Εγώ δουλ
παιζουν ρολο για το ποια χωρα μιλαμε κ οι λογοι που κανουν τη καθε κοπελα να φευγει περα απο το οικονομικο καθεαυτο
Εγώ συνεργάστηκα στο parisι με. Νουρου μασάζ σαν στούντιο απλά πολυτελείας . Ειχε μια όμορφη βιτρίνα που το έκανε να μην πηγαίνει κατευθείαν ο νους σου σε κέντρο ακολασίας. Ένας χώρος με αιθέριες υπάρξεις που πλήρωνες.180€ για μασάζ και στοματικό και το σεξ ήταν με έξτρα μπουρμπουαρ ( λόγω καταστήματος καταλαβαίνετε ότι η κοπέλα θέλει να το κάνει από μόνη της).
Μόλις έπιανα βάρδια μου κρατούσαν το διαβατήριο και το έπαιρνα μόλις έφευγα ,μου κρατούσαν φόρο 10% για το χώρο περιλάμβανε νερό για μπάνιο σαμπουάν πιστολάκι internet.
Μου κρατούσε το 60% των ποσοστό μου οπότε εγώ από τα 180€ έπαιρνα τα 64 ευρώ και 80 λεπτά -10% των φόρων και καλά του χώρου. Έκατσα 10 μέρες εκεί ήμουν διακοπές και είπα να το συνδυάσω μπορεί να με εκμεταλλεύτηκαν επί ήμουνα από άλλη χώρα .
Στα εμιράτα συνεργάζομαι με εταιρείες μασάζ κατοικον και τους δίνω το 50% . Μου προσφέρουν ταξι οδηγό και κρεβάτι μασάζ με έλαια. Εκεί το μπάτζετ έφτανε στις 6.000 στο μήνα. Είναι πολλά 5περ πολλά κατά...