Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από ότι βλέπω φοβάστε μήπως οι κακοί μετανάστες ''μας επιβληθούν'',''μας κατακτήσουν'' ή ''αφανίσουν''.

Το βλέπω παράλογο,απλή αφφομοίωση θα υπάρξει για εμένα.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Από ότι βλέπω φοβάστε μήπως οι κακοί μετανάστες ''μας επιβληθούν'',''μας κατακτήσουν'' ή ''αφανίσουν''.

καλά παπαζόλη το μέλλον σου ανήκει  :uglystupid:

Επισκέπτης
Το περιστατικο με τον ισλαμιστη αστυνομικο (στην Αγγλια νομιζω) που προπυλακισε χριστιανους επειδη φορουσανε σταυρο δε το γνωριζεις...

Το κορανι ξερεις τι γραφει?
Πάνω-κάτω,επίσης ξέρω οτί δεν είναι πλήρως πιστοί σε ότι λέει αρκετοί Τούρκοι.

Δηλαδή:τα χαρέμια έχουν καταργηθεί,η μπούρκα επίσης,το τζιχάντ,ο γάμος με ανήλικες κτλ.

Υ.Γ.Αλλό αν κάποιοι γραφικοί-οπισθωδρομικοί-χουντικοί Τούρκοι τα επιθυμούν ακόμα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να πάει στην Αμερική..που τον γάμησε και του χάλασε την ζαχαρένια..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕ...

μας την είπαν και Αμερικανοί διότι δεν τους βοηθησαμε στο Αφγανιστάν.. τι λες τώρα..

Άσε που ή ,μεγαλύτερη διακίνηση όπιου παγκοσμίως ξεκινάει από το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ..
τι λες η ελλαδα δεν στηριξε πολιτικα τον πολεμο στο αφγανισταν??? η ελλαδα δεν εχει στρατιωτικες δυναμεις εκει? και τωρα θα της αυξησει..... φυσικα και εχουμε ευθυνη

και για το οπιο να σου πω απλως οτι οταν οι αμερικανοι <<κατεκτησαν>> το αφγανισταν η παραγωγη οπιου αυξηθηκε κατα 130 τις εκατο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

πως θα αφομοιωθει καποιος που ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι σαν μειονοτητα ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ?

πως θα αφομοιωθει καποιος που ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ (βλ.κορανι) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

πως θα αφομοιωθει καποιος ο οποιος πιστευει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ!

ΤΑΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ??????????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πως θα αφομοιωθει καποιος που ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι σαν μειονοτητα ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ?

πως θα αφομοιωθει καποιος που ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ (βλ.κορανι) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

ουτε που ξερεις τι γραφει το κορανι!! γκεμπελιστικα αποσπασματα μας λες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ωραία πιάσε τώρα Γαλλία/Αγγλία/Γερμανία κτλ με τα εκ μεταναστών.
Τους λαθρομεταναστες θελουν οι κατασκευαστικες εταιρειες για να εχουν ΣΚΛΑΒΟΥΣ .Και
λαδωνουν οι εταιρειες αυτες πολιτικους ,για να μην αντιδρουν .Αυτο ειναι το παιγνιδι.Εγω ,οπως ισως και εσυ ,δεν εχω κατασκευαστικη εταιρεια ,ουτε ειμαι πολιτικος .Αν χρειαστουν μεταναστες στην χωρα μου ,
θα τους διαλεξουμε εμεις ,οπως κανουν στο Ντουμπάϊ .Οπως εσυ διαλεγεις ποιος Αλβανος θα σου βαψει το σπιτι .Δεν σε διαλεγει εσενα ο Αλβανος
για να σου κανει την δουλεια .Και οπως επιλεγεις για το σπιτι σου ,ετσι θα κανεις ΕΠΙΛΟΓΗ και για την Ελλαδα που και αυτη ειναι το ,μεγαλυτερο ,σπιτι σου.
Οποιος υποστηριζει να μπαινουν στην ελλαδα ,οχι αυτοι που θελουμε εμεις ,να μην διαλεγει τοτε τεχνιτες για να του επισκευασουν το σπιτι ,αλλα
να τον διαλεγουν ...αυτοι ! Ξυπνα Παπαζολ ,η ελλαδα ειναι το σπιτι σου .Φροντισε το και διαλεξε εσυ τους τεχνιτες που θελεις.

Επισκέπτης

Διαφορετικός μέχρι εκεί που δεν στρέφεται εναντία σου δεν το θεωρώ λάθος ή κακό.

Σου απάντησα οτί το Κοράνι έχει αλλάξει και το ίδιο ισχύει για αρκετούς Τούρκους(τουλάχιστον 2-3 που γνωρίζω μου το έχουν πει).

Επιπλέον δεν είναι η πλειοψηφία αλλοδαπών στην χώρα μας Τούρκοι,οι περισσότεροι είναι Αλβανοί.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πάνω-κάτω,επίσης ξέρω οτί δεν είναι πλήρως πιστοί σε ότι λέει αρκετοί Τούρκοι.

Δηλαδή:τα χαρέμια έχουν καταργηθεί,η μπούρκα επίσης,το τζιχάντ,ο γάμος με ανήλικες κτλ.

Υ.Γ.Αλλό αν κάποιοι γραφικοί-οπισθωδρομικοί-χουντικοί Τούρκοι τα επιθυμούν ακόμα.
ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ???????????

τις κλειτοριδεκτομες?
τους ακρωτηριασμους?
την τζιχαντ?
τις μπουργκες?
τους λιθοβολισμους των γυναικων?

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ???????

γιατι οταν αυτοι γινουν "Ελληνες ισλαμιστες" θα απαιτησουν ΣΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ να τα εφαρμοζουν και εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε μπορειτε ρε να διανοηθειτε σε τι περιπετειες παει να βαλει τη χωρα ο μαλακας ο Τσαντ!!!!!!!!!!!!!!!

Και σεις ακουτε τυφλα οτι σας λενε οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ οι Συριζαιοι και οι ΜΚΟ οτι αν ολα τα παιδια της γης και κολοκυθια τουμπανα!!!!!!!!!!

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τι λες η ελλαδα δεν στηριξε πολιτικα τον πολεμο στο αφγανισταν??? η ελλαδα δεν εχει στρατιωτικες δυναμεις εκει? και τωρα θα της αυξησει..... φυσικα και εχουμε ευθυνη

και για το οπιο να σου πω απλως οτι οταν οι αμερικανοι <<κατεκτησαν>> το αφγανισταν η παραγωγη οπιου αυξηθηκε κατα 130 τις εκατο

Δεν μου λες κάτι με αυτό.. ή Ελλάδα δεν έχει καμιά υποχρέωση να φιλοξενεί Αφγανούς..

τώρα όποιος αισθάνεται ότι η Ελλάδα είναι συνυπεύθυνη για το χάλι του Αφγανιστάν

να τους φιλοξενήσει ο ίδιος...

Επισκέπτης
ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ???????????

τις κλειτοριδεκτομες?
τους ακρωτηριασμους?
την τζιχαντ?
τις μπουργκες?
τους λιθοβολισμους των γυναικων?
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ???????

γιατι οταν αυτοι γινουν "Ελληνες ισλαμιστες" θα απαιτησουν ΣΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ να τα εφαρμοζουν και εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε μπορειτε ρε να διανοηθειτε σε τι περιπετειες παει να βαλει τη χωρα ο μαλακας ο Τσαντ!!!!!!!!!!!!!!!
Και σεις ακουτε τυφλα οτι σας λενε οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ οι Συριζαιοι και οι ΜΚΟ οτι αν ολα τα παιδια της γης και κολοκυθια τουμπανα!!!!!!!!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΛΕΚΙΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!
Μακρυά από την χώρα τους γιατί να συνεχίσουν να τα πιστεύουν αυτά αναρωτιέμαι,έχεις ακούσει ποτέ στον Ελλαδικό χώρο να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες;;;

Ασέ που κατεξοχήν αρκετοί μετανάστες είναι αυτοί που δεν συμφωνούν με την θρησκεία κ πολιτική στην χώρα τους για αυτό έχουν φύγει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ασε ρε τις καραμελες! εσυ που ξερεις για πες τι λεει? αγαπατε αλληλους?

δεν ξερω για αυτο ετσι δεν μιλαω.... πρεπει να ακουλουθησεις και εσυ αυτο το παραδειγμα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δεν ξερω για αυτο δεν μιλαω.... πρεπει να ακουλουθησεις και εσυ αυτο το παραδειγμα
εγω ξερω και μιλαω! αφου δε ξερεις ακου λοιπον και μην ακους μονο οτι σου λενε οι τρεντυ ΜΚΟ!

Επισκέπτης
Δεν μου λες κάτι με αυτό.. ή Ελλάδα δεν έχει καμιά υποχρέωση να φιλοξενεί Αφγανούς..

τώρα όποιος αισθάνεται ότι η Ελλάδα είναι συνυπεύθυνη για το χάλι του Αφγανιστάν

να τους φιλοξενήσει ο ίδιος...
Κοίτα και όπως το θέτει ο Μάριος είναι ψιλό λάθος,υπεύθυνη είναι κυριώς η Αμερική ως κυριάρχη δύναμη επίθεσης.

Ως συνυπεύθυνοι είμαστε σε ελάχιστο ποσοστό και την ''πληρώνουμε'' πολλαπλά.

Οπώς το θέτε πάντα,αν και νομίζω δεν έχει λογική αυτή η οπτική.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μακρυά από την χώρα τους γιατί να συνεχίσουν να τα πιστεύουν αυτά αναρωτιέμαι,έχεις ακούσει ποτέ στον Ελλαδικό χώρο να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες;;;

Ασέ που κατεξοχήν αρκετοί μετανάστες είναι αυτοί που δεν συμφωνούν με την θρησκεία κ πολιτική στην χώρα τους για αυτό έχουν φύγει.
ελα ντε!
με την απορια θα μεινεις μεχρι να τα δεις να συμβαινουνε στην καμαρα και στην ομονοια!

γιατι τρωτε πανευκολα το τυρακι του δηθεν ανθρωπισμου που σας πασαρουνε οι ΜΚΟ αλλα ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΦΑΚΑ!

Επισκέπτης
ελα ντε!
με την απορια θα μεινεις μεχρι να τα δεις να συμβαινουνε στην καμαρα και στην ομονοια!

γιατι τρωτε πανευκολα το τυρακι του δηθεν ανθρωπισμου που σας πασαρουνε οι ΜΚΟ αλλα ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΦΑΚΑ!
Εσύ γιατί είσαι σίγουρος οτί υπάρχει φάκα;! :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

βεβαια το χαμο με τις μπουργκες στη Γαλλια δεν τον εχεις ακουσει!

ειναι επειδη οταν φευγουνε απο τη χωρα τους εξ ευρωπαϊζονται!

Πληροφοριακα σου λεω πως απο τη χωρα τους δε φευγουνε
ΟΥΤΕ για τις μπουργκες
ΟΥΤΕ για τους ακρωτηριασμους
ΟΥΤΕ για τους λιθοβολισμους
ΟΥΤΕ για τις κλειτοριδεκτομες!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ! Οσο και να μη το χωραει το μυαλουδακι σου για αυτους ειναι τοσο φυσιολογικο οσο να πας εσυ σε μπουρδελο!

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ!

το καταλαβες η να κανω και κακα μου?

Επισκέπτης
βεβαια το χαμο με τις μπουργκες στη Γαλλια δεν τον εχεις ακουσει!
ειναι επειδη οταν φευγουνε απο τη χωρα τους εξ ευρωπαϊζονται!
Πληροφοριακα σου λεω πως απο τη χωρα τους δε φευγουνε
ΟΥΤΕ για τις μπουργκες
ΟΥΤΕ για τους ακρωτηριασμους
ΟΥΤΕ για τους λιθοβολισμους
ΟΥΤΕ για τις κλειτοριδεκτομες!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ! Οσο και να μη το χωραει το μυαλουδακι σου για αυτους ειναι τοσο φυσιολογικο οσο να πας εσυ σε μπουρδελο!
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ!
το καταλαβες η να κανω και κακα μου?
Oxί μη!!! :cheesy:

Η μπούρκα μέχρι τις βιαιοπραγίες απέχει αρκετά πάντως.

Εσύ αλήθεια γιατί πιστεύεις οτί έφυγαν από την χώρα τους;;;

Επίσης πώς δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά εκδήλωσης όλων αυτών των συμπεριφορών μέχρι σήμερα;;;

Υ.Γ.Οπώς και να έχει πάντως η μειοψηφία να επιβληθεί της πλειοψηφίας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ακόμα και να δεκτώ τον παραλογισμό αυτόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom