You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Yes sir!!
τι προκειται να κανουμε δηλαδη στο μασαζ? καλημερα
Λοιπον παμε κ εδω πιο επίσημα. Τα πμ σας τα μνμ σας κ οι κλησεις θα απαντηθούν απο την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι παλι Αθήνα. Κυριε guru ξεχασατε να αναφέρεται στη κριτικη σας αν σας αρεσε κ το μασαζακι! κυριε κολπο απο ολα κάνουμε μαζι με αρκετα καλο μασαζ!
Λοιπον παμε κ εδω πιο επίσημα. Τα πμ σας τα μνμ σας κ οι κλησεις θα απαντηθούν απο την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι παλι Αθήνα. Κυριε guru ξεχασατε να αναφέρεται στη κριτικη σας αν σας αρεσε κ το μασαζακι! κυριε κολπο απο ολα κάνουμε μαζι με αρκετα καλο μασαζ!
το στηθος ειναι δικο σας? έχει μεγεθος
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...το μασαζ,ηταν καλο,αν και θα το προτιμουσα λιγο ποιο δυνατο,με περιθωρια βετλιωσης.Λοιπον παμε κ εδω πιο επίσημα. Τα πμ σας τα μνμ σας κ οι κλησεις θα απαντηθούν απο την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι παλι Αθήνα. Κυριε guru ξεχασατε να αναφέρεται στη κριτικη σας αν σας αρεσε κ το μασαζακι! κυριε κολπο απο ολα κάνουμε μαζι με αρκετα καλο μασαζ!
Δικο μας ολο ειναι!
Τι αλλα δικα σας μπορουμε να δουμε για σημερα
Πονάνε τα κόκαλά μου, τι κορμί μου όλο
Δεν νομίζω να αντεξω μέχρι την άλλη βδομάδα
Για καθαρά ιατρικούς και φιλανθρωπικούς λόγους θα σε παρακαλούσα να επισπεύσεις την επιστροφή σου
++++++++
Μεχρι να γυρισω να κανετε κ εσεις απλωτες στις θαλασσες (οοοσο μπορειται) για να ξεπιαστειται κ μετα θα σας αναλαβω εγω!
Πιστευεις οτι μας ενδιαφερει το μασαζ δηλαδή ότι όντως έχουμε πιαστεί! Μόνο μαζί σου εμενα με βλεπω να πιανομαι.......μαλλον διαθετεις ενα θεικο στηθος....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καλημέρα κουκλα...για δώσε λεπτομέρειες στο ανυπόμονο κοινό σου...Yes sir!!
Ειμαι εύκολο πίστη εγώ κ αθώα! Πιασιμο, ξεπιασιμο οπου μπορώ βοηθαω!
Στα 4 αν εισαι στημενη εμενα θα με βοηθσει πολυ.........
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
χάρμα οφθαλμών η Κυρία Ελβίρα μας
χάρμα οφθαλμών η Κυρία Ελβίρα μας
Πρεπει να δουμε και κατι παραπανω σημερα για να μας κρατησει το ενδιαφερον ζωντανο
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
σήμερα είσαι ελεύθερη να με βοηθήσεις με ένα πιάσιμο στον αυχένα που έχω?? να γνωριστούμε και από κοντά...τόσα έχω ακούσει...
σήμερα είσαι ελεύθερη να με βοηθήσεις με ένα πιάσιμο στον αυχένα που έχω?? να γνωριστούμε και από κοντά...τόσα έχω ακούσει...
λειπει επαρχια δηλωθηκε πριν!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K