Νέα

Ελληνική Καλλιτεχνική Σκηνή - Ο Βόθρος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
είναι έγκλημα ο σοδομισμός ανηλίκων άνω των 15;

Πριν 55 περίπου χρόνια πέρασε νόμος από την ελληνική βουλή που λέει ότι το συναινετικό σέξ σε όλες τους τις εκφάνσεις ενήλικου με παιδιά απο 15 ετών και πάνω είναι νόμιμο ( δεν επιφέρει νομική ευθύνη ).

Η μόνη εξαίρεση που προβλέπει ο νόμος είναι η περίπτωση που η σχέση ενήλικου παιδιού είναι σχέση Δασκάλου - Μαθητή, Προπονητή - Μαθητή κλπ.

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ. ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 15 ΕΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

Να χαιρόμαστε τους πολιτικαντηδες νομοθέτες μας, οπως και τους δικαστές και δικηγόρους μας που ενώ τα ξερουν αυτά κάνουν τουμπεκί ψιλοκομένο, αλλά κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι στα κανάλια.

Ενας βόθρος όλοι τους.

Και ποιός είσαι είσαι εσύ ο ηθικός που κατά τα γραφόμενα σου έχεις πάει για την ευχαρίστησή σου με εκατοντάδες γυναίκες με τα μισά σου χρόνια επί πληρωμή;
Σε κάποιον άλλο αυτό δεν θα φαινόταν πολύ πρέπον.
Προσωπικά μου φαίνεται ενδιαφέρον και λυπηρό, μία ατέρμονη αναζήτηση ηδονής, όμως συναλλακτική.
Ο νομοθέτης έκρινε το 15 έτος για ηλικία αυτοδιάθεσης στην ερωτική επαφή.
Μια συντηρικοποίηση σ' αυτό δεν θα ερχόταν μόνη της.
Οπότε, νομίζω είναι λάθος το έντονο ύφος και αφορισμοί.

• Like
Αντιδράσεις: dpvag
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Πριν 55 περίπου χρόνια πέρασε νόμος από την ελληνική βουλή που λέει ότι το συναινετικό σέξ σε όλες τους τις εκφάνσεις ενήλικου με παιδιά απο 15 ετών και πάνω είναι νόμιμο ( δεν επιφέρει νομική ευθύνη ).

Η μόνη εξαίρεση που προβλέπει ο νόμος είναι η περίπτωση που η σχέση ενήλικου παιδιού είναι σχέση Δασκάλου - Μαθητή, Προπονητή - Μαθητή κλπ.

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ. ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 15 ΕΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΕΙΝΟΙ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

Να χαιρόμαστε τους πολιτικαντηδες νομοθέτες μας, οπως και τους δικαστές και δικηγόρους μας που ενώ τα ξερουν αυτά κάνουν τουμπεκί ψιλοκομένο, αλλά κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι στα κανάλια.

Ενας βόθρος όλοι τους.

Και ποιός είσαι είσαι εσύ ο ηθικός που κατά τα γραφόμενα σου έχεις πάει για την ευχαρίστησή σου με εκατοντάδες γυναίκες με τα μισά σου χρόνια επί πληρωμή;
Σε κάποιον άλλο αυτό δεν θα φαινόταν πολύ πρέπον.
Προσωπικά μου φαίνεται ενδιαφέρον και λυπηρό, μία ατέρμονη αναζήτηση ηδονής, όμως συναλλακτική.
Ο νομοθέτης έκρινε το 15 έτος για ηλικία αυτοδιάθεσης στην ερωτική επαφή.
Μια συντηρικοποίηση σ' αυτό δεν θα ερχόταν μόνη της.
Οπότε, νομίζω είναι λάθος το έντονο ύφος και αφορισμοί.

Φίλε πάμε σε ένα ένα στα σημεία που έθεσες.:hi:

Αν θεωρούσα την συναινετική πορνεία κάτι το ανήθικο απλά δεν θα τη χρησιμοποιούσα.
Και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα το ίδιο πιστεύω.
Αντιθέτως αν εσύ την θεωρείς ανήθικη, τότε κάποιος δίκαια θα αναρωτηθεί, εσύ τι κάνεις εδώ μέσα ??

Εξάιρεση βέβαια αποτελεί το trafficking δηλαδή η εξαναγκαστική πορνεία που έιναι καθαρό δουλεμπόριο .
Αν κάποιος πάντως επιθυμεί να με θεωρήσει ανήθικο για αυτό, ας το κάνει δικαίωμά του.

ΟΜΩΣ !!!

Ακόμα και κατά συροήν δολοφόνοι θεωρούν την παιδοφιλία κάτι εξαιρετικά εμετικό και έχουν το τρόπο τους να την τιμωρούν στις φυλακές και κατά τη ταπεινή μου γνώμη καλά κάνουν.

Εχω λοιπόν το δικαίωμα σε κάτι που θεωρώ ειδεχθές και εμετικό να γίνομαι αφοριστικός. Ιδιαίτερα όταν το ειδεχθές διαπράτεται από ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης ( τρομάρα τους ) και που συνεπώς ενπεριέχει και την έννοια της απόλυτης υποκρισίας απο μεριάς τους χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Οι νομοθέτες φίλε ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. Iδιαίτερα αν είναι αιρετοί, ένας λόγος παραπάνω να κρίνονται.
Είναι δικώμά μου αν όχι υποχρέωσή μου να κρίνω αν το δείς αυστηρά το θέμα.

Δεν τίθεται θέμα συντηρικότητας η νεωτερισμού σε εμετικά εγκλήματα και το νομικό πλαίσιο που τα διέπει.

Ξέρεις πόσο εύκολα ένας κατά συροή παιδόφιλος, μέσω κάποιων λαμογοδικηγόρων το γυρίζει στο ''Ηταν 15 χρονών και είχε συναινέσει, γούσταρε κιόλας''
Και τη βγάζει καθαρή. Διότι οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι βάσει της υπάρχουσας νομοθεσίας να κρίνουν.

Αν όλοι σε κάποια θέματα ήταν τόσο αφοριστικοί και απόλυτοι όσο εγώ ίσως αυτά τα εγκλήματα να ήταν λιγότερα.

Κάθε άποψη όμως σεβαστή είναι. Κράτησε για εμένα την δική σου.:hi::hi:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Λεκλέρκ βάζεις πολλά θέματα και τα έχεις μπλέξει κάπως. Έχεις δίκιο σε κάποια σημεία και άδικο σε άλλα.

- Για το ΚΑΣ και τους αρχαιολόγους ,αυτή ακριβώς ήταν η αποστολή της Μενδώνη για αυτό έγινε μεταγραφή. Σίγουρα όμως και να μην ήταν ο Λιγνάδης στη μέση κάτι θα της βρίσκανε. Δε νομίζω ότι οι καταγγελίες εναντίον του ξεκινήσανε από επιχειρηματίες που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα με τον ΚΑΣ. Το Λιγνάδη τον κάλυψαν από το Εθνικό και το 2002 ,τυχαίο;

-Το έγκλημα παίκτη μου είναι η ανήλικη πορνεία. Τέλος. Είτε κορίτσια ,είτε αγόρια, είτε Ελληνόπουλα, είτε αλλοδαπά, είτε είσαι ο Λιγνάδης, είτε ο Φίτσουλας ,είτε ο Πουθενίδης ,το έγκλημα είναι ότι ζήταγες από τους νταβατζήδες ανήλικα.

-Οι καταγγελίες για το Λιγνάδη ξεκίνησαν ακριβώς από δύο άτομα που ΔΕΝ έκαναν ποτέ καριέρα σαν ηθοποιοί, δεν είναι καν κάτοικοι Ελλάδας. Και αυτό ακριβώς επειδή τα υπόλοιπα θύματα δε θέλουν να χάσουν την καριέρα τους.

-Αυτοί και αυτές που πήγαν μπροστά επειδή κάποιος/α τους έσπρωξε από πίσω δεν πρόκειται να μιλήσουν γιατί δε θέλουν να φανεί ότι έκαναν καριέρα με τα τσιμπούκια.

Για να καταλήγουμε: Για μένα η Μενδώνη φταίει γιατί δεν χειρίστηκε καλά ένα τόσο λεπτό θέμα, δε φταίει όμως μόνο αυτή αλλά λόγω ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτή βαράνε.
Ο Λιγνάδης πρέπει να πάει φυλακή όχι επειδή γαμιότανε με ηθοποιούς που ήθελαν να τους βάλει στις παραστάσεις του αλλά επειδή ήταν πελάτης σε κυκλώματα ανήλικης πορνείας. Άλλο να είσαι πελάτης σε νόμιμες, ή σε ενήλικες/ενήλικους που ήξεραν που έμπλεκαν και άλλο να είσαι πελάτης που ζητάει να του φέρουν παιδιά κάτων των 18.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έστω ότι ο λιγνάδης είναι πράγματι το τέρας που τα ΜΚΔ & ΜΜΕ περιγράφουν.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του σιναφιού λιγνάδη βγαίνουν στα ΜΜΕ & ΜΚΔ και παραδέχονται ότι υπήρχαν φήμες για αυτόν εδώ και δεκαετίες. Ο λιγνάδης έχει υπάρξει διαχρονικά συνεργάτης ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ από το κολλέγιο αθηνών και τα αρσάκεια μέχρι το ελεύθερο θέατρο και το εθνικό ενώ έχει προβληθεί ως μέγας και πολύς από ΟΛΑ τα ΜΜΕ, ανεξαρτήτως κομματικής στράτευσης, είτε μέσω χορηγιών είτε αυτοτελώς ως θεατράνθρωπος.

Και όλα αυτά έχουν γίνει ανεξαρτήτως θητειών κυβερνήσεων και υπουργών πολιτισμού, διαχρονικά, καλύπτοντας ένα τεράστιο εύρος από τον ακροδεξιό σαμαρά μέχρι τον ακροαριστερό τσίπρα.

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει ανθρώπους με ισχύ και επιρροή (καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, θιασάρχες, παραγωγούς, πολιτικά στελέχη κτλ κτλ) που ενώ ήταν διαχρονικά λαλίστατοι για πράξεις πολύ μικρότερης απαξίας από την παιδοφιλία να σιωπούν δίνοντας χώρο δράσης και παρέχοντας έμμεσα ασυλία στον Λιγδάνη επί χρόνια?

Αν ο λιγνάδης δεν πασπάτευε ανήλικα αγοράκια αλλά ανήλικα κοριτσάκια και αν δεν ήταν καλλιτέχνης αλλά ασκούσε άλλο επάγγελμα, μήπως, λέω μήπως θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Το γνωστό αριστερό παρτάλι που ξεκίνησε να πετάει λάσπη (την οποία φυσικά έφαγαν και αναπαρήγαγαν κι εδώ Σιχαμερά Συριζοναζί υποκείμενα που διαβάζουν Βοθροκουμέντο, συνεπικουρούμενοι φυσικά και από λάτρεις του αλήτη του Χίου), αφού βρώμισε με τα ξερατά της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τώρα ανασκευάζει και ζητά συγνώμη.
Και φυσικά καμία προσωπική αρχή δεν έχουν τα γκεμπελοειδή, απλά φοβήθηκαν τις αγωγές.

Συνημμένα

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 35

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Και ο Σκέρτσος έκανε μήνυση στον Τράγκα για όσα έλεγε ο τελευταίος περί διακίνησης..

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
- Για το ΚΑΣ και τους αρχαιολόγους ,αυτή ακριβώς ήταν η αποστολή της Μενδώνη για αυτό έγινε μεταγραφή. Σίγουρα όμως και να μην ήταν ο Λιγνάδης στη μέση κάτι θα της βρίσκανε. Δε νομίζω ότι οι καταγγελίες εναντίον του ξεκινήσανε από επιχειρηματίες που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα με τον ΚΑΣ.

Πουθενά δεν έκανα τέτοια συσχέτιση. Η αρχή του post μου απαντούσε στον Eraser και αφορούσε καθαρά την Μενδώνη. Το όνομα του Λιγνάδη το ανέφερα πρώτη φορά μετά από 3 παραγράφους.

Το έγκλημα παίκτη μου είναι η ανήλικη πορνεία. Τέλος.

Αυτό που είναι έγκλημα είναι ο βιασμός ανήλικου. Για αυτό είμαι υπέρ και την θανατικής ποινής.

Τώρα το ανήλικη πορνεία είναι πολύ αόριστο. Έγκλημα αυτού που εκπορνεύεται ή του «πελάτη»;
Και ο πελάτης πως θα προστατευτεί, θα ζητά ταυτότητα;

Γνωστό γραφείο call girl, leader του χώρου, είχε κλείσει για καιρό και μεταξύ άλλων κατηγορούνταν για συμμέτοχη στο δυναμικό του, μιας ανήλικης.
Κι εγώ σου λέω ο νηματοθέτης που είναι πελάτης του, την έχει κλείσει χωρίς φυσικά να ξέρει τα πραγματικά details (που μάλλον ούτε το γραφείο τα γνώριζέ) και μετά από καταγγελία τον πιάνουν επ' αυτοφώρω στο ξενοδοχείο με την ανήλικη.
Δικαιούμασταν να τον λυντσάρουμε είτε πραγματικά είτε λεκτικά;
Δεν θα έπρεπε να αποδείξουμε πως το γνώριζε;

το έγκλημα είναι ότι ζήταγε από τους νταβατζήδες ανήλικα.

Όπως είπε και ο Κούγιας μιλάμε χωρίς να ξέρουμε την δικογραφία.
Από όσα όμως έχουν διαρρεύσει δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο Λιγνάδης πρέπει να πάει φυλακή όχι επειδή γαμιότανε με ηθοποιούς που ήθελαν να τους βάλει στις παραστάσεις του αλλά επειδή ήταν πελάτης σε κυκλώματα ανήλικης πορνείας. Άλλο να είσαι πελάτης σε νόμιμες, ή σε ενήλικες/ενήλικους που ήξεραν που έμπλεκαν και άλλο να είσαι πελάτης που ζητάει να του φέρουν παιδιά κάτων των 18.

Το ίδιο κι εδώ.
Αρχικά δεν ξέρουμε αν κατηγορείται για κάτι τέτοιο.
Ακόμα όμως κι έτσι δεν ξέρουμε αν υπάρχουν μηνύματα ή τηλεφωνικές καταγραφές που να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.
Όλο το πράγμα είναι για γέλια. Είσαι η π.χ. η Πηνελόπη ή η 40χρονη και ξέρεις κάποια πράγματα.
Κάνεις την καταγγελία και το θέμα ερευνάτε χωρίς να διαρρεύσει. Παρακολουθείτε το τηλέφωνο του βρωμιάρη, συλλέγουν στοιχεία και τον τσουβαλιάζουν.

-Οι καταγγελίες για το Λιγνάδη ξεκίνησαν ακριβώς από δύο άτομα που ΔΕΝ έκαναν ποτέ καριέρα σαν ηθοποιοί, δεν είναι καν κάτοικοι Ελλάδας. Και αυτό ακριβώς επειδή τα υπόλοιπα θύματα δε θέλουν να χάσουν την καριέρα τους.

Αυτό είναι που σίγουρα έχει προχωρήσει στην δικαιοσύνη. Ανάλογα των στοιχείων θα τιμωρηθεί.

Επαναλαμβάνω πως επ΄ ουδενί δεν υποστηρίζω τη πλευρά Λιγνάδη.
Εκτός από αριστερό σκουπίδι, είναι ένας σιχαμερός ανώμαλος.
Αλλά είμαι εναντίων της ανθρωποφαγίας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
- Για το ΚΑΣ και τους αρχαιολόγους ,αυτή ακριβώς ήταν η αποστολή της Μενδώνη για αυτό έγινε μεταγραφή. Σίγουρα όμως και να μην ήταν ο Λιγνάδης στη μέση κάτι θα της βρίσκανε. Δε νομίζω ότι οι καταγγελίες εναντίον του ξεκινήσανε από επιχειρηματίες που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα με τον ΚΑΣ.

Πουθενά δεν έκανα τέτοια συσχέτιση. Η αρχή του post μου απαντούσε στον Eraser και αφορούσε καθαρά την Μενδώνη. Το όνομα του Λιγνάδη το ανέφερα πρώτη φορά μετά από 3 παραγράφους.

Το έγκλημα παίκτη μου είναι η ανήλικη πορνεία. Τέλος.

Αυτό που είναι έγκλημα είναι ο βιασμός ανήλικου. Για αυτό είμαι υπέρ και την θανατικής ποινής.

Τώρα το ανήλικη πορνεία είναι πολύ αόριστο. Έγκλημα αυτού που εκπορνεύεται ή του «πελάτη»;
Και ο πελάτης πως θα προστατευτεί, θα ζητά ταυτότητα;

Γνωστό γραφείο call girl, leader του χώρου, είχε κλείσει για καιρό και μεταξύ άλλων κατηγορούνταν για συμμέτοχη στο δυναμικό του, μιας ανήλικης.
Κι εγώ σου λέω ο νηματοθέτης που είναι πελάτης του, την έχει κλείσει χωρίς φυσικά να ξέρει τα πραγματικά details (που μάλλον ούτε το γραφείο τα γνώριζέ) και μετά από καταγγελία τον πιάνουν επ' αυτοφώρω στο ξενοδοχείο με την ανήλικη.
Δικαιούμασταν να τον λυντσάρουμε είτε πραγματικά είτε λεκτικά;
Δεν θα έπρεπε να αποδείξουμε πως το γνώριζε;

το έγκλημα είναι ότι ζήταγε από τους νταβατζήδες ανήλικα.

Όπως είπε και ο Κούγιας μιλάμε χωρίς να ξέρουμε την δικογραφία.
Από όσα όμως έχουν διαρρεύσει δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Το ίδιο κι εδώ.
Αρχικά δεν ξέρουμε αν κατηγορείται για κάτι τέτοιο.
Ακόμα όμως κι έτσι δεν ξέρουμε αν υπάρχουν μηνύματα ή τηλεφωνικές καταγραφές που να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.
Όλο το πράγμα είναι για γέλια. Είσαι η π.χ. η Πηνελόπη ή η 40χρονη και ξέρεις κάποια πράγματα.
Κάνεις την καταγγελία και το θέμα ερευνάτε χωρίς να διαρρεύσει. Παρακολουθείτε το τηλέφωνο του βρωμιάρη, συλλέγουν στοιχεία και τον τσουβαλιάζουν.

Αυτό είναι που σίγουρα έχει προχωρήσει στην δικαιοσύνη. Ανάλογα των στοιχείων θα τιμωρηθεί.

Επαναλαμβάνω πως επ΄ ουδενί δεν υποστηρίζω τη πλευρά Λιγνάδη.
Εκτός από αριστερό σκουπίδι, είναι ένας σιχαμερός ανώμαλος.
Αλλά είμαι εναντίων της ανθρωποφαγίας.

Φίλε μου, δεν υπάρχει νόμιμη πορνεία ανηλίκων όλοι το ξέρουν αυτό. Όπως λες τώρα μπορεί να σου λένε ψέμματα για την ηλικία ,όπως μπορεί όμως και ένας πελάτης να ζητά μόνο συγκεκριμένες ηλικίες. Φυσικά και δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίχτηκε, πότε και που και με ποιους ,ούτε δικαστές είμαστε. Εννοείται ότι μόνο αν αποδειχτεί ότι ο Λιγνάδης επιδίωκε να συνευρίσκεται με ανήλικα τότε θα καταδικαστεί, όλα τα άλλα είναι υποθέσεις εργασίας. Η καριέρα του ανθρώπου καταστράφηκε ήδη.

Αν ρωτάς εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπούνε μέσα οι νταβατζήδες που εκμεταλλεύονται τα μικρά παιδιά κατά πρώτον και κατά δεύτερον να ξευτιλιστούν αυτοί που ήταν πελάτες τους και μας το παίζουν ηθικοφύλακες.
Τώρα τελευταία ακούγεται ότι το Λιγνάδη καλύπτει και πρώην υπουργός που προσκαλούσε φοιτήτριές του σε ξενοδοχείο όταν δίδασκε σε πανεπιστήμιο.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ο πανικός από το ενδεχόμενο να εξελιχθεί πολύ άσχημα η υπόθεση παιδεραστίας, ανάγκασε τις μονταζιέρες της δεξιάς να αναλάβουν άμεσα υπηρεσία.
Το σκατό έφτασε στην κάλτσα.

Συνημμένα

• PLYDIREX.jpg
    PLYDIREX.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 150468556_1029969824158590_7320596602533454931_n.jpg
    150468556_1029969824158590_7320596602533454931_n.jpg
    137 KB · Εμφανίσεις: 43

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Κουγιας για τον Λιγναδη . <<Ειδα ενα δυστυχισμενο ταπεινο ανθρωπο . Θα τον αναλαβω .... ειμαι πατερας>>!!!
Τι ζουμε ρεεεεε .....

Συνημμένα

• STUPIT.jpg
    STUPIT.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • faeSKATA.jpg
    faeSKATA.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 35

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
στο τελος ο Κουλης θα βαλει τη Μενδωνη να ζητησει συγνωμη απο τον Λιγναδη?
ρε τι εχουμε να δουμε ακομα:2funny::2funny:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Όλη η Ελλάδα ένας βόθρος είναι.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ , το μυαλό είναι συνέχεια στο γαμήσι και στα γκομενικά.
Τί απορείτε ;
ειχαμε μια μικρη ελπιδα οτι κατι θα αλλαζε τον ιουλιο του 19,

Aπό που η ελπίδα...? :think: Απ το XPUSOμπάσταρδο :zombie: της ντόρας???
Απ το :piss: μητσοτακαίικο??? απ την :shit: βρωμοοικογένεια :zfuck::gay::zfuck::fuck1: "ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ" ???

ο γνωστος βοθρος Μερκουρη πολιτισμος :2funny::2funny:

για ρωτησε τι εκανε στη κατοχη η συγχωρεμενη :grin::grin:

Στέφανος Χίος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει πάντως να παραδεχτούμε ότι ο Κούγιας είναι πολύ καλός στο επάγγελμα που ασκεί... τον άκουγα χτες και μου θύμισε λίγο από Better Call Saul η όλη φάση.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απλά και όμορφα.

Χωρίς "αλλά", χωρίς "όμως", χωρίς μαλακοαμπελοφιλοσοφίες.

Συνημμένα

• FB_IMG_1614254241579.jpg
    FB_IMG_1614254241579.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.107
Πόντοι
2.606
Ο πανικός από το ενδεχόμενο να εξελιχθεί πολύ άσχημα η υπόθεση παιδεραστίας, ανάγκασε τις μονταζιέρες της δεξιάς να αναλάβουν άμεσα υπηρεσία.

Γιατί κόβεις την εικόνα και δε βάζεις και την συριζαία υπουργό στα αριστερα?

Συνημμένα

• koniordou-lignadis.jpg
    koniordou-lignadis.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 24

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1

Γιατί κόβεις την εικόνα και δε βάζεις και την συριζαία υπουργό στα αριστερα?

Μήπως δεν είχε φωτογένεια; :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ενας βόθρος όλοι τους.
Λες σαχλαμαρες.
Ο "νομος που περασε" πριν 55 χρονια, ειναι ο Ποινικος Κωδικας.
Και ουδέποτε υπηρξε καμια αντιδραση για το συναινετικο σεξ στα 15.
Εκτος αν εισαι της αποψεως οτι πρεπει να επιτρεπεται το σεξ μονο μεταξυ ενηλικων.
Αν θελεις, το συζηταμε. Κι εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος ενας ανηλικος να κανει σεξ.
Νομικα ομως, το να αρχισουμε να μιλαμε για "πολιτικαντηδες του 1950" που ηθελαν να απαξιωσουν το ελληνικο εθνος με ορισμο ηλικιας συναινετικου σεξ τα 15, ειναι αστείο.
Αυτη η χαζο-υπερβολη, χωρις κανενα σοβαρο επιχειρημα, θα μας φαει.
Εσυ δηλαδη τι προβλημα εχεις αν μια 16χρονη γουσταρει να γαμηθει με εναν ενηλικο?
Δηλαδη αν ενας 19χρονος παει με την 17χρονη κοπελα του, κατα τη γνωμη σου ειναι καταντια και πρεπει να παει φυλακη.
Μπραβο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο Κουλης εκτος απο τις μαλακιες που ειπε για τη Μενδωνη εκανε και τη μεγιστη μαλακια να βαλει αυτο τον κλοουν τον Κουγια συνηγορο του Λιγναδη,χοντρη μαλακια που θα τη μετανιωσει,εριξε λαδι στη φωτια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom