Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Δεν ξέρω αν η παρακάτω είναι ινφλουένσερ ή μοντέλο (μάλλον το τελευταίο), αλλά είναι πολύ ωραίο μωρό.
Ζωή Σαρηγιάννη
παντως εγω δεν ειδα καμια ινφλουενσερ σε όλο το νημα.
ειδα κοριτσακια που με δικαιολογία διαφημιση και καλα ενος προιόντος προωθουν το κορμι τους , ειτε για καποιο επικερδες γαμησι είτε για να βρουν τον μονιμο μαλάκα που θα της ταίζει
Μάλλον θα βάζουν πολλή πουτανιά οπότε το προϊόν "χάνεται"Ωπα περιμενε. Εφοσον διαφημιζουν προιον, γιατι δε βλεπεις influencer?
Μάλλον θα βάζουν πολλή πουτανιά οπότε το προϊόν "χάνεται"
Ότι έχει κυκλοφορίσει στις προηγούμενες σελίδες έχουν πέσει όλες οι εταιρίες πάνω και επενδύουν απλά επειδή δεν έχω στατιστικά δεν μπορώ να σου πω τι μέσο όρο ηλικίας έχουν οι "εταιρίες" και τι μπαντζετΔηλαδη οι εταιρείες που επενδυουν σ'αυτες για διαφήμιση κανουν λαθος? Η μηπως εσυ επιλεγεις να δεις μονο τη πουτανια κι οχι το προιον? Γιατι η γυναικα καταναλώτρια το βλεπει και πουλαει. Οποτε ειναι μια χαρα influencers και brand ambassandors. Τωρα αν κανουν και κατι αλλο καποιες, πολυ πιθανο
Ότι έχει κυκλοφορίσει στις προηγούμενες σελίδες έχουν πέσει όλες οι εταιρίες πάνω και επενδύουν απλά επειδή δεν έχω στατιστικά δεν μπορώ να σου πω τι μέσο όρο ηλικίας έχουν οι "εταιρίες" και τι μπαντζετ
Μιας και κινείσαι στις παρυφές των σόσιαλ, έχουμε κανα τηλ από καμιά ινφλουένσερ ? όχι πρώτη πρώτη σειρά ... μαξ 150 αλλά με κώλοΑ δε τις ειδα ολες αναλυτικα. Αλλα επειδη δουλευω στα social, οι influencers κινουν την αγορα πλεον. Και ναι πουλανε. Δε χρειαζεται να εισαι η Μενεγακη, μια εταιρεία θα παει και σε ενα κοριτσακι με 10 χιλιαδες για ενα ποστ των 50 ευρω. Υπαρχει αγορα για ολα. Τωρα αν το πουλανε σεξι και καυλωνουν τα αγορακια η αν βγαζουν κι αλλιως χαρτζιλικακι αυτο ειναι αλλο θεμα.
Μιας και κινείσαι στις παρυφές των σόσιαλ, έχουμε κανα τηλ από καμιά ινφλουένσερ ? όχι πρώτη πρώτη σειρά ... μαξ 150 αλλά με κώλο
έντιτ: μολις μου πε και ο @Νίπλης ότι ενδιαφέρεται αλλά θέλει καλό καθαρόαιμο πρώτης γραμμής
- ...αυτή τι να πει ? "ο κήπος είναι ανθηρός?" πάει ?τηλεφωνα πολλα. αλλα για τις υπηρεσιες που θες, οπως προειπα, δε γνωριζω ποιες καταπιανονται με το αθλημα