοιδεοληψίες τους περί τέχνης, λόγω της πίεσης που δεχονται απο την τεράστια απήχηση που έχει το έργο κάποιων ανθρώπων στο ευρύτερο κοινό. Και σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερο βραβείο για ένα δημιουργό απο αυτό.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.930
Πόντοι