jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Βαρυ εμβολιο το αστρα ολους τους γονατίζει.Εγώ έκανα το εμβόλιο εχθές ( άστρα ζενεκα ) και σήμερα είμαι με πυρετό και depon και πέραν από αυτά δεν έχω κανένα άλλο θέμα
Βαρυ εμβολιο το αστρα ολους τους γονατίζει.Εγώ έκανα το εμβόλιο εχθές ( άστρα ζενεκα ) και σήμερα είμαι με πυρετό και depon και πέραν από αυτά δεν έχω κανένα άλλο θέμα
Και αυτά πλέον υποχρεωτικά 2 φορές την εβδομάδα θα γίνουν για την εστιασηΌπως με τα self tests.
Εσυ το εχεις κανει??αν οχι τοτε γιατι λες στους αλλους να το κανουν?φίλε το άστρα ζένεκα έχει προβλήματα στην αττική, δεν πιάνει καλά.
προτείνω μετακόμιση στην επαρχία, κατά προτίμηση δωδεκάνησα
πφαιζερ μείνε εδώ που είσαι, μοντέρνα βόρεια ελλάδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λοιπόν πέρα από την πλάκα κάντε όλοι τα εμβόλια να τελειώνουμε...
κι αφήστε τις μαλακίες
το άστρα ζένεκα είναι το αντίστοιχο της wind, προσπαθεί να πάρει πελάτες με προσφορές λεπτά ομιλίας αλλά δεν έχει καλό σήμα ακόμα, λίγες κεραίες. Εξυπηρέτηση πελατών υπάρχουν παράπονα.φίλε το άστρα ζένεκα έχει προβλήματα στην αττική, δεν πιάνει καλά.
προτείνω μετακόμιση στην επαρχία, κατά προτίμηση δωδεκάνησα
πφαιζερ μείνε εδώ που είσαι, μοντέρνα βόρεια ελλάδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λοιπόν πέρα από την πλάκα κάντε όλοι τα εμβόλια να τελειώνουμε...
κι αφήστε τις μαλακίες
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ιικό φορτίο στο οποίο θα εκτεθείς.Εν τω μεταξύ είναι κάποιοι τύποι που επειδή ετυχε να περάσουν τον Covid ελαφριά θεωρούν οτι οταν θα ξανακολλησουν θα τον ξαναπεράσουν ελαφριά αρα σου λενε δεν χρειαζόμαστε εμβόλιο!! Δεν καταλαβαίνουν οτι επειδη φέτος ο οργανισμός τους αντέδρασε επιτυχώς δεν σημαίνει οτι θα αντιδράσει το ιδιο μετα απο εξι μήνες η ενα χρόνο!
Η ξαδελφη μου τον περασε ελαφριά, οταν εκανε τεστ αντισωμάτων τα βρήκανε χαμηλά που σημαίνει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ξανακολλησει.Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ιικό φορτίο στο οποίο θα εκτεθείς.
Αυτοί που το πέρασαν ελαφριά είναι γιατί εκτέθηκαν σε χαμηλό ιικό φορτίο οπότε και τα αντισώματα που ανέπτυξαν είναι ανεπαρκή, για αυτό υπήρξαν και περιπτώσεις που ξανακόλλησαν σε λίγους μήνες. Μπορεί η επόμενη φορά να τους πάει αίμα, τους επιστήμονες του ταξί που κάνουν και διαγνώσεις.
Ανα πασα στιγμη μπορει να σε χτυπησει αυτοκινητοΗ ξαδελφη μου τον περασε ελαφριά, οταν εκανε τεστ αντισωμάτων τα βρήκανε χαμηλά που σημαίνει οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ξανακολλησει.
Και εκεί λαμβάνουνε οι σώφρονες άνθρωποι τα μέτρα τους.Ανα πασα στιγμη μπορει να σε χτυπησει αυτοκινητο
Αυτο τι σημαινει οτι θα φορας πανοπλια αν βγεις εξω η να μην βγεις καθολου
Τα λέει και καμαρώνει το όρθιο γίδι.Τωρα εμεις οι 3 που κολλησαμε μεχρι να μαθουμε τι εχουμε κολλησαμε και αλλους.
Εγω κολλησα ενα ατομο απο το οικογενειακο περιβαλλον οι δε αλλοι παλι μεσα στις οικογενειες εκαναν διασπορα.
Δεν καμαρωνω ρε βολεταιρε τα γεγονότα λεω έτσι οπως εγιναν.Τα λέει και καμαρώνει το όρθιο γίδι.
Μέχρι τώρα η ηλιθιότητα του προκαλούσε μόνο γέλιο, τώρα αποδεικνύεται και επικίνδυνη.
Ακόμη και το σάλιο να τον φτύσεις έχει μεγαλύτερη αξία.
Ελα ντε. Το ενα δεν ακυρωνει το αλλο.Και εκεί λαμβάνουνε οι σώφρονες άνθρωποι τα μέτρα τους.
Δεν ηταν αποτελεσματικα τα μετρα;Είδαμε πόσο αποτελεσματικά ήταν τα μέτρα.
Το εμβόλιο γιατί να είναι αποτελεσματικό;
Που ζεις;Δεν ηταν αποτελεσματικα τα μετρα;
Υποχρεωτική επιλογήΚαι αυτά πλέον υποχρεωτικά 2 φορές την εβδομάδα θα γίνουν για την εστιαση
το προβλημα ειναι η πληροτητα των νοσοκομειωνΤα λέει και καμαρώνει το όρθιο γίδι.
Μέχρι τώρα η ηλιθιότητα του προκαλούσε μόνο γέλιο, τώρα αποδεικνύεται και επικίνδυνη.
Ακόμη και το σάλιο να τον φτύσεις έχει μεγαλύτερη αξία.