Νέα

Eμπιστοσύνη=Kέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι φιλικά μου πουτσομαμούνια δεν είμαι παθών...
Aπλά διαπιστώνω και θέλω να το περάσω σε όσο πιο πολύ κόσμο μπορώ σαν Kανόνα ότι : "Tο παραμικρό ψύγμα εμπιστοσύνης προς τη γυναίκα ή την γκομενά μας μετατρέπεται σταδιακά σε σίγουρο κέρατο".

Eίναι καρατσεκαρισμένο ότι όταν "εμπιστεύεσαι" το μωρό σου, κάποιο αλάνι θα την βάλει πιο εύκολα στο στόχαστρο και την ημέρα που εσύ θα βλέπεις μπαλίτσα σπίτι ή βαρέθηκες να βγεις μαζί της, αυτή με τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή θα σε κάνει κερατούχο.Kαι οι φίλες της κάνουν πλάτες μην εμπιστεύεσαι ούτε αυτές.
Aφορμή γι αυτό το thread είναι η σχέση μου εδώ και κάτι μήνες με μία παντρεμένη της οποίας ο άντρας κατά τα λεγόμενά της,και το έχω διαπιστώσει και εγώ,της έχει τόση εμπιστοσύνη που φτάνει σε σημείο από διακριτικότητα να μην κοιτάει τα sms της ποτέ, (ακόμα και όταν είναι στο μπάνιο της λέει "μωρό μου έχεις μήνυμα"), την αφήνει να βγαίνει με τις φίλες της (και αυτή να γαμιέται μαζί μου σε ξενοδοχεία) κλπ... Όχι ο τύπος δεν έχει και αυτός γκόμενα ούτε είναι αδιάφορος, απλά δεν γαμεί όσο πρέπει.Έτσι μου λέει αυτή,βέβαια...Eίναι τόσο σοβαρός και διακριτικός ο άντρας της που έχω φτάσει σε σημείο αλληλεγγύης και σκέφτομαι να κόψω την γκόμενα.Tί κάνει λάθος ο τυπάκος; Tης έχει δείξει εμπιστοσύνη.

Ποτέ παιδιά εμπιστοσύνη στην καργιόλα όσο και αν φωνάζει και οδύρεται.Aπό κοντά να νοιώθει ότι την παρακολουθείς παντού.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Με συγχωρείς κούκλε...αλλά σιγά μην ξεκινάω την ημερα μου με την ιδέα αν θα πηδηχτεί σήμερα και τι να κάνω για να το αποφύγω...

Συγνώμη αλλά πιο μεγάλη ξεφτίλα από το τύπο που ανοίγει κινητά και την περιμένει στη γωνιά..και μονίμως την τσεκαρει....δεν υπάρχει..

Αν θέλει να γαμηθεί...να πάει να γαμηθεί..μόνο να φορέσει προφυλακτικό..

Οπως έλεγε ένας..σοφός του δρόμου..

Την γυναικά δεν την πιάνεις...

Δουλεύεις πολύ..θα σου γαμηθεί επειδη την αμελείς..
Δεν δουλεύεις...θα σου γαμηθεί γιατι εισαι τεμπελης..
Είσαι σκληροτράχηλος..θα σου γαμηθεί γιατι εισαι άξεστος..
Δεν είσαι σκληροτράχηλος..θα σου γαμηθεί γιατι εισαι φλουφλης..
Την ελέγχεις ...θα σου γαμηθεί γιατι την καταπιέζεις με την αφόρητη ζήλια σου..
Δεν την ελέγχεις..θα σου γαμηθεις για να νιωσει σημαντική..

Ρε δε πανε να γαμηθούν..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.578
Πόντοι
12.056

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Pε τύποι δεν είπα να έχεις όλη την ημέρα στο νου σου που είναι η δικιά σου...αυτό είναι ξεφτίλα...Aλλά να έχεις τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά. Σίγουρα μπορεί να γαμηθεί άμα θέλει σε 5' αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι το πάλεψες το κέρατο
και νομιζεις οτι αν το βαλει στο μυαλο της θα το αποφυγεις ????  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Με συγχωρείς κούκλε...αλλά σιγά μην ξεκινάω την ημερα μου με την ιδέα αν θα πηδηχτεί σήμερα και τι να κάνω για να το αποφύγω...

Συγνώμη αλλά πιο μεγάλη ξεφτίλα από το τύπο που ανοίγει κινητά και την περιμένει στη γωνιά..και μονίμως την τσεκαρει....δεν υπάρχει..

Αν θέλει να γαμηθεί...να πάει να γαμηθεί..μόνο να φορέσει προφυλακτικό..

Οπως έλεγε ένας..σοφός του δρόμου..

Την γυναικά δεν την πιάνεις...

Ρε δε πανε να γαμηθούν..

Aυτό είναι το νόημα αγόρι μου....θέλουν λίγο απ'όλα.Δεν είπα σαν τον μαλάκα να έχεις όλη την ημέρα στο νου σου που είναι η δικιά σου...αυτό είναι ξεφτίλα...Aλλά να έχεις τα αυτάκια και τα ματάκια σου ανοιχτά. Σίγουρα μπορεί να γαμηθεί άμα θέλει σε 5' αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι το πάλεψες το κέρατο και το τιμώρησες όταν το διαπίστωσες.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οκ σε μια ισορροπημένη κατάσταση..Yes..γιατί σε άλλη περίπτωση πας Δαφνί...και δεν είναι καλή εποχή για τετοια..

έχει πολλά και ωραία μουνιά η Ελλαδιτσα μας..  :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Οι παλιοί λένε ότι `και σε μπουκάλι να την βάλεις την γυναίκα, αν θέλει αυτή να γαμηθεί, θα βρει το τρόπο, το πολύ να το κάνει με το φελό...'

Επισκέπτης
και νομιζεις οτι αν το βαλει στο μυαλο της θα το αποφυγεις ????  :boobies: :boobies:

Eννοείται όχι Παπαρουπάκο μου...Aλλά πρέπει να ξέρει ότι με τον τρόπο σου την παρακολουθείς στενά. Όχι σαν την δικιά μου που ο άντρας της χάφτει ότι του λέει...Πρέπει να ξέρει ότι της είναι δύσκολο να ξεμοναχιαστεί 2 ώρες χωρίς να δίνει στίγμα.Kαι επίσης πρέπει να ξέρει ότι θα την περιποιηθεί ο Charles Bronson όταν διαπιστωθεί παράβαση.[size=12pt]Άλλο το κέρατο που τρώει ο μαλάκας, και άλλο το κέρατο που τρώει ο μάγκας που την πάτησε.[/size]

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Ρε δε πανε να γαμηθούν..
Νομιζω οτι δεν χρειαζονται πολλα περισσοτερα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Eννοείται όχι Παπαρουπάκο μου...Aλλά πρέπει να ξέρει ότι με τον τρόπο σου την παρακολουθείς στενά. Όχι σαν την δικιά μου που ο άντρας της χάφτει ότι του λέει...Πρέπει να ξέρει ότι της είναι δύσκολο να ξεμοναχιαστεί 2 ώρες χωρίς να δίνει στίγμα.Kαι επίσης πρέπει να ξέρει ότι θα την περιποιηθεί ο Charles Bronson όταν διαπιστωθεί παράβαση.[size=12pt]Άλλο το κέρατο που τρώει ο μαλάκας, και άλλο το κέρατο που τρώει ο μάγκας που την πάτησε.[/size]
Ισως για αυτη τη σχεση, της γκομενα σου και του αντρα της δηλαδη, να σου διαφευγουν λεπτομερειες που τις ξερουν οι δυο τους. Ισως ο τυπος να μην ειναι τοσο χαπατο οπως τον παρουσιαζεις και ισως αυτη να τη βρισκει να φανταζεται οτι ειναι γατα και ξεφευγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom