Νέα

Ένας πολύ μεγάλος θρίαμβος των Ελληνίδων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
762
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παιδιά ξέρετε την παροιμία που λέει no romance without finance, όπως λέει και ο  eddie murphy.?
Οι γκόμενες σχεδόν όλες ψάχνουν να βρουν κάποιον να συνταξιοδοτηθούν, κοιτάνε πρώτα τα περιουσιακά του στοιχεία πριν  τον παντρευτούν για να τα ξύνουν και μετά όλα τα άλλα.Οι μανάδες τους οι οποίες και αυτές με τα ίδια κριτήρια παντρεύτηκαν βίωσαν πολλές ασχήμιες και φτώχια, τα ίδια και οι μανάδες αυτών.Γι΄αυτό και όταν είναι μικρές και όμορφες (δηλαδή μέχρι τα 25 γιατί μετά τους ζώνουν τα φίδια) πάντα πιστεύουν ότι όταν αργότερα όταν θα αποφασίσουν να παντρευτούν θα πάρουν το πριγκιπόππουλο, το οποίο θα είναι τουλάχιστον εφοπλιστής.Σου λένε εγώ είμαι μουνάρα τι θα πάρω ένανα μέσο ¨ελληνα?Εϊμαι mercedes και σαν τέτοια μόνο ένας ματσο θα με πάρει.Τα ίδια λέει και μαμά της . Εσύ κορίτσι μου έχεις προσόντα (παίζει βέβαια να είναι χατζημπάζο, αλλά δεν έχει σημασία το παιδί μου εμένα είναι μουνάρα, πανέξυπνη κ.λ.π κ)δε θα πάρεις όποιον και όποιον.Όσο παιρνάνε τα χρόνια και δεν παντρεύεται τα στάνταρ της πέφτουν.Εν τω μεταξύ παίζει μπάλα με διάφορους, τα χει με κάποιον άλλα αν εμφανισθεί κάποιος άλλος πλουσιότερος και φυσικά τον αφήνει.Αν δεν καταφέρει να βρεί πάει στον λιγότερο ματσό αναγκαστικά και όλα αυτά πριν τελειώσει η ημερομηνία λήξης της που είναι τα 30 με 32...Εγω παιδιά είμαι 33 ετών.Μα τι μαλάκας ήμουν όλα αυτά τα χρόνια που κηνύγαγα τις συνομίληκες ή και μεγαλύτερες μου.Τις βλέπω τώρα και είναι μπάζα και κάνουν κρά να με παντρευτούν, όχι μόνο εμένα αλλά ότι τους κάτσει.Ήταν κούκλες παλιά ,βλέπετε, και όταν τις κηνυγούσα ή και τα έφτιαχνα με μερικές από αυτές μου σπάγαν τα αρχίδια και το παιζαν δυσκολες, τώρα όμως δεν παιρνάει η μπογια τους μία.Ναι ρε κορίτσια τώρα τι να σας κάνω που σαβουρέψατε...Άρα...μετά από όλα αυτά ερωτώ ποια είναι πιο πολύ πουτάνα, αυτή του μπουρδέλλου, ή μια τύπισσα που έχει βγάλει τον εαυτό της στον πλειστηριασμό και όποιος προσφέρει τα περισσότερα την αγοράζει...... εεε........ συγνώμμη την παντρεύεται.
Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις συνήθως γκόμενες που είναι οι ίδιες ματσό όμως.Πολλές βέβαια είναι ματσο και θέλουν τους ακόμα πιο ματσο (κλασικό παράδειγμα Paris Hilton που διαλέγει τους φραγκάτους)
Γι αυτό αφήστε τους έρωτες.Γαμήστε τις κώλο στο κρεβάτι ( έλα τωρα που δεν τον παίρνουν ,σε όλες αρέσει λίγο δάχτυλο με υγραντικο σιγά-σιγάκαι έγινε η δουλεία)χωρίς να τις κερνάτε ,να τους μαγειρέυτε και να τους κάνετε τον ταξιντζή, χωρίς να χαλάτε το προγραμμα σας για χάρη τους, το χόμπυ σας γιαυτες και γενικότερα χωρίς να οργανώνετε τη ζωή σας με βάσει τις δικές τους ανάγκες και το σπουδαιότερο χωρίς να πληρώνετε τα έξοδά της ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ
ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ..ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΑΝΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Μηνύματα
133
Like
0
Πόντοι
1
Η ελληνική κοινωνία θα αργήσει να αλλάξει. Και όταν αλλάξει οι άλλοι θα είναι πολύ μπροστά.
Τότε θα λέμε γιατί οι ελληνίδες είναι τόσο εύκολες. Επρεπε να προβάλουν αντίσταση πριν πέσουν στο κρεβάτι μας. Ο Έλληνας δεν πιάνεται με τίποτα.
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τί νομίζεις δηλαδή, επειδή κάνουν ότι κάνουν με τον πρώτο άγνωστο στις διακοπές τους/σου, φέρονται έτσι και στην καθημερινότητά τους?

εσυ νινα τι νομιζεις επ αυτου ?
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαγκες πρεπει ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ οτι ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι ο ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ και ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΓΛΥΦΤΗΣ της διπλανής πόρτας..
ΠΡΩΤΑ πρεπει να κερδίσουμε αυτους κ μετά οι αλλες θα υποταχθούν αυτόματα..

Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...
Ειδικά όταν προσπαθεί να το παίξει κάτι άλλο από αυτό που είναι και βολεύεται με τις γνωστές θεωρίες του "για όλα φταίνε οι άλλοι"...

Και αναφορικά με τα φράγκα, αν το μόνο που προβάλεις είναι τα λεφτά σου, δανεικά ή μη και λίγο ή πολύ δεν φλερτάρεις αλλά συμμετέχεις στον άτυπο πλειοδοτικό διαγωνισμό που κάνει κάθε γκόμενα, είναι λογικό να σε δει ως πορτοφόλι και δεν θα την κατηγορήσω...

 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.393
Κριτικές
1
Like
904
Πόντοι
96
 Για όσους βλεπουν Lost ο τυπος εχει κατφερει τα αδυνατα, να κανει τον διαβητικο ενω δεν ειναι, να κανει τατουαζ με την κατοψη να φτιαξει μπουζοκλειδα απο βίδες  και και και και.

 Παρολαυτα ενω φλερταρει με την γιατρο ΤΟΥ ΠΡΗΖΕΙ τον ΕΡΩΤΑ και δεν την εχει καν πηδηξει (παροτι την εσωσε απο βεβαιο βιασμο)!!!!!!!!!!!

 η ουσια ειναι οτι τα μελη εδω ειναι επιπέδου Β.Π και Ν.Π. και κρίνουμε απο αυτα που ξερουμε τοσα χρόνια!!! Υπαρχουν και πιο απλες γκόμενες (φανταζομαι) αλλα τις ονομαζουμε Βητα και βλαχαρες οποτε τις αγνοουμε, ετσι κυνηγαμε το 20% του γυναικειου πληθυσμου και αυτες το παιρνουν πάνω τους!!!

 Ετσι φανταζομαι θα κάναμε αν ειμασταν και όξω αντι να πηδαμε το ευκολο (ελα μωρε το μπαζο θα πηδηξω) θα κυνηγαγαμε μια πιο δυσκολη και μετα θα την βριζαμε ως ακαταδεκτη και ψηλομύτα!!!
 

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Μηνύματα
168
Like
2
Πόντοι
1
a. νομίζω ότι ο αξιότιμος perineo έχει στείλει το ίδιο post σε δύο thread.
b. συμφωνόντας με την νίτσα, δεν πιστεύω, γνωρίζω ότι και έτσι να κάνει η εκάστοτε "εκτός-Ελλάδος-γκόμενα" (δεν αναφέρομαι στο π. ανατολικό μπλοκ), ο συμπολίτης της, δεν θα την χαρακτηρίσει εύκολη/ξέκωλο κλπ.
c. συμφωνόντας επίσης με τον str8, αναφέρω τη λαϊκή σοφία σχετικά με τη γριά και την καμπούρα της..

και δε βλέπω lost!
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι νινα, αλλα αφου γνωριζεις πες μας. το κανει ?
 

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
762
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Νίνα το έχω βάλει γιατί και στο άλλο θρεντ παραμφερές θέμα ειναι ( αν έχουμε υπερτιμήσει τις ελληνίδες).Πες μου αν συμφωνείς με τα γραφόμενα μου.
 

alx_ppd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
37
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αυτη βρηκε το περιβαλλον της...

Αλλα και εσυ 30 χρονων να πηγαινεις για γαμο με 20χρονη?
Οχι φίλε μου, ημουν 30 οταν την γνωρισα και αυτή 20. Χωρίσαμε μετά από 3 χρόνια...Προφανώς δε θα κανονίζα με την καμμία γάμους και άλλα τέτοια μόλις θα γνώριζα κάποια!
Ειχε περασει ο καιρός και λέγαμε για κάτι πιο επίσημο, όταν έγινε ότι έγινε...
 

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Μηνύματα
168
Like
2
Πόντοι
1
Ναι παπά μου, το κάνει και το χαίρονται και οι δύο/τρεις/τέσσερεις.. όσοι μετέχουν τέλωσπάντων. Απλά μετά δεν αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις για το βαθμό της τσουλοσύνης που δέρνει τους άλλους/ες.

Αγκουχ (ξερό βήξιμο, σήμα αρχής λογυδρίου)

Αξιότιμε perineo,

Η καυστική σου γραφή της πρώτης παραγράφου, πραγματικά εμπεριέχει μια ισχυρή δόση αλήθειας. Να σε βεβαιώσω όμως, όπως και άλλοι πριν από 'μένα, ότι όλα ανάγονται στο γενετίσιο ένστικτο που μας δέρνει όλους, ανθρώπους και ζώα, όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για την περαιτέρω καλυτέρευση του γονιδιακού μας υλικού.
Δηλαδή.
Όντως οι γυναίκες εκ φύσεως αναζητούν τον δυνατότερο και καλύτερο άνδρα, ενδόμιχα για να προστατεύσουν και διασφαλίσουν τα παιδιά τους.
Αντιστοίχως, οι άνδρες ψάχνουν νεαρές συμβίες, για περισσότερη και υγιέστερη αναπαραγωγή.
Εξ ού και προτιμούμε ψηλότερους/ωραιότερους/εξυπνότερους συντρόφους. Ώστε να καλυτερεύσουμε τη γενιά μας.

Η τελευταία σου παράγραφος πάλι, είναι τόσο εριστική που δεν νομίζω ότι χρίζει σχολιασμού.
 

Επισκέπτης
Γιατί έχεις αυτή τη γνώμη για τις "γυναίκες-εκτός-Ελλάδος"? Τί νομίζεις δηλαδή, επειδή κάνουν ότι κάνουν με τον πρώτο άγνωστο στις διακοπές τους/σου, φέρονται έτσι και στην καθημερινότητά τους?

Ναι αυτό ακριβώς κάνουν και στην καθημερινότητά τους. Έχω φίλους παντρεμένους με ξένες και φίλους που ζούν μόνιμα στο εξωτερικό , οπότε έχω σχηματίσει γνώμη για το πως συμπεριφέρονται αρκετές ευρωπαίες στις χώρες τους. Από εκεί έβγαλα τα συμπεράσματά μου και όχι από τις τουρίστριες των Ελληνικών νησιών.
Επειδή τέλος τύχαινε όσο ήμουν μπάκουρας να ασχολούμαι με το καμάκι για να ... καλύπτω τις ανάγκες μου είχα κάνει άπειρες φορές καμάκι στην Ελλάδα. Έκανα και κάποιες εκτός Ελλάδος και είδα διαφορά.

Αν δεν έχεις κάνει τέτοια σύγκριση, στη συστήνω ανεπιφύλακτα. Εκτός κι θεωρείς τον  εαυτό σου τυχερό που γεννήθηκε στην Ελλάδα, θεωρείς ότι οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες στον κόσμο και καμαρώνεις πολύ γι'αυτό! Τότε μην το επιχειρήσεις, γιατί η πεποίθησή σου θα γίνει παλτό.
 

Επισκέπτης
φταιει η κακομοιρια και η ψευτοηθικη των αντρων που απο τη μια θελουν ευκολο γαμησι αλλα απο την αλλη βαζουν ταμπελες και ξεχωριζουν τις γυναικες σε παρθενες και ξεκωλλες.....

Δεν μας λες τι στο διάολο παθαίνουν όσες χαρακτηρισθούν ξέκωλες, κάτι που εγώ θεωρώ ότι δεν συμβαίνει.

Τις λιθοβολούν όπως στο Ιράν;
Μενουν ανύπαντρες και τελικά αυτοκτονούν;
Τους κουρέυουν το κεφάλι, τις διαπομπεύουν και τελικά τις σφάζουν όπως έκαναν οι κουμμουνιστές σε μερικές πιτσιρίκες που τα έφτιαξαν με Γερμανούς;
Δεν βρίσκουν δουλειά;
Τις στέλουν εξορία;
Τις διώχνει η οικογένειά τους;

TI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

Γιατί όλο αυτό το παραμύθι μου ακούγεται σαν υπεκφυγή. Καμία καργιόλα φυσικά δεν θέλει να παραδεχθεί ότι είναι καργιόλα! Οπότε δικαιολουγούνται "δεν φταίμε εμείς που φερόμαστε σαν καργιόλες, φταίει η κακούργα η καινωνία , ο άκαρδος ντουνιάς , η σκληρότηττα των ανδρών ...

ΡΕ ΟΥΣΤ !

Που θα μας πείτε ότι φοβάστε μην σας κακοχαρακτηρίσουν οι άνδρες που έγιναν αδελφάρες για την πάρτη σας ....
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
Agent_Nina εκ φύσεως ΚΑΡΙΟΛΕΣ..μαλιστα..
τι αλλο θα πειτε για να δικαιολογηθείτε ρε πουστη μου?
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Όλα καλά αυτά που λες laki, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τον κακοχαρακτηρίζουν.
Ξέρεις τι ωραία θα περνάγαμε στο Griechenland αν δεν υπήρχε αυτή η επαρχιώτικη νοοτροπία;
Όλη μέρα με τα πόδια ψηλά θα ήτανε :2funny:
[τώρα ακούω κάτι Ρώσσικα και έχω φτιαχτεί]
 

Επισκέπτης
αν δεν υπήρχε αυτή η επαρχιώτικη νοοτροπία;
  Εννοείς στις γκόμενες έτσι;

Έχεις δίκιο. Είναι καραβλαχάρες του κερατά στη νοοτροπία.
Ακριβώς ίδιες με τις προγιαγιάδες τους.
Κι ας φορούν εσώρουχα palmers , ας ξενυχτούν μέχρι το πρωί, ας μένουν μόνες τους, ας δουλεύουν , ας έχουν δικά τους λεφτά ,ας σπουδάζουν ...

Παραμένουν ζώα. Κι εγώ εξακολουθώ να ζηλεύω όσους δεν πέρασαν σε ελληνικα πανεπιστήμια όπως εγώ και την έκαναν για έξω ... Μακάρι να είχα κάνει κι εγώ το ίδιο.
 

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
180
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μας λες τι στο διάολο παθαίνουν όσες χαρακτηρισθούν ξέκωλες, κάτι που εγώ θεωρώ ότι δεν συμβαίνει.

Τις λιθοβολούν όπως στο Ιράν;
Μενουν ανύπαντρες και τελικά αυτοκτονούν;
Τους κουρέυουν το κεφάλι, τις διαπομπεύουν και τελικά τις σφάζουν όπως έκαναν οι κουμμουνιστές σε μερικές πιτσιρίκες που τα έφτιαξαν με Γερμανούς;
Δεν βρίσκουν δουλειά;
Τις στέλουν εξορία;
Τις διώχνει η οικογένειά τους;

TI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

Γιατί όλο αυτό το παραμύθι μου ακούγεται σαν υπεκφυγή. Καμία καργιόλα φυσικά δεν θέλει να παραδεχθεί ότι είναι καργιόλα! Οπότε δικαιολουγούνται "δεν φταίμε εμείς που φερόμαστε σαν καργιόλες, φταίει η κακούργα η καινωνία , ο άκαρδος ντουνιάς , η σκληρότηττα των ανδρών ...

ΡΕ ΟΥΣΤ !

Που θα μας πείτε ότι φοβάστε μην σας κακοχαρακτηρίσουν οι άνδρες που έγιναν αδελφάρες για την πάρτη σας ....
Μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται ξεκωλο...δε παντρευεται ευκολα... .Και ας μη ξεχνάμε οτι στη συντηριτικλη ελλ. κοινωνία γεροντοκόρη είναι χειρότερη προσβολή απο ξεκωλο.... .
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
  Εννοείς στις γκόμενες έτσι;

Έχεις δίκιο. Είναι καραβλαχάρες του κερατά στη νοοτροπία.
Ακριβώς ίδιες με τις προγιαγιάδες τους.
Κι ας φορούν εσώρουχα palmers , ας ξενυχτούν μέχρι το πρωί, ας μένουν μόνες τους, ας δουλεύουν , ας έχουν δικά τους λεφτά ,ας σπουδάζουν ...

Παραμένουν ζώα. Κι εγώ εξακολουθώ να ζηλεύω όσους δεν πέρασαν σε ελληνικα πανεπιστήμια όπως εγώ και την έκαναν για έξω ... Μακάρι να είχα κάνει κι εγώ το ίδιο.

Όχι, στον κόσμο. Αν ήξερε η άλλη ότι όλοι γύρω της θα την κακολογούν θα ήταν πιο άνετη :boff: :cheesy:. Είναι γυναίκες και είναι Ελλάδα, μην το ξεχνάμε
 

mpazo69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω εν μερει με τον ιασωνα οτι για την κακομοιρια των γυναικων φταιει η κακομοιρια και η ψευτοηθικη των αντρων που απο τη μια θελουν ευκολο γαμησι αλλα απο την αλλη βαζουν ταμπελες και ξεχωριζουν τις γυναικες σε παρθενες και ξεκωλλες.....ειχα ξαναπει και παλιοτερα οτι ο λογος που θαυμαζουν καποιοι τις γυναικες του εξωτερικου για την ανεση τους ειναι οτι η αυτη η ανεση στηριζεται σε ενα ολοκληρο κοινωνικο πλεγμα και οχι επειδη μια μερα ξυπνησαν και ειπαν "α απο σημερα θα γαμιομαστε"
στις δυτικες κοινωνιες ουτε ασχολειται καποιος αντρας με το ποσους εχει παει μια γυναικα ουτε με το αν ειναι παρθενα ουτε με το αν γαμιεται απο το πρωτο ραντεβου.......οπως εγραψε καποιος πιο πριν (ο συγγραφεας νομιζω) το σεξ ειναι απλα μια φυσιολογικη πραξη.....και παω στοιχημα οτι δεν υπαρχει ουτε ενα φορουμ στο οποιο αντιστοιχα θα εχουν ανοιχτει τοσα θρεντ για το αν ειναι καριολες ή οχι επειδη καθονται με τη μια......απλα κανουν σεξ.......ειναι τοσο απλα τα πραγματα........οταν θα αλλαξει λιγο ο τροπος σκεψης της ελληνικης κοινωνιας (το βλεπω ηδη στη γενια του αδεροφυ μου οπου δεν υπαρχεουν πλεον καριολες και ευκολες ή ξεκωλλες) τοτε θα αλλαξει γενικα και ο τροπος που αντιμετωπιζεται το σεξ......δεν ειναι ταμπου ουτε κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπομαστε.....ενα απλο σεξ ειναι!
αυτο ακριβως θα εγραφα αλλα με προλαβε αλλη
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
μαλακίες...
η εισαι πουτανα η δεν είσαι..
ολα τα αλλα ειναι δικαιολογίες του κοσμο.,..
ακου δεν σε κατηγορει η 'δυτικη' κοινωνια αν σε χυνει αλλος καθε βράδυ..
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Οσο ανησυχει ενας αντρας για το αν ξυριζοντας τα αρχιδια του θα χαρακτηριστει γκει αλλο τοσο ανησυχει και μια γυναικα για το αν θα χαρακτηριστει ξεκωλλο.....τι να κανουμε.....ο καθενας με τις ανησυχιες του.....αλλους τους πειραζει αν θιχτει ο ανδρισμος τους και αλλες το αν θα χαρακτηριστουν ευκολοκαθουμενες γκομενες......δηλαδη οσοι ξυριζουν το στηθος ή τα παπαρια τους δε θα βρουν να γαμησουν λες? κι ομως τους απασχολει αν θα χαρακτηριστουν μετροσεξουαλ......απο τους φιλους? τις γκομενες? την κενωνια? πες το οπως θες

κατα ταλλα συμφωνω με τον λεονορο :) αν εκλειψει η επαρχιακη νοοτροπια που βαραει ολη την ελληνικη κοινωνια (αν ειναι δυνατον να συζητανε κοταζμ μαντραχαλοι για τον αν ειναι ευκολη μια γκομενα ή οχι και οι γυναικες για το αν θα χαρακτηριστουν πτανες ή οχι) θα ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι :)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom