Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
όμως 20 μαλάκες κατέβηκαν σαν αστακοί στο νησί και απο κάθε χωριό που περνούσαν επαιρναν μαζί τους "αγανακτισμένους"
η φήμη τους ήταν τόσο μεγάλη που πριν καταλύσουν τονμ μπατίστα όλο το νησί ειχε διαλαλήσει ότι ο μπατίστα έχει πέσει.

Εσύ είσαι έτοιμος να ζώσεις άρματα και να πας σε σκηνάκια ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μα δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω
αυτουνού ΔΕΝ του τα παίρνουνε
ΠΟΙΟΣ θα του τα πάρει;;

αυτος νομικά τα έχει κατοχυρώσει, τα έχει βάλει σε οφσορ, στην οικογένεια του, στου Μπουμπλή το φελέκι, και γω δεν ξέρω πού.
μη λες χαζομάρες

δεν έχει κατοχυρώσει ομως την προσωπική του ασφάλεια.....
αυτό θα είναι πλέον κοινός τόπος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αφού η πλειοψηφία του λαού είναι μαζί τους. έτσι διατείνονται.

Κάποιοι τεράστιοι όμως τους ψήφισαν. Ας πάνε να αυτοκτονήσουν τώρα. Λες και δεν ήξεραν τι θα γινόταν.

Δε λέω φυσικά να ψήφιζαν ΝΔ .

Επισκέπτης
μα δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω
αυτουνού ΔΕΝ του τα παίρνουνε
ΠΟΙΟΣ θα του τα πάρει;;

Υπό το παρόν καθεστώς κανείς.
Πιστεύω έχεις αντιληφθεί ότι δεν είμαι θαυμαστής του παρόντος καθεστώτος.
Μου αρέσουν οι ηγέτες που έχουν κάποια εμπειρία
(π.χ. από τη διοίκηση συντάγματος).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν ξέρω.
νομίζω πως όχι.
όχι γιατί δεν έχω τα παπάρια αλλά γιατί δεν έχω σε εκτίμηση τον μεσο έλληνα.
το χω σκεφτεί πολλές φορές αυτό.
για παράδειγμα ανέλυα καιρό την κατάσταση στην κούβα.....
ο κουβανός πεινάει δεκαετίες και αμα τον ρωτήσεις θα σου πει στα παπάρια μου έχω αξιοπρέπεια.
ο έλληνας άμα του δώσεις ένα μερσεντικό ξεχνάει και πείνες και ιδεολογίες και φιλίες και πατρίδες και επαναστάσεις.
δες πως κατήντησαν τη χώρα οι επαναστάτες του 73......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ειναι ντοπαρισμενοι σιγουρα.
βγαινουν ειδησεις σχεδον καθε λεπτο που αναφερουν για λεηλασιες των μπατσων στο μοναστηρακι και την πλακα.βαρανε κοσμο σε ταβερνες και καφετεριες που απλα πινει τον καφε οου και τρωει το φαγητο του.αυτοι ειναι ικανοι να βαρεσουν και τα παιδια των special olympics
σκεψου να τους ελεγαν οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε κι οπλα..θα ειχαν αφανισει την μιση αθηνα μεχρι τωρα..
αυτα παθαινεις οταν δινεις εξουσια σε αμορφωτους, αποτυχημενους δημοσιων ΙΕΚ,ΤΕΙ,ΕΠΑΛ κτλ..τ απωθημενα τους βγαζουν που μια ζωη θα ζουν με 700 ευρω και συντομα χαμηλοτερα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κάποιοι τεράστιοι όμως τους ψήφισαν. Ας πάνε να αυτοκτονήσουν τώρα. Λες και δεν ήξεραν τι θα γινόταν.

Δε λέω φυσικά να ψήφιζαν ΝΔ .

τι θα πει αυτό;
και γω τον ψήφισα.
έκανα λάθος εκτίμηση.
ή μάλλον ήταν αρκετά πονηροί να με ξεγελάσουν πληρως.
αυτό δε γίνεται χωρις την υποστήριξη μυστικών υπηρεσιών.
εχω καταλήξει οτι οι εκλογές του 09 σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΣΙΑ μετά απο τριάντα χρόνια θα συγκρίνονται μόνο με αυτά που έγινα το 65 και το 74.

Επισκέπτης
τι θα πει αυτό;
και γω τον ψήφισα.
έκανα λάθος εκτίμηση.
εχω καταλήξει οτι οι εκλογές του 09 σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΣΙΑ μετά απο τριάντα χρόνια θα συγκρίνονται μόνο με αυτά που έγινα το 65 και το 74.
τι μερσεντε ρε?για μια θεση στο δημοσιο των 700 ευρω καταντησαμε εδω

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δε θα βγει κανα μουνόπανο ν'αρχίσει την κλάψα για τα μαγαζάκια του κοσμάκη τώρα??

Μπα... τα μαγαζάκια θα κλείσουν ούτως ή άλλως. Οι δικαιολογίες του πεσμένου τζίρου από τις διαδηλώσεις και τις ζημιές, τελείωσαν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
πρεπει να βαλουμε ολοι ενα χερακι να καταστρεψουμε οσο μπορουμε πιο γρηγορα την χωρα μας που λεγετε ελλαδα.

ναι, για το τελευταιο αγαθο που της εμεινε, τον τουρισμο αρχισε χθες το ΠΑΜΕ στα λιμανια και σημερα πηραν τη σκυταλη οι γνωστοι αγνωστοι :'( :'( :'( :'(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τι θα πει αυτό;
και γω τον ψήφισα.
έκανα λάθος εκτίμηση.

Διάβασε το αμέσως προηγούμενο ποστ σου και θα βρεις την απάντηση... Όχι εσύ προσωπικά φυσικά. Τώρα για τη λάθος εκτίμηση είναι επιεικές αυτό αρκετά. Προσωπικά δες τι έγραφα στις τότε εκλογές. Ψάξε και  βρες. Ότι έγραψα γκαραντί βγήκε με τρελή λεπτομέρεια. Πως μόλις βγουν θα δουν τα κιτάπια στα υπουργεία και τάχα μου θα ανακαλύψουν πως τα ταμεία είναι άδεια κλπ κλπ. Τα χω γράψει.

Τέσπα είναι η αρχή. Η πούτσα θα χει συνέχεια.

Επισκέπτης
το ειπα και πιο πανω.ασ βαλουμε ολοι ενα χερακι να διαλυσουμε οριστικα το μπουρδελο που λεγετε ελλεδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι
προφανώς θα προτιμούσα να φύγω από τη χώρα (μπορώ να το κάνω)
αλλά θεωρώ πιο τίμιο να σταθώ δίπλα στους φίλους μου που δεν μπορούν να το κάνουν.

σκεψου να τους ελεγαν οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε κι οπλα..θα ειχαν αφανισει την μιση αθηνα μεχρι τωρα..
αυτα παθαινεις οταν δινεις εξουσια σε αμορφωτους, αποτυχημενους δημοσιων ΙΕΚ,ΤΕΙ,ΕΠΑΛ κτλ..τ απωθημενα τους βγαζουν που μια ζωη θα ζουν με 700 ευρω και συντομα χαμηλοτερα..
και ποιος σου είπε πως παίρνουνε 700 ευρώ ή πως έχουνε υποστεί μείωση μισθών;
ρε πάτε καλά;;
μείωση μισθών στο δημόσιο ΔΕΝ έχει γίνει
ξυπνήστε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Να θυμισω οτι τα παιδια με τους κοκκινους σταυρους ειναι απο την οργανωση των αγανακτησμενων
 και να πω οτι εφαγαν ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ   ΞΥΛΟ,παιδια...μιλαμε για πολυ ξυλο,τους κοπαναγανε στα ποδια
 πισω απο τους μηρους για να παρατησουν το φορειο κατω.....Τουλαχιστον σε τρεις φασεις το ειδα αυτο...

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο εφαρμοστικος νομος που λενε τι ακριβως ειναι ?

Επισκέπτης
ναι, για το τελευταιο αγαθο που της εμεινε, τον τουρισμο αρχισε χθες το ΠΑΜΕ στα λιμανια και σημερα πηραν τη σκυταλη οι γνωστοι αγνωστοι :'( :'( :'( :'(
απο καταγγελιες μπατσοι χτυπησανε τουριστες στην πλακα σε καφετεριες και σουβλατζηδικα.live your myth in greece...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Διάβασε το αμέσως προηγούμενο ποστ σου και θα βρεις την απάντηση... Όχι εσύ προσωπικά φυσικά. Τώρα για τη λάθος εκτίμηση είναι επιεικές αυτό αρκετά. Προσωπικά δες τι έγραφα στις τότε εκλογές. Ψάξε και  βρες. Ότι έγραψα γκαραντί βγήκε με τρελή λεπτομέρεια. Πως μόλις βγουν θα δουν τα κιτάπια στα υπουργεία και τάχα μου θα ανακαλύψουν πως τα ταμεία είναι άδεια κλπ κλπ. Τα χω γράψει.

Τέσπα είναι η αρχή. Η πούτσα θα χει συνέχεια.
το ότι τα ταμεία είναι άδεια το ήξερα και γω.
επίσης όλοι το ξέραμε ότι έλληνες καταθέτες έχουν 360 δις στο εξωτερικό.
αρα εάν κάνεις της αναγωγή του λεφτά υπάρχουν καταλήγεις και στο ότι θα τα παρουμε απο αυτούε που τα έχουν παρανόμως καταχραστεί.
αντ αυτού ενα υποτίθεται σοσιαλιστικό κίνημα εφαρμόζει μέτρα που ούτε η μαρία αντουανέτα δε θα μπορούσε να περάσει......
κάνε τις αναγωγές σου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ναι
προφανώς θα προτιμούσα να φύγω από τη χώρα (μπορώ να το κάνω)
αλλά θεωρώ πιο τίμιο να σταθώ δίπλα στους φίλους μου που δεν μπορούν να το κάνουν.

και ποιος σου είπε πως παίρνουνε 700 ευρώ ή πως έχουνε υποστεί μείωση μισθών;
ρε πάτε καλά;;
μείωση μισθών στο δημόσιο ΔΕΝ έχει γίνει
ξυπνήστε
ποιος μου το ειπε?
φιλος μου στην Διας..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom