Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σιγά ρε.

Το καλό θα ήταν να είναι συνδρομητικό service που με αναγνώριση θέσης στο κινητό θα σου δείχνει αυτόματα τις χαμηλότερες τιμές στην περιοχή που βρίσκεσαι.

είπαμε.. ανήκει στην κατηγορία των... "καψ τον Γιάννη και βάλτου μύξα να γιάνει".. αυτό τα λέει όλα..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Συγνώμην ρε φιλάρα αλλά το άρθρο το διάβασες;

Τι σχέση έχει ο επαγγελματικός προσανατολισμός;

Εδώ έδιναν λεφτά ανεξάρτητα από αυτούς που ήταν φοιτητές.

Το διάβασα αγαπητέ μου. Και με μεγάλη προσοχή μάλιστα.

Τα τμήματα στα οποία αναφέρεται είναι Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας, και Ιχθυοκομίας.

Θα σας παροτρύνω να δείτε το πόσα άνθη εξάγουν οι Ολλανδοί και με ποιό κέρδος. Το πόσα αγροτικά "βιολογικά" προϊόντα  εξάγουν οι Ιταλοί και με ποιό κέρδος. Το πόσες ιχθυοκομικές μονάδες (ακόμα και σε γλυκό νερό) διαθέτουν Γάλλοι και Σκανδιναβοί πόσο εξάγουν και με ποιό κέρδος.

Συνεπώς, η απόφαση του κράτους να πολλαπλασιάσει τις θέσεις σε αυτές τις σχολές είναι σωστή. Το λάθος είναι ότι δεν υπάρχει ζήτηση γι΄αυτές τις σχολές, είτε από άγνοια, είτε από νοοτροπία.

Επίσης με το ισχύον σύστημα εισαγωγής, αυτός που θέλει να μπεί στο πολυτεχνείο και συμπληρώνει για να μην μείνει στην απέξω (να πάρουμε την αναβολή και βλέπουμε...) αυτές τις σχολές στο μηχανογραφικό του, μή μπορώντας να συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια για να μπεί εκεί που θέλει, γράφεται μόνο και μόνο για να φέρει τον "τίτλο" του φοιτητή και καταλαμβάνει την θέση κάποιου άλλου, πού ενδεχομένως να ήθελε να φοιτήσει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το ¨"Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο" μεταλάχθηκε και έγινε "Κάθε πόλη και πανεπιστήμιο, κάθε χωριό και ΤΕΙ"....

ας μην πούμε καλύτερα επί ποίων ημερών έγινε η μεταλαγή αυτή...

Βρε δεν είπαμε εγκράτεια; Μη διασπάς το μέτωπο υγειών δυνάμεων.  :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το ¨"Κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γυμναστήριο" μεταλάχθηκε και έγινε "Κάθε πόλη και πανεπιστήμιο, κάθε χωριό και ΤΕΙ"....

Ωραια ιδεα ηταν αλλα το ΠΑΣΟΚ την εφαρμοσε εντελώς λαθος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Έδιναν για να συντηρούνται ΤΕΙ και πανεπιστήμια στην επαρχία έτσι ώστε να "κινείται" η τοπική αγορά.

Οικοδομή, καφετέριες κλπ, κλπ.

Και σε τελική κάποιοι τα έπαιρναν. Δεν ήταν ένας και δύο αυτοί που είχαν όρελος από την ιστορία.

ΣΤΟΝ ΝΤΑΚΟ λοιπον....

στην σεντρα προς κριση

απο εκει ξεκιναμε,να βρουμε τα ποντικια σε ολες τις πλευρες και φασεις της ζωης μας

και μετα τα μετρα οπουδηποτε χαρακτηρα,οπουδηποτε....

αλλιως,φασκελοκουκουλωτα που λενε στο χωριο σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδή εκτός του ότι ήμουν "ο μοναδικός" που δεν είχα καπνίσει χασίς είμαι και "ο μοναδικός" που δεν έσκιζα - έκαιγα τα βιβλία;  :think: :think: :think:

Μωρ' μπράβο...  :grin:

φύτουλας μια ζωή...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ πάντως έχω τα περισσότερα βιβλία από το δημοτικό και το γυμνάσιο.. σε καλή κατάσταση (έπεφτε φάπα εκείνα τα χρόνια από τον δάσκαλο που πήγαινε σύννεφο) αλλά δυστυχώς αποθηκευμένα (οι βιβλιοθήκες δεν έχουν πλέον χώρο)...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το πρωτο ναι.. το δεύτερο δεν ξέρω κατά πόσον ήταν καλή ιδέα...

δεν ειναι κακο να εχουν τελειωσει κανα ΤΕΙ βιολογικης καλλιεργειας  οι αγρότες. Κακο ειναι να στο παιζουν επιστημονάρες και να ψαχνουν θεσεις γραφείου και μάλιστα στην Αθηνα.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι αυτο που καλλιεργησε τη νοοτροπία "ολοι ιδιοι ειμαστε"

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γαμώτο μου γαμώ ......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τό μετά ρε φίλε ποιό είναι ??????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????

μην εισαι σιγουρατζα,παραδεξου εξ'αρχης οτι μελλον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ετσι οπως το πανε....

πρωτα τους επιβαλλουμε την βουληση μας (σε εφικτα πλαισια εστι;;;) και μετα κοιταμε
 το μετα

μυαλα υπαρχουν,γνωση παρελθοντος υπαρχει,η Θεληση μενει να αλλαξουμε τα παντα
 μου αρκει που ξερουμε τι ΔΕΝ πρεπει να κανουμε...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
[quote author=poustiki kithara link=topic=123160.msg2891148#msg2891148 date=13075241

Εσύ το δημοτικό τ ο τελείωσες;;; Πόσα χρόνια έχεις ακόμα;
[/quote]        :coffee:    Γιατί ρωτάς?  Δε σου αρέσει η φωτο του ... Πάγκαλου?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
[quote author=poustiki kithara link=topic=123160.msg2891148#msg2891148 date=13075241

Εσύ το δημοτικό τ ο τελείωσες;;; Πόσα χρόνια έχεις ακόμα;
        :coffee:  Γιατί ρωτάς?  Δε σου αρέσει η φωτο του ... Πάγκαλου?

μηπως επειδη γραφεις σαν καθυστερημένο, υπογραμμιζοντας, χρωματιζοντας την κάθε λέξη λες και ειναι καρναβάλι?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

Όπως πάντα. Υπέροχη ιδέα, καταστροφική εφαρμογή.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
μηπως επειδη γραφεις σαν καθυστερημένο, υπογραμμιζοντας, χρωματιζοντας την κάθε λέξη λες και ειναι καρναβάλι?
      Πρωτότυπη σκέψη  ... ΄Εξοχη  ...  Πραγματικά μη καθυστερημένου. Ο Πάγκαλος βέβαια δεν είναι   ...καρνάβαλος. Εξυπνούλη μου εσύ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ειναι κακο να εχουν τελειωσει κανα ΤΕΙ βιολογικης καλλιεργειας  οι αγρότες. Κακο ειναι να στο παιζουν επιστημονάρες και να ψαχνουν θεσεις γραφείου και μάλιστα στην Αθηνα.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι αυτο που καλλιεργησε τη νοοτροπία "ολοι ιδιοι ειμαστε"

φυσικά και όχι.. αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχουν 35 ΤΕΙ με το ίδιο αντικείμενο σε όλη την Ελλάδα... 1-2 το πολύ... έτσι ώστε να έχεις οικονομία πόρων και χρήματος και να σου μείνουν λεφτά να συντηρείς καμμιά εστία για τους φοιτητές και καμμία φοιτητική λέσχη ώστε να μην ξεπαραδιάζεται ο γονιός..

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
φυσικά και όχι.. αλλά δεν θα πρέπει να υπάρχουν 35 ΤΕΙ με το ίδιο αντικείμενο σε όλη την Ελλάδα... 1-2 το πολύ... έτσι ώστε να έχεις οικονομία πόρων και χρήματος και να σου μείνουν λεφτά να συντηρείς καμμιά εστία για τους φοιτητές και καμμία φοιτητική λέσχη ώστε να μην ξεπαραδιάζεται ο γονιός..

μπορει να φαω κραξιμο, αλλα σκεφτομαι οτι το κράτος ξοδεψε πολλα για να σπουδασω και αντιστοιχα δεν ξοδεψε φραγκο για καποιον αλλο που αποφασισε να μη σπουδασει.
Απο την αλλη εγω κονομάω λογω του πτυχίου μου (κατα κανονα) περισσοτερα απο κάποιον που δεν σπουδασε.

Κάπου διαφαίνεται μια αδικια, δε νομιζεις?

Επισκέπτης
έφτιαξες ωραίο προσδιορισμο.
Το β' παρος .

Παραπέμπει στη β' παρουσία .

:think: :think: :think:

Τυχαία όμως :2funny:

΄Ετσι γράφουν τα ... μη μπεμπε μυαλά

Γράφω γρήγορα ρεμ εγάλε.....δε θα κάτσω να κοιτάξω 100 φορές γτην κάθε πρόταση,.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom