Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alx_ppd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
37
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς ΔΕΝ χώρισαν..
Άμα θέλει ο παλικαράς να σπιτώνει οικιακιές για τις προσωπικές του ανάγκες, να βγάλει διαζύγιο και μετά να πάει να κόψει τον ωραίο του λαιμό.
Το οποίο δικαστήριο θα καθορίσει και τα έξοδα του καθενός για το παιδί.
Και, ναι, μέχρι το δικαστήριο, αν ο κύριος τα τινάξει τα λεφτά του πάνε στη γυναίκα του, όχι στο παιδί. Αν χωρίσει μόνο πάνε στο παιδί κατ'ευθείαν.

Δηλαδή κολάμε στο τυπικό της υπόθεσης και αφήνουμε την ουσία; Είναι ή δεν είναι χωρισμένοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;  Και αν η εν λόγω κυρία έχει και αυτή με τη σειρά της σπιτώσει κάποιον ή εχουν αναστενάξει όλα τα τεκνά της γειτονίας της;

Δεν γίνεται η εν λογω κυρία λοιπόν ΚΑΙ να της πληρώνει ο άντρας της το σχολείο ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ του το σπίτι ΚΑΙ να θέλει και άλλα απο πάνω! Ειδικά αν βγάζει όπως λέει 2300 το μήνα. Υπάρχει και όριο στην απληστία Νίνα μου!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ δεν είπα ποτέ πουτάνα όποια γαμιέται επειδή γουστάρει.
Πουτάνες λέω αυτές που γαμιούνται για ιδιοτελείς σκοπούς και όχι για την απόλαυσή τους, ειδικά αν οι γαμιάδες που καλύπτουν αυτούς τους ιδιοτελείς σκοπούς έιναι και χάλια μαύρα.
Ούτε είπα ότι κυνηγάω παρθένα. Το αντίθετο τις απέφευγα. Απλώς η μνηστή μου , μου προέκυψε παρθένα. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να την διώξω γι'αυτό το λόγο.

Ο δήθεν κίνδυνος του χαρακτηρισμού ως "ξέκωλης" κάποιας γυναίκας είπα άλλωστε ότι για μένα δεν υφίσταται.Καμία δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα χαρακτηρισμών, ούτε συναντά δυσκολίες στη σημερινή κοινωνία εξ αιτίας οποιοδήποτε χαρακτηρισμού.
Απλά , έχω ξαναπεί άπειρες φορές , οι πυτάνες και οι καργιόλες ποτέ δεν ομολογούν ότι είναι πουτάνες & καργιόλες, αλλά χρησιμοποιούν διάφορα "άλλοθι" ...

συγγνωμη τοτε....υπηρξαν αλλοι ομως που ειπαν τα οσα ειπα και το εχουμε δει και στο συγκεκριμενο θρεντ και σε πολλα αλλα.....οποτε τι να λεμε?
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
Ακομα να το καταλαβετε οτι η Ελλαδα ειναι η Επαρχια της Ευρωπης. Οπως ειναι για το ανθρωπο της Αλεξανδρουπολης η Αθηνα ειναι για τον Αθηναιο η Σουηδια-Γερμανία κτλπ!!!  Εννοω και σε νοοτροπία!!!!

Ασχετο αλλα η γυναικα απο πάνω ΒΙΔΩΤΟ δεν λέγεται?????
Απο θεωρια σκίζω!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω 99% διαφωνω στο 1. ΤΟ χασμα ειναι μεγαλυτερο απο Αλεξανδρουπολη Αθήνα....και δε βλεπω να κλεινει ποτε...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom