Νέα

Έναρξη φροντιστηρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kalamia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kalamia

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,ειμαι εκπαιδευτικος και πριν λιγες μερες ενας γνωστος μου προτεινε να συνεταιριστουμε για την εναρξη φροντιστηριου στην επαρχιακη πολη οπου μενει με τη μεθοδο του franchise μεσω μιας αλυσιδας φροντιστηριων. επειδη δεν εχω σχεδον καθολου γνωσεις περι αυτης της μεθοδου,τελικα αξιζει να δωσω μια ευκαιρια η θα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων? αν εχει καποιος μια γνωμη απο την εμπειρια του θα μου ηταν πολυτιμη,ευχαριστω εκ των προτερων  :helpplea:

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,ειμαι εκπαιδευτικος και πριν λιγες μερες ενας γνωστος μου προτεινε να συνεταιριστουμε για την εναρξη φροντιστηριου στην επαρχιακη πολη οπου μενει με τη μεθοδο του franchise μεσω μιας αλυσιδας φροντιστηριων. επειδη δεν εχω σχεδον καθολου γνωσεις περι αυτης της μεθοδου,τελικα αξιζει να δωσω μια ευκαιρια η θα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων? αν εχει καποιος μια γνωμη απο την εμπειρια του θα μου ηταν πολυτιμη,ευχαριστω εκ των προτερων   :helpplea:
σε αυτο το σαιτ συζητανε αλλα πραγματα πιο kinky αυτο που ρωτας δυσκολα θα παρεις απαντηση απω εδω σε λαθος σαιτ εισαι

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
411
Πόντοι
6.135
δωσε ιδιαιτερη προσοχη με ποιον θα γινεις συνεταιρος κ να εισαι πολυ τυπικος με τα φορολογικα - εκδοση αποδειξεων γιατι ενας θειος μου με αλλους 2 που ειχαν γινει συνεταιροι κ δουλευαν 15 χρονια μαζι εκαναν καποιο λαθος στις αποδειξεις που εκοβαν σε καποιο πεδιο της αποδειξης κ το αποτελεσμα ηταν οτι κερδισαν τοσα χρονια να το δωσουν για το προστιμο απο τους εφοριακους. Μεγαλη προσοχη.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
φιλε αν εισαι καλος στη δουλεια σου δεν εχεις αναγκη να βαζεις νταβατζηδες στο κεφαλι σου και να τους πληρωνεις με ποσοστά επι του τζιρου σου απλά και μονο για το ονομα.Η εκπαιδευση δεν ειναι εμπορικο αγαθό και δεν μετρανε οι μαρκες.αν τωρα αυτοί για το φρατζαιζ σου εξασφαλισουν σημειωσες καλές και δομημενες που εξασφαλίζουν την επιτυχια για τους μαθητες σου και επιπλέον σε βγαζουν απο κοπο και χρονο για να εξελισεις τις σημειώσεις τότε κανε το.αλλα αυτο μπορεις να το κανεις και μονος σου πηγαινοντας πχ σε αλλα επιτυχημενα φροντιστιρια και κλεβοντας τις σημειώσεις του

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
καλησπερα,ειμαι εκπαιδευτικος και πριν λιγες μερες ενας γνωστος μου προτεινε να συνεταιριστουμε για την εναρξη φροντιστηριου στην επαρχιακη πολη οπου μενει με τη μεθοδο του franchise μεσω μιας αλυσιδας φροντιστηριων. επειδη δεν εχω σχεδον καθολου γνωσεις περι αυτης της μεθοδου,τελικα αξιζει να δωσω μια ευκαιρια η θα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων? αν εχει καποιος μια γνωμη απο την εμπειρια του θα μου ηταν πολυτιμη,ευχαριστω εκ των προτερων   :helpplea:

φίλε μου είμαι συνάδελφος και το σκηνικό που περιγράφεις το ξέρω από μέσα.... θέλει πολλή προσοχή κατά την γνώμη μου και στο ποιον κάνεις συνέταιρο αλλά και στο ποια επωνυμία νοικιάζεις ..... για παράδειγμα το νέο κάπως έτσι κατέρρευσε.... άρχισε να δίνει το όνομά του μέσω franchising χωρίς να προσέχει σε ποιον το δίνει..... γιατί αν το φροντιστήριο στην διπλανή πόλη έχει την ίδια ταμπέλα με εσένα αλλά είναι μούφα αναγκαστικά παίρνει και εσένα η μπάλλα....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Μουφα φιλε...Στην επαρχια σε αγγλικα και φροντιστηρια το ονομα γινεται με τις γνωριμιες και τα χρονια και τις επιτυχιες... Αυτός εκει εχει κανει κανα ονομα η απλά ψαχνει το κοροιδο που θα σπρωξει το χρημα σε δυσκολες περιοδους κιολας...

Γιατι ο ντοπιοσ νο name φροντιστιριας..χτυπαει και τις τιμες κανει και κανα παζαρι τωρα με την κριση..εσυ με το φρανσαιζ....?

Αποψη μου!!!! μακρια απο φρανσαιζ που δεν εχει πιασει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom