Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σκαι τωρα οι αγανακτησμενοι πλακωνονται μεταξυ τους

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κοίτα χαρά το ερπετό!

th_thGreenMan1.gif

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λάθος... 43.92% του λαού τον διάλεξε (δυστυχώς) .. οι απέχοντες δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο και δικαίωμα να αμφισβητούν... ας πηγαίναν ανα ψηφίσουν έστω και λευκό... τώρα τουμπεκί..

σε ότι δε αφορά τα ψέμματα η εντολή στην Ελλάδα δίνεται ωστε να κυβερνά "ελευθέρα βουλήσει" (ρώτα κανένα συνταγματολόγο επ αυτού)..

αν είπε ψέμματα και δεν έκανε τα όσα έταξε στις επόμενες εκλογές...

ΔΙΚΑΙΟΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ

ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Ε;

Επισκέπτης
5.5 χρονια τα διαλυσατε ολα και μιλατε

το θρασος δεν εχει ορια

Τα διαλυσαμε ? Προφανως θα με θεωρεις Νεοδημοκρατη :jerking: Οχι ΠΑΣΟΚ ειμαστε καποτε, αλλα εστω και αργα ξυπνησαμε. Ενταξη επι εποχη Αντρεα δεν ηταν ντροπη να εισαι ΠΑΣΟΚ, αλλα σημερα πρεπει να ειναι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ καποιος για να υποστιριζει αυτο το ανρδεικελο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τα διαλυσαμε ? Προφανως θα με θεωρεις Νεοδημοκρατη :jerking: Οχι ΠΑΣΟΚ ειμαστε καποτε, αλλα εστω και αργα ξυπνησαμε. Ενταξη επι εποχη Αντρεα δεν ηταν ντροπη να εισαι ΠΑΣΟΚ, αλλα σημερα πρεπει να ειναι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ καποιος για να υποστιριζει αυτο το ανρδεικελο.

ανάποδα θα το έλεγα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

δηλαδη με ελλειμμα 15.5% και χρεος 320 δις με υφεση 3.5%

εσυ τι θα εκανες;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Ποιο το ποσοστο επι του συνολου του Εκλογικου Σωματος;

ΕΙΔΗΜΩΝΑ;

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
και βέβαια για να διαλυθεί η πορεία,χρειάζονται οι γνωστοί μπαχαλάκιδες.....έχουμε λοιπόν ξυλίκι ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και "αναρχικούς"...πέσανε και τα δακρυγόνα....αρχίζει και την κάνει ο κόσμος...τα κατάφεραν λοιπόν πάλι.........

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επι του συνολου του Εκλεκτικου Σωματος

Βασικά ήθελα τους αριθμούς που διαιρείς και βγάζεις αυτό το αποτέλεσμα. Ποιοί είναι αυτοί;

Η καταμέτρηση γίνεται επί των εγκύρων.

Άμα ήταν έτσι θα έπρεπε να αφήνουμε κενές έδρες στη Βουλή που θα αναλογούν στα λευκά, στα άκυρα, στην αποχή. Κάτι που δεν γίνεται φυσικά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΔΙΚΑΙΟΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ

ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ Ε;

δεν είμαι δικηγόρος.. ενας απλός σκεπτόμενος έλληνας πολίτης είμαι..

και η αποχή από τα κοινά δεν έχει καμμία σχέση με νόμους και ηθικές... η (αδικαιολόγητη=ασθένεια, απόσταση, ανωτέρα βία) αποχή από τα κοινά δείχνει διαζευτικά ή αθροιστικά ότι ο παέχωγ είναι ένα ή περισσότερα από τα εξής

(1) βλάξ
(2) απαθής
(3) υστερόβουλος
(4) αντικοινωνικός
(5) ηλιθιός
(6) εγληματικό στοιχείο
(7) απροσάρμοστος

Επισκέπτης
ανάποδα θα το έλεγα.

Εμεις δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνισουμε σε τιποτα. Φαε τις φακες σου τωρα που τις εχεις και παρακαλα να φυγουν οι πουστηδες που μας κυβερνανε μια ωρα νωριτερα γιατι σε μερικους μηνες ουτε φακες δεν θα βρισκεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εμεις δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνισουμε σε τιποτα. Φαε τις φακες σου τωρα που τις εχεις και παρακαλα να φυγουν οι πουστηδες που μας κυβερνανε μια ωρα νωριτερα γιατι σε μερικους μηνες ουτε φακες δεν θα βρισκεις.

να στο πω απλα:
- ο πατερας με τις μαλακίες του, μας εκανε αυτο που ειμαστε και ριξαμε εξω τη χωρα
- ο γιος δεν εχει τις ικανοτητες να μας επαναφερει.

Χειροτερο μου ακουγεται το πρωτο παντως.

Επισκέπτης
και βέβαια για να διαλυθεί η πορεία,χρειάζονται οι γνωστοί μπαχαλάκιδες.....έχουμε λοιπόν ξυλίκι ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και "αναρχικούς"...πέσανε και τα δακρυγόνα....αρχίζει και την κάνει ο κόσμος...τα κατάφεραν λοιπόν πάλι.........

Αμ, τα ΄χω πει εγω για τις συμμοριες των Εξαρχειων. Αυτους το μονο που τους νοιαζει ειναι να πλακωθουν με τους μπατσους ή με την αντιπαλη συμμορια της χρυσης αυγης. Αφου δεν τα γαμανε οι υπολοιποι διαδηλωτες καλα κανουν.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ανάποδα θα το έλεγα.
+1

Πόσο ταμπού είναι αυτό το όνομα πούστη μου - είναι να κοπανάει κανείς το κεφάλι στον τοίχο. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Η απόλυτη ξεφτίλα που ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ 81-89. Θα πρέπει να περάσει κανα πενηντάρι χρόνια (να φύγει αυτή η γενιά από τη μέση δηλ) για να κατανοηθεί πλήρως τι έχει γίνει.

Ο κόσμος αδυνατεί να καταλάβει επίσης, ότι ο γιός έρχεται να διαχειριστεί ένα ήδη χαμένο παιχνίδι (όπως όταν είσαι σφαγμένος στον κούκο ένα πράμα :rolleyes:).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom