nofriedsjustxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 173
- Πόντοι
- 280
Ανοίγω αυτό το θέμα για τις πατριώτισσες μας που άνοιξαν τα πόδια και μαλακίστηκαν on camera.
Χωρίς πρόσωπο , κατα προτίμησηδημητρη κλεισε την καμερα!
Σαν την Ιχθυόσκαλα πρέπει να μύριζε η πλατεία εκίνη τη μέραεγω βρεκα αυτες αλλα ξερω οτι δεν ειναι πατριωτισες για καμμενα aristera μου κανουν περισσοτερο
Συνυπογράφω ότι είπε ο Randy ! Μακριά από εμάς οι αξύριστες και οι άπλυτες ! Τα σωστά γκομενέτα είναι σχολής Λατινοπούλου !Σαν την Ιχθυόσκαλα πρέπει να μύριζε η πλατεία εκίνη τη μέρα
Γενικά τα camsite αποκρύπτουν τις κοπέλες από κάθε χώρα (ή από κάθε περιοχή ολόκληρη) να φαίνονται στους θεατές της ίδιας χώρας/περιοχής... γιατί στον κόσμο μας υπάρχουν ακόμα ένα μάτσο κομπλεξικοί, που γουστάρουν να βρίσκουν και να καταστρέφουν τις ζωές των κοπελών, απλά επειδή κάνουν σόου.Ψαχτε stripchat, και chaturbate μπορεί να υπάρχουν με tag Eastern Europe.
Για χύσιμο μέσα όλες είναι βαθιά με πολύ αγάπη...οι καριόλες που κάνουν πλακομούνια μεταξύ τους και βάζουν δονητές μέσα τους....εγω βρεκα αυτες αλλα ξερω οτι δεν ειναι πατριωτισες για καμμενα aristera μου κανουν περισσοτερο
το αγαμητα ξεχασες! εχει πολλα λουλουδια ο ανταρσυαεγω βρεκα αυτες αλλα ξερω οτι δεν ειναι πατριωτισες για καμμενα aristera μου κανουν περισσοτερο
οι ίδιες οι κοπέλες αποκρύπτουν την χώρα τους. Ακόμα και για γλώσσα συνήθως βάζουν μόνο αγγλικά και όρο όλοι να γράφουν μόνο αγγλικά, για να μην ξεφύγουν πληροφορίες για την πραγματική τους καταγωγή ή διαμονήΓενικά τα camsite αποκρύπτουν τις κοπέλες από κάθε χώρα (ή από κάθε περιοχή ολόκληρη) να φαίνονται στους θεατές της ίδιας χώρας/περιοχής... γιατί στον κόσμο μας υπάρχουν ακόμα ένα μάτσο κομπλεξικοί, που γουστάρουν να βρίσκουν και να καταστρέφουν τις ζωές των κοπελών, απλά επειδή κάνουν σόου.
εγω βρεκα αυτες αλλα ξερω οτι δεν ειναι πατριωτισες για καμμενα aristera μου κανουν περισσοτερο
δωστε κανα greek profile σε chaturbate ή stripchat αν ξερετε