Νέα

Emine

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Booty Hunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
188
Πόντοι
280
Γνωρίζει κάποιος μύστης αν η γνωστή κοπέλα Εμινε από τις τσόντες δουλεύει σαν εσκορτ;

Την έχω πετύχει κάποιες φορές να δουλεύει σε 2-3 στουντιο αλλά θα με ενδιέφερε ωριαία συνάντηση ή και παραπάνω σε άνετο χώρο ενός ξενοδοχείου και όχι στα στούντιο.
1000008025.jpg

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
575
Πόντοι
301
Δυστυχώς δεν την έχει διαθέσιμη στο σαιτ
Δεν έχει σταθερό πρόγραμμα. Πότε σταματάει, πότε κάνει. Κάτι σαν τα 10ήμερα συμβόλαια στο NBA. Πάρε την θέση σου σαν καλός σκοπευτής και μόλις την πάρεις πρέφα, όρμα... Σε κάθε περίπτωση το γραφείο που θα την βρεις αυτό θα είναι.

OP
OP
Booty Hunter

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
188
Πόντοι
280
Εντάξει φίλε ακούγεσαι διαβασμένος. Θα έχω τον νου μου. Σε ευχαριστώ!

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.373
Πόντοι
2.546
Εντάξει φίλε ακούγεσαι διαβασμένος. Θα έχω τον νου μου. Σε ευχαριστώ!
Στα στουντιο την εχεις παρει?Μηπως αν τη ρωτουσες χυμα εκει αφου δε θα λεγες κατι παραλογο μιας κ βιζιταρει οπως λεει κ ο φιλος παραπανω

OP
OP
Booty Hunter

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
188
Πόντοι
280
Στα στουντιο την εχεις παρει?Μηπως αν τη ρωτουσες χυμα εκει αφου δε θα λεγες κατι παραλογο μιας κ βιζιταρει οπως λεει κ ο φιλος παραπανω
Την έχω πετύχει στο πρόγραμμα των στούντιο εννοώ, όχι από κοντά

patriarcha

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
92
Πόντοι
0
Αν εκανε ΚΑΙ πρωκτικό,κομματια να γινει.Εξαλλου για τον κωλο της εγινε "διάσημη"

Αλλά τώρα έτσι οπως εγινε + χωρίς πρωκτικό...είμαι εκτός:2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.205
Πόντοι
2.846
Αν εκανε ΚΑΙ πρωκτικό,κομματια να γινει.Εξαλλου για τον κωλο της εγινε "διάσημη"

Αλλά τώρα έτσι οπως εγινε + χωρίς πρωκτικό...είμαι εκτός:2funny:
Τι πρωκτικο ρε μαν , εδώ δεν στήνεται σωστά να κάτσει να τον φάει στα 4ρα ,ρε πλάκα μας κάνετε , τα έχουμε πει μην τα ξαναγράψουμε και μιαλλιαζει η γλωσσα μας ..... ούτε στο απλό πρόγραμμα ιδρώνει την φανέλα ούτε στο 100αρι ιδρώνει τον κωλο της , είναι ξενέρωτη και φλομπα και πονηριδου , όσο καυλα δείχνει η εικόνα της και η τουνπανο κωλαρα της τόσο ΙΚΕΑ είναι μέσα στο δωμάτιο , κάτι άλλο για το παρόν νημα ??

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
557
Πόντοι
281
Τι πρωκτικο ρε μαν , εδώ δεν στήνεται σωστά να κάτσει να τον φάει στα 4ρα ,ρε πλάκα μας κάνετε , τα έχουμε πει μην τα ξαναγράψουμε και μιαλλιαζει η γλωσσα μας ..... ούτε στο απλό πρόγραμμα ιδρώνει την φανέλα ούτε στο 100αρι ιδρώνει τον κωλο της , είναι ξενέρωτη και φλομπα και πονηριδου , όσο καυλα δείχνει η εικόνα της και η τουνπανο κωλαρα της τόσο ΙΚΕΑ είναι μέσα στο δωμάτιο , κάτι άλλο για το παρόν νημα ??
συμφωνω ειχα αναλογη εμπειρια! δεν το εχει η κοπελα κ δεν θελει...

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
2.229
Πόντοι
446
Ομοίως και εγώ. Την είχα πάρει μόλις ήρθε Αθήνα. 80 ευρώ; Ούτε προφυλακτικά δεν είχε πάνω της. Ένα κλαρίνο έκανε. Πολύ τίμια πίπα, το πήρε το σφηνάκι. Αλλά γενικά ήταν τελείως υποτακτική. Της έλεγες "σήκω" και σηκωνόταν. Της έλεγες "κάτσε" και καθόταν. Η εφημερίδα μου έλειπε μόνο

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.493
Πόντοι
3.425
Δεν φιλα με γλωσσα αλλα τα καταπινει; Ποια η λογικη;

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.608
Πόντοι
446
Φίλος που την έχει πάρει σε στούντιο μου έχει πει ότι λένε και αρκετοί συνάδελφοι εδώ μέσα είναι κομοδίνο έλεγε συνέχεια όχι το ένα όχι το άλλο κάνει τα απολύτως απαραίτητα ίσα ίσα να πάρει τα λεφτά η τύπισσα απλά εξαργυρώνει την αναγνωρισιμότητα της και μια καύλα που βγάζει προς τα έξω που δεν την υποστηρίζει στην πραγματικότητα ούτε στο ελάχιστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom