You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 576
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Να πώ την αλήθεια πίστευα ότι οποιεσδήποτε παρενέργειες θα λαμβάνοταν χαλαρά υπόψη. Βλέπω όμως περισσότερη προσοχή. Καλό αυτό αν εξαιρέσεις όσους έχουν πάει μέχρι τώρα στα θυμαράκια όπως οι 23 στη Νορβηγία και οι 10 στη Γερμανία.........και συνεχίζουμε.
Εμείς τα ευρωπέη τρώμε μπλοκ εξαιτίας των κουκις.
Να πώ την αλήθεια πίστευα ότι οποιεσδήποτε παρενέργειες θα λαμβάνοταν χαλαρά υπόψη. Βλέπω όμως περισσότερη προσοχή. Καλό αυτό αν εξαιρέσεις όσους έχουν πάει μέχρι τώρα στα θυμαράκια όπως οι 23 στη Νορβηγία και οι 10 στη Γερμανία.........και συνεχίζουμε.
Μπορείς να βάλεις το κομμάτι που γράφει για τις αλλεργίες?
Θα το κανω για να μπορω να κανω το αγαπημενο μου σπορ χωρις ενδοιασμους
Το πιο ισχυρο κινητρο ειναι αυτο.
Για ανάκληση παρτίδας διάβασα.Γράψε στο Google : California pauses vaccination. Θα σου βγάλει σχετικά. Εδώ μυρίζομαι μαλακία των υπευθύνων στη δοσολογία βέβαια.
Δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τα συμπτώματα. Απλά τα χαρακτηρίζουν "σοβαρά".
Που ούτως 'η άλλως,μια έχουν πάρει ως σήμερα.
Αν και εχουν ακουστει πολλές παπαριές (σιγα μη το συζητησω) και θα ακουστουν ακόμα τόσες.. απλα σαν πληροφορία να το πεις.. σαν ενημερωση να χαμε να λεγαμε.. τεσπα.. Εκανα το εμβολιο πριν 15 μερες περιπου. Την αλλη εβδομαδα ειναι και η 2η δοση. Καποια παρενεργεια δεν εχει προκληθει αν εξαιρεσεις εναν μικρο πονο στο χερι που εχει να κανει καθαρα απο χειρισμους και τεχνικη την ωρα του εμβολιου και που κραταει κανα 2ημερο. Περαν τουτου περπαταω κανονικα.. ουρα δεν εχω βγαλει..και φυσικα η αλυσιδα του DNA μου παραμενει ιδια.. αν και περισσοτερα στοιχεια εχουν καποιοι εδω μεσα που σιγουρα ξερουν απο mRNA, βιολογια, εργαστηρια κλπ ..αλλα ΔΕΝ!
Σε οσους το κανουν να πανε ολα καλα.. σε οσους ΔΕΝ το κανουν η ευχη παραμενει παντα η ιδια.. να ειναι ΟΛΟΙ καλα!!
Υ.Γ. Αν για καποιο λογο στην πορεία δω ή παρατηρησω καποια παρενεργεια σχετικη με το εμβολιο και καποιος γουσταρει να τον ενημερώσω εννοειται να στειλει μηνυμα..
Σε οσους το κανουν να πανε ολα καλα.. σε οσους ΔΕΝ το κανουν η ευχη παραμενει παντα η ιδια.. να ειναι ΟΛΟΙ καλα!!
Υ.Γ. Αν για καποιο λογο στην πορεία δω ή παρατηρησω καποια παρενεργεια σχετικη με το εμβολιο και καποιος γουσταρει να τον ενημερώσω εννοειται να στειλει μηνυμα..
Peacemaker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 951
- Πόντοι
- 361
Είμαι πάνω από 50 και δεν είμαι στους υγιειονομικους, ούτε στα άτομα υψηλού κινδύνου. Μόλις έρθει η σειρά μου θα τρέξω γιατί έχω μείνει πίσω από αγαπημένες δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένου και τις επισκέψεις σε εκδιδομενες) και σε ορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σταμάτησα εξαιτίας του covid.
Ελπίζω μέχρι τον Ιούνιο να έχω κάνει και τις 2 δόσεις!!!
Ελπίζω μέχρι τον Ιούνιο να έχω κάνει και τις 2 δόσεις!!!
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Καλό είναι τους αριθμούς να μην τους πετάμε απλά για εντυπώσεις.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
Καλό είναι τους αριθμούς να μην τους πετάμε απλά για εντυπώσεις.
καλα εδω οι εβραιοι εχουν ηδη εμβολιασει τη μιση χωρα τους και ακομα ο γυφτος ασχολειται με τους 10 θανατους στην νορβηγια...
- Leclerc ψάχνω να βρώ αν ο ΕΟΔΥ της Νορβηγίας έχει αλλάξει τις οδηγίες εμβολιασμού του λόγω του περιστατικού.
- Έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι ΠΛΈΟΝ όποιος εμβολιάζεται και πεθαίνει, η επίσημη αιτία θα είναι τα "υποκείμενα νοσήματα" και όχι ο covid. Το αντίθετο από αυτό που γίνεται σήμερα.
- Raupau το εμβόλιο-τσιπάκι το είδες στο σύνδεσμο που ανέβασα;;; Το GoF διάβασες τί είναι να μορφωθείς;;; Έχω σκοπό που επιμένω, προσπαθώ να σε μυήσω.......
- Raupau να σε κατατάξω στους αγαπητικούς μου;;;; Αφού σου αρέσει.....
- Έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι ΠΛΈΟΝ όποιος εμβολιάζεται και πεθαίνει, η επίσημη αιτία θα είναι τα "υποκείμενα νοσήματα" και όχι ο covid. Το αντίθετο από αυτό που γίνεται σήμερα.
- Raupau το εμβόλιο-τσιπάκι το είδες στο σύνδεσμο που ανέβασα;;; Το GoF διάβασες τί είναι να μορφωθείς;;; Έχω σκοπό που επιμένω, προσπαθώ να σε μυήσω.......
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
- Leclerc ψάχνω να βρώ αν ο ΕΟΔΥ της Νορβηγίας έχει αλλάξει τις οδηγίες εμβολιασμού του λόγω του περιστατικού.
εισαι για υποτροφια στο δαφνι....
Αν και εχουν ακουστει πολλές παπαριές (σιγα μη το συζητησω) και θα ακουστουν ακόμα τόσες.. απλα σαν πληροφορία να το πεις.. σαν ενημερωση να χαμε να λεγαμε.. τεσπα.. Εκανα το εμβολιο πριν 15 μερες περιπου. Την αλλη εβδομαδα ειναι και η 2η δοση. Καποια παρενεργεια δεν εχει προκληθει αν εξαιρεσεις εναν μικρο πονο στο χερι που εχει να κανει καθαρα απο χειρισμους και τεχνικη την ωρα του εμβολιου και που κραταει κανα 2ημερο. Περαν τουτου περπαταω κανονικα.. ουρα δεν εχω βγαλει..και φυσικα η αλυσιδα του DNA μου παραμενει ιδια.. αν και περισσοτερα στοιχεια εχουν καποιοι εδω μεσα που σιγουρα ξερουν απο mRNA, βιολογια, εργαστηρια κλπ ..αλλα ΔΕΝ!
εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή γράφεις στο μπου με το ολοκαίνουργιο τρίτο σου χέρι αλλά δεν μας το λες μη σε ματιάσουμε.
όπως και να χει μεγιά !
εισαι για υποτροφια στο δαφνι....
Σώσε με εσύ. Δείξε μου τί έχω γράψει λάθος. Μη σκιστεί το κόκκινο καλσόν μόνο.........όπως σε όλους τους πρώτους γύρους CL.
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
όσα μέλη το έκαναν μπορούν να μας πουν αν πιάνει καλά το 5g με τη πρώτη δόση ή θέλει και τη δεύτερη;
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Κάθε χρόνο θα κάνετε εμβόλια βλάκες.
Τι νομίζατε;
Σαν της γρίπης θα είναι.
Του χρόνου θα σας πουν μεταλλάχθηκε και χρειάζεστε καινούργιο.
Απλά είδαν δεν έπιασε η γρίπη γιατί ο κόσμος δεν ήταν ηλίθιος να πετάει τα λεφτά του για ένα κρύωμα και να κάνει το πειραματόζωο και βγάλαν τον κοροϊδοϊό τώρα να μαζέψουν κανένα φράγκο.
Τι ζώα είστε μερικοί και λέτε εμάς τρελούς
Τι νομίζατε;
Σαν της γρίπης θα είναι.
Του χρόνου θα σας πουν μεταλλάχθηκε και χρειάζεστε καινούργιο.
Απλά είδαν δεν έπιασε η γρίπη γιατί ο κόσμος δεν ήταν ηλίθιος να πετάει τα λεφτά του για ένα κρύωμα και να κάνει το πειραματόζωο και βγάλαν τον κοροϊδοϊό τώρα να μαζέψουν κανένα φράγκο.
Τι ζώα είστε μερικοί και λέτε εμάς τρελούς
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
άστα τύπε. Εδώ και τρεις βδομάδες που το έκανα, δεν πιάνει κάτι. ΙΣΩΣ μετά τη 2η δόση καταφέρω κάτι, θα σας ενημερώσωόσα μέλη το έκαναν μπορούν να μας πουν αν πιάνει καλά το 5g με τη πρώτη δόση ή θέλει και τη δεύτερη;
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
τύπε ίσως δεν πιάνει καλά εκεί που είσαι, βγες μια στο μπαλκόνιάστα τύπε. Εδώ και τρεις βδομάδες που το έκανα, δεν πιάνει κάτι. ΙΣΩΣ μετά τη 2η δόση καταφέρω κάτι, θα σας ενημερώσω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 229K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις