Νέα

Εμμανουέλα η Πατρινιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Το πιό υπέροχο μωρό που έχω δει σε στούντιο! Πού είναι αυτό το κορίτσι? Πού δουλεύει? Είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, μήπως σε κάποια άλλη πόλη ή έχει σταματήσει το επάγγελμα? Όποιος ξέρει ας μας πει και ας μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του με αυτό το πλάσμα!! Και αν μας διαβάζει και η ίδια η Εμμανουέλα εννοείται ότι θα χαρούμε πολύ να μας μιλήσει και να μας ενημερώσει για το πού δουλεύει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολυ καυλιαρικο μωρο ηταν και τα κανε σχεδον ολα....δεν την βρηκα καπου ....παει και αυτη; :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις δουλευε για λιγο καιρο στο αλουμινατο?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πιθανον....γενικα δουλευε βαρδαρη...εννοεις προσφατα;
οχι ρε συ
εχει κανα χρονο σιγουρα που την ειχα παρει
μικρο στηθος,ωραιο προσωπο,πολυ δυνατο κωλαρακι,ελληνιδα απο πατρα κ αυτο δεν ηταν μουφα γιατι μιλουσε πολυ καλα ελληνικα,μαγκακι κ εκανε ωραιες πιπες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι ρε συ
εχει κανα χρονο σιγουρα που την ειχα παρει
μικρο στηθος,ωραιο προσωπο,πολυ δυνατο κωλαρακι,ελληνιδα απο πατρα κ αυτο δεν ηταν μουφα γιατι μιλουσε πολυ καλα ελληνικα,μαγκακι κ εκανε ωραιες πιπες
ναι ενταξει...λεμε για πιο προσφατα....

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μάγκες ποιό αλάνι μπορεί να μάθει τι απέγινε η γκόμενα?

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κάποιος που να είναι καλός πελάτης σε κάποιο από τα μπουρδέλα που έχει δουλέψει η Εμμανουέλα (εγώ δεν είμαι) και τον συμπαθεί η τσατσά μπορεί να ρωτήσει. Είναι νομίζω η μόνη λύση. Οι τσατσάδες.  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κάποιος που να είναι καλός πελάτης σε κάποιο από τα μπουρδέλα που έχει δουλέψει η Εμμανουέλα (εγώ δεν είμαι) και τον συμπαθεί η τσατσά μπορεί να ρωτήσει. Είναι νομίζω η μόνη λύση. Οι τσατσάδες.  ;)
σιγα μην ξερουν
πες πως ξερει τον πρωτο προορισμο μετα το μπουρδελο που δουλευε εδω
αν εφυγε κ απο εκει κ πηγε αλλου?
εκτος κ αν εχουν τηλ κ μιλανε που δυσκολο το κοβω

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
λοιπόν η έμμα που δουλευε και στο βαρδαρη αλουμινάτο,οπως μου είχε πει η ίδια ...δουλευε πριν ενα με δυο μήνες τελευταια πρωι ως της 7 η ωρα στο στούντιο στην 26ης οκτωβρίου διπλα απο το πλάτινουμ....οι τσατσάδες δεν σου λένε τίποτα τουλάχιστον τελευταια που δουλευε κεφαλληνιας η τσατσα δεν έλεγε τιποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπόν η έμμα που δουλευε και στο βαρδαρη αλουμινάτο,οπως μου είχε πει η ίδια ...δουλευε πριν ενα με δυο μήνες τελευταια πρωι ως της 7 η ωρα στο στούντιο στην 26ης οκτωβρίου διπλα απο το πλάτινουμ....οι τσατσάδες δεν σου λένε τίποτα τουλάχιστον τελευταια που δουλευε κεφαλληνιας η τσατσα δεν έλεγε τιποτα.
επειδη φαινεται να εισαι πελατης αν ξαναδουλεψει καπου και την πετυχεις ενημερωσε και μας που ειμαστε φαν και μενουμε μακρια....απο το θρεντ της μπουρδελοκαταστασης...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
καποιος που την ψάχνει μπορει να ρωτήσει εκεί ειδάλλως ας μου στείλει π.μ κάτι θα κάνουμε....;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα θυμομουν αλουμινατο
οπωσδηποτε φιλε να μας πεις που θα ερθει ξανα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως ειναι απωλεια για την μπουρδελοκατασταση της πολης....εβγαζε καλα γουστα...

dimitris 042

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ STUDIO ΣΤΗΝ 26ης ΜΕΤΑ ΤΟ FIX

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom