Τήν Ισαβέλλα τήν γνωρίζω περίπου τέσσερα χρόνια και ποτέ, μα ποτέ δεν με απογοήτευσε στίς πάρα πολλές συνευρέσεις που είχαμε μαζί μέχρι τώρα! Είναι ψηλή, μέ όμορφο πρόσωπο,μακριά σκούρα μαλλιά και πανέμορφα μάτια και αισθησιακές καμπύλες για τους λάτρεις του είδους. Κάνει φούλ πρόγραμμα (εκτός απο ακάποτο) με πολλά και απολαυστικά προκαταρτικά, και σχεδόν κάθε φορά και διαφορετικά!! δεν πλήττει κανείς!! έτσι και χθές, απόλαυσα ακόμη μιά συνεύρεση μαζί της, με το υπέροχο τσιμπούκι της, την γλυκειά αίσθηση του μουνιού της και την καύλα του να γαμάω έναν αφράτο κώλο ακούγοντας την να μου μιλάη ταυτόχρονα!! είναι το στανταράκι μου!! την συστήνω χωρίς άλλο σε όλους τους συναγωνιστές που θέλουν πραγματικά να απολαυσουν γαμησι!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλης 3 (οίκοι ανοχής) Ισαβέλλα!! απόλαυση!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BRAZILIAN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
την συστήνω χωρίς άλλο σε όλους τους συναγωνιστές που θέλουν πραγματικά να απολαυσουν γαμησι!!
Τι ποσοστό σου δίνει αδερφέ?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Κάνει φούλ πρόγραμμα (εκτός απο ακάποτο)
----
διατύπωσις.. χρήζουσα διευκρινίσεως (διευκρινίσεων)
----
διατύπωσις.. χρήζουσα διευκρινίσεως (διευκρινίσεων)
Η Ισαβέλλα είναι μία ψηλή, μελαχροινή κοπέλλα με όμορφο πρόσωπο, μακριά μαύρα μαλλιά και αισθησιακές καμπύλες γιά τους λάτρεις του είδους,και με μεγάλα όμορφα μαύρα μάτια. Κάνει πάντα τόν πελάτη να περνάη όμορφες στιγμές μαζί της είτε σαν GFE είτε PSE, είτε και τα δύο!! στά τέσσερα περίπου χρόνια που την ξέρω ποτέ, μα ποτέ δεν με απογοήτευσε, και πάντα σε αυτήν καταφεύγω επειδή πραγματικά ευχαριστιέμαι γαμίσι και με το σώμα και με την ψυχή μου,και ξεχνάω μαζί της και τα μνημόνια και τα ΔΝΤ και ότι άλλο μας καταδυναστεύει. Πιστεύω ότι όσοι συναγωνιστές βλέπουν το γαμίσι όχι μόνον σαν ένα χύσιμο αλλά και σαν ψυχικό ξέσπασμα θα με καταλάβουν. Ετσι και χθές, η Ισαβέλλα αφού με έστησε όρθιο στον καθρέφτη με τα πόδια και τα χέρια μου ανοικτά, με γέμισε με φιλιά και γλυψείματα όλο μου το σώμα μπροστα και πίσω, κάνοντάς με να παραμιλάω, μετά με γύρισε μπροστά, μου πήρε μια απολαυστική πίπα (δεν κάνει ακάποτο), μετά ξάπλωσε ανάσκελα με μαξιλάρι κάτω απο τον κώλο της, και της τον έβαλα πρώτα απο το μουνί, κατόπιν χωρίς να αλλάξουμε στάση της τον έβαλα απο τον κώλο, νοιώθοντας την υπέροχη αίσθηση του, και μετά πάλι απο το μουνί και βλέποντας το όμορφο πρόσωπο της που πάντα με φτιάχνει, τελείωσα, νοιώθοντας ψυχικά ευχαριστημένος και χαλαρωμένος μέσα στην αγκαλιά της όπου έμεινα γιά λίγο. Τήν συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναγωνιστές που θέλουν να απολαύσουν πραγματικό γαμίσι και όχι απλώς να γαμίσουν και να φύγουν!!
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
Η Ισαβέλλα είναι μία ψηλή, μελαχροινή κοπέλλα με όμορφο πρόσωπο, μακριά μαύρα μαλλιά και αισθησιακές καμπύλες γιά τους λάτρεις του είδους,και με μεγάλα όμορφα μαύρα μάτια. Κάνει πάντα τόν πελάτη να περνάη όμορφες στιγμές μαζί της είτε σαν GFE είτε PSE, είτε και τα δύο!! στά τέσσερα περίπου χρόνια που την ξέρω ποτέ, μα ποτέ δεν με απογοήτευσε, και πάντα σε αυτήν καταφεύγω επειδή πραγματικά ευχαριστιέμαι γαμίσι και με το σώμα και με την ψυχή μου,και ξεχνάω μαζί της και τα μνημόνια και τα ΔΝΤ και ότι άλλο μας καταδυναστεύει. Πιστεύω ότι όσοι συναγωνιστές βλέπουν το γαμίσι όχι μόνον σαν ένα χύσιμο αλλά και σαν ψυχικό ξέσπασμα θα με καταλάβουν. Ετσι και χθές, η Ισαβέλλα αφού με έστησε όρθιο στον καθρέφτη με τα πόδια και τα χέρια μου ανοικτά, με γέμισε με φιλιά και γλυψείματα όλο μου το σώμα μπροστα και πίσω, κάνοντάς με να παραμιλάω, μετά με γύρισε μπροστά, μου πήρε μια απολαυστική πίπα (δεν κάνει ακάποτο), μετά ξάπλωσε ανάσκελα με μαξιλάρι κάτω απο τον κώλο της, και της τον έβαλα πρώτα απο το μουνί, κατόπιν χωρίς να αλλάξουμε στάση της τον έβαλα απο τον κώλο, νοιώθοντας την υπέροχη αίσθηση του, και μετά πάλι απο το μουνί και βλέποντας το όμορφο πρόσωπο της που πάντα με φτιάχνει, τελείωσα, νοιώθοντας ψυχικά ευχαριστημένος και χαλαρωμένος μέσα στην αγκαλιά της όπου έμεινα γιά λίγο. Τήν συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συναγωνιστές που θέλουν να απολαύσουν πραγματικό γαμίσι και όχι απλώς να γαμίσουν και να φύγουν!!
αν και κάνει μπαμ η φάση... εμένα δεν με ενοχλεί να διαφημίζει και να προμοτάρει κάποιος το προιόν του.. αρκεί να λέει αλήθειες και όχι ψέματα... για πες λεπτομέρειες για μέρος και ώρες που βρίσκεις την Ισαβέλλα... αλλά αν δεν είναι όπως τα λες εγώ πρώτος θα βγω να κράξω και δυσφημίσω...
συναγωνιστή, δέν ξέρω πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι προμοτάρω "το προϊόν" μου... δεν έχω κανένα προϊόν, δεν διαφημίζω τίποτα, και ποτέ, μα ποτέ δεν ήμουν καλός στα κομπλιμέντα.. λέω μόνον ότι έχω περάσει μαζί της τόσον καιρό που γνωριζόμαστε, (και λίγα έγραψα). Αν ήθελα να την προμοτάρω όπως λές, δεν θα περίμενα 4 χρόνια για να το κάνω!! όσο για που την βρίσκεις είναι στο Ελλης 3 κατά κανόνα απογευματινή βάρδια. Μπορείς να πάς να έχης τις δικές σου εμπειρίες και αν είναι τόσο άσχημες, τότε μπορείς να πής και εσυ την δική σου γνώμη. πιστεύω όμως ότι θα περάσης καλά.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Εντάξει BRAZILIAN δύο ίδια topic άνοιξες. Το point σου έγινε σαφές.
ΚΕκανα λάθος με τα δύο topics γιατί δέν έχω ξαναγράψει κριτική και δεν ξέρω πώσ λειτουργεί το site. το πρώτο το έκανα αποθήκευση και βγήκε και αυτό. το δεύτερο το έκανα κατευθείαν αποστολή. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική για μια κοπέλλα, ίσως και τελευταία γιατί διαπίστωσα οτι κάποιοι νομίζουν ότι την προμοτάρω. Λέσ και έπρεπε να περιμένω 4 χρόνια για να κάνω κάτι τέτοιο αν ήταν αλήθεια. επίσης μπορεί να μην έγραφα τίποτα τόσα χρόνια αλλά όπως διάβαζα, πολλοί άλλοι συναγωνιστές έγραψαν απο λίγο έως πολύ κολακευτικά λόγια για την συγκεκριμένη κοπέλλα. τήν προμοτάρουν και αυτοί ολοι?Εντάξει BRAZILIAN δύο ίδια topic άνοιξες. Το point σου έγινε σαφές.