Νέα

Ένα μωρό ετών 31!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Quasimodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.995
Πόντοι
6.955
Άλλοι καταφεύγουν στο αλκοόλ, άλλοι στα αγχολυτικά χάπια και ο Στάνλεϊ Θόρτον στην…κούνια του! Ο 31χρονος Αμερικανός φαινομενικά ζει μια φυσιολογική ζωή: με τη δουλειά του, το σπίτι του, το αυτοκίνητό του… Όταν όμως κάποιος μπει στο δωμάτιό του θα δει αντί για....

«ενήλικο» κρεβάτι, μια τεράστια κούνια μωρού. Και όχι δεν προορίζεται για κάποιο μωρό, αλλά για εκείνον! Το παράλογο συνεχίζεται. Ο Στάνλεϊ έχει στο κομοδίνο μπιμπερό, και κάτω από το κρεβάτι πάνες και φυσικά το πάτωμα είναι γεμάτο παιχνίδια!!

Αν νομίζετε πως ο άντρας είναι για… δέσιμο, σκεφτείτε ότι όλα αυτά είναι αποτελέσματα ενός μετατραυματικού σοκ που τον κάνει να καταφεύγει σε συνήθειες ενός μωρού προκειμένου να ξεπεράσει το άγχος του.

«Αυτό μου αρκεί. Δεν ενοχλώ κανέναν. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Το μόνο που θέλω είναι να ζω μερικές ώρες σαν μωρό», εξηγεί ο ίδιος.

mwro-300x225.jpg

Πες ρε φίλε ότι γουστάρεις να βυζαίνεις, και βρήκες έτσι το πρόσχημα να λες ότι θες να ζεις σαν μωρό. Πες, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ!!! δεν είναι κακό, κι εμείς τα γουστάρουμε, γι' αυτό και τα πιάνουμε με την 1η ευκαιρία.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πριν μπω μεσα νομιζα οτι ειχες βαλει αγγελια δικε μου.

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πες ρε φίλε ότι γουστάρεις να βυζαίνεις, και βρήκες έτσι το πρόσχημα να λες ότι θες να ζεις σαν μωρό. Πες, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ!!! δεν είναι κακό, κι εμείς τα γουστάρουμε, γι' αυτό και τα πιάνουμε με την 1η ευκαιρία.

ναι αλλα αυτος ως μωρο βυζαινει τσαμπα ενω οι υπολοιποι εμμεσα ή αμεσα πληρωνουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.995
Πόντοι
6.955
πριν μπω μεσα νομιζα οτι ειχες βαλει αγγελια δικε μου.
Αγγελία είναι, ζητείται baby-sitter για βύζωμα.

ναι αλλα αυτος ως μωρο βυζαινει τσαμπα ενω οι υπολοιποι εμμεσα ή αμεσα πληρωνουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γίνε κι εσύ μωρό αν είσαι μάγκας.

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κι εγώ αρχικά νόμιζα πως μιλούσες για καμιά τριαντάρα που ήταν σαν εικοσάχρονο μπουμπούκι. Απογοητεύτηκα λιγάκι... :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι εγώ αρχικά νόμιζα πως μιλούσες για καμιά τριαντάρα που ήταν σαν εικοσάχρονο μπουμπούκι. Απογοητεύτηκα λιγάκι... :S
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι εγω το ιδιο περιμενα αλλα δεν απογοητευτηκα....

Γμτ ειμαι πολυ ανωμαλη ωρες ωρες.....    :-

OP
OP
Quasimodo

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.995
Πόντοι
6.955
Εγώ που μιλούσα μία ώρα και με χρέωσε για 2;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
«Αυτό μου αρκεί. Δεν ενοχλώ κανέναν. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Το μόνο που θέλω είναι να ζω μερικές ώρες σαν μωρό»

Αυτο προσπαθουμε κι εμειs....αλλα τσιναει λιγο η baby-sitter

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom