Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρα λοιπον λες οτι οποιος και ναρθει μπορει να μεινει εδω!!!

το να διωξουμε οσους εχουν μπει παρανομα δε περναει απο το αριστεροστροφο μυαλουδακι σου ετσι?
Ωραία και με την λογική σου ακόμα,κάποιοι νόμιμοι θα μείνουν.

Από αυτούς κάποιοι θα παρανομήσουν.

Συνεπώς πάλι αναγκαίοι ή έστω χρήσιμοι οι ξένοι αστυνομικοί.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οταν μια χωρα κλεινει τα συνορα σημαινει οτι κανεις δεν μπορει να μπει [θεωρητικα] και κυριος κανεις δεν μπορει να ΒΓΕΙ εχει τρομερη διαφορα
τα συνορα δεν υπαρχουνε για να φυλακιζουνε τον κοσμο μεσα τους! Υπαρχουνε για τον ελεγχο και την καταγραφη οσων εισερχονται και εξερχονται!!!! και βεβαια αποτελουν και την οριοθετηση της Εθνικης κυριαρχιας!

τι αλλες μαλακιες θα ακουσω θεε μου! ντε και καλα να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε κόβω για πολύ ΡΟΜΑ - ΜΑΡΙΟ

και εν συντομία σε αποκαλώ ROMARIO και σου βάζω και 51  ΠΑΚΙΑ

δηλαδή ROMARIOS51

οταν εξηγεις και που ηταν το αστειο στην υποθεση που εμεις δεν καταλαβαμε χειροτερο το κανεις οχι καλυτερο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωραία και με την λογική σου ακόμα,κάποιοι νόμιμοι θα μείνουν.

Από αυτούς κάποιοι θα παρανομήσουν.

Συνεπώς πάλι αναγκαίοι ή έστω χρήσιμοι οι ξένοι αστυνομικοί.
παλι μαλακιες λες!

τραβα παιξτον στα γρηγορα να ξεθυμανεις και ξαναελα, περιμενω να μιλησουμε οταν ξαλαφρωσεις!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τα συνορα δεν υπαρχουνε για να φυλακιζουνε τον κοσμο μεσα τους! Υπαρχουνε για τον ελεγχο και την καταγραφη οσων εισερχονται και εξερχονται!!!! και βεβαια αποτελουν και την οριοθετηση της Εθνικης κυριαρχιας!

τι αλλες μαλακιες θα ακουσω θεε μου! ντε και καλα να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!
ρε φιλε ποτε δεν εχεις ακουσει την εκφραση η ταδε χωρα εκλεισε τα συνορα της???        αντε για να σε βοηθησω ρωσια

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιατι οι ρομα υπηρχαν ανεκαθεν, η εγκληματικοτητα τους ηταν ελαχιστη και συγκεκριμενη και οποτε θελησαν να τους κυνηγησουν μια χαρα τους πιανανε!

Παρακατω πες μου, εκτος απο τους ρομα, με τους αλλους ισχυουν αυτα που λεω η οχι?
οι ρομα δεν εμπιστευοντε τους αστυνομικους και σχεδον παντα παιρνουν τον νομο στα χερια τους επειδη ξερουν-πιστευουν οτι η αστυνομια δεν θα τους βοηθησει  εχουν βεντετες και οι τσιγγανοι...    επισεις εχουν καποια μελη τους ενεργη συμετοχη σε εμποριο ναρκωτικον

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλε ποτε δεν εχεις ακουσει την εκφραση η ταδε χωρα εκλεισε τα συνορα της???        αντε για να σε βοηθησω ρωσια
Τι ωραια ! Να κλεισει τα συνορα η ρωσσια ,να εγκλωβιστουμε για παντα ,αν εχουμε μπει , με τις ρωσσιδες θεες !

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οι ρομα δεν εμπιστευοντε τους αστυνομικους και σχεδον παντα παιρνουν τον νομο στα χερια τους επειδη ξερουν-πιστευουν οτι η αστυνομια δεν θα τους βοηθησει  εχουν βεντετες και οι τσιγγανοι...    επισεις εχουν καποια μελη τους ενεργη συμετοχη σε εμποριο ναρκωτικον
ε ρε πουστη μου κολλημα με τους ρομα!!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ????????????????

Επισκέπτης
παλι μαλακιες λες!

τραβα παιξτον στα γρηγορα να ξεθυμανεις και ξαναελα, περιμενω να μιλησουμε οταν ξαλαφρωσεις!
Λοιπόν Μέμο μου εγώ δεν σου χαλάω χατίρι,τράβηξα μία (:bigdick:) λοιπόν και τώρα ξαλαφρωμένος επανήλθα!!! :grin:

Επεξεργάστηκα τα όσα λες και το συμπερασμά μου είναι οτί θες ενά 100% Ελληνικό κρατός,σωστά;;;; :think:

Υ.Γ.Αυτό πάντως δεν γίνεται αν δεν έχεις κλειστά σύνορα με εξαίρεση την εισαγωγή προιόντων.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
οταν εξηγεις και που ηταν το αστειο στην υποθεση που εμεις δεν καταλαβαμε χειροτερο το κανεις οχι καλυτερο

Εδώ ήταν το αστείο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Στα καπή το είπα ρε..

Συνημμένα

• romario51.jpg
    romario51.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 24

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μιλαω για το παρεθλον
Το καταλαβα ,αλλα κανω μια ευχη !
Αν ησουν στην ρωσσια ,η γκομενα θα σου ειχε κατσει ηδη και θα ησουν ευτυχης .Τωρα ,πρεπει να κανεις τους
12 αθλους του Ηρακλη ,για το πιο απλο πραγμα ,να ολοκληρωσεις με την γκομενα .
Βρε ,να ανοιξουν τα συνορα ,να μπουν 200000 ρωσσιδες ,
και να ξανακλεισουν .

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Λοιπόν Μέμο μου εγώ δεν σου χαλάω χατίρι,τράβηξα μία (:bigdick:) λοιπόν και τώρα ξαλαφρωμένος κ επανήλθα!!! :grin:

Επεξεργάστηκα τα όσα λες και το συμπερασμά μου είναι οτί θες ενά 100% Ελληνικό κρατός,σωστά;;;; :think:

Υ.Γ.Αυτό πάντως δεν γίνεται αν δεν έχεις κλειστά σύνορα με εξαίρεση την εισαγωγή προιόντων.
κατσε να τσεκαρω αμα μου λες αληθεια!

Τσιπρας!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ε ρε πουστη μου κολλημα με τους ρομα!!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ????????????????
για ποιον αλλον να σου πω οταν μιλας με την σκεψη οτι δεν υπαρχουν μεταναστες-δεν θα υπηρχαν αμα θελαμε

αφου υπαρχουν μεταναστες νομιμοι και μη θα μιλησουμε για αυτους και αμεσες λυσεις

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
για ποιον αλλον να σου πω οταν μιλας με την σκεψη οτι δεν υπαρχουν μεταναστες-δεν θα υπηρχαν αμα θελαμε

αφου υπαρχουν μεταναστες νομιμοι και μη θα μιλησουμε για αυτους και αμεσες λυσεις
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ!

και δε μιλαω και για τα εκατομμυρια των ΛΑΘΡΑΙΩΝ που δεν τολμα κανενας να αναφερει τι θα γινουνε!!!! Θα περιμενουμε 5 χρονια για να γινουνε και αυτοι Ελληνες??????????

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Και ποιές είναι οι λύσεις να τους νομιμοποιήσουμε;;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωραίο το χιουμοράκι δώσε και την απάντηση.
Ρε παπαροβιτς, ειπα ποτε εγω οτι το κρατος πρεπει να ειναι 100% Ελληνικο? Πρακτικα αυτο ειναι αδυνατο!

Αυτο ομως το σημαινει? οτι το να παμε στο αλλο ακρο και να δεχομαστε οποιον κακομοιρη δεν εχει στον ηλιο μοιρα, ακομη και αν μπει παρανομα, ακομη και αν δεν υπαρχουν δουλειες για να δουλεψει, ακομη και αν το συστημα δεν τον αντεχει, να τον οδηγησεις ντε και καλα να γινει εγκληματιας και μετα να ψαχνεις τροπους να καταπολεμησεις αυτη την εγληματικοτητα ειναι το σωστο????

Αυτο ειναι ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ φαινομενο που ΜΟΝΟ στην ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom