ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
νομιζεις ;)
ισα ισα τοτε ηταν οι εποχες που γαμαγες με ενα πακετο μαρλμπορο ή κανα μπλου τζην ;)
τα χρονια του βολταιρου εχεις και συ?
νομιζεις ;)
ισα ισα τοτε ηταν οι εποχες που γαμαγες με ενα πακετο μαρλμπορο ή κανα μπλου τζην ;)
ξαναματα
Το να συμμετεχει το κρατος ρυθμιστικα στην αγορα, ιδιως με ΔΕΚΟ στρατηγικης συμμαχιας, κερδοφορους οργανισμους, τραπεζες κ.λ.π. ειναι κομμουνιστικο? Ή μονο ασπρο-μαυρο έχετε μαθει να λετε στην Ιπποκράτους?
ελα ριξε τωρα και μια απειλη οτι θα κατεβασουμε ρολα αμα δε παρουμε την επομενη δοση, ετοιμο το εχεις....
Υ.Γ.
τρελο γελιο ο ποπαϋ στους Φακελλους..
ταχει κανει ολα πουτανα, ειναι ο πιο αχρηστος υπουργος εβερ, δεν εχει πιασει κανενα στοχο, εχει εξαθλιωσει τον κοσμο, εχει διωξει ολες τις επιχειρησεις και τις καταθεσεις απο τη χωρα και το μονο που βρηκε να απαντησει οταν τον ρωτησαν "γιατι δε παραιτεισαι? " ηταν: "ε και να φυγω εγω, μετα τι? "
ρε τοχετε χασει τελειως λεμε..... μιλαμε για κλωτσιες ειστε....
νομιζεις ;)
ισα ισα τοτε ηταν οι εποχες που γαμαγες με ενα πακετο μαρλμπορο...
νομιζεις ;)
αμα προλάβαινες να φορέσεις τσίγγινο για να μη σε γαμήσουν.νομιζεις ;)
σκασκουλη ....σαλτα και γαμιΜέμο, είσαι νεοκεϋνσιανός με κρυπτοκομμουνιστικές τάσεις...
Μάλλον κάποια παλαιοκομμουνίστρια πουτάνα σ' έχει επηρεάσει...
και φοράει μαύρο μπλου τζιν
Καπνίζεις μάΡλμπορο και τρως χαΡμπουργκερ;
Δεν αρέσει η αλήθεια.....καλά σε είχα πει κομμούνι!!!!!!σκασκουλη ....σαλτα και γαμι
σκασκουλη ....σαλτα και γαμι
κρατικα σημαίνει υπέρ του λαού, όχι υπέρ των διαχειριστών του κράτους.
όταν έπεσε ο κομμουνισμός τα φυντάνια τύπου αμπραμόβιτς βγήκαν οταν πήραν τη θεση αυτών που έτρωγαν επί ΕΣΣΔ.
τώρα βαριέμαι πάλι ν ανοίξω αυτή την κουβέντα....
νταξ, εγω δεν ημουν μπροστα οταν χτιζοταν το Ερμιταζ οπως ο Σαυρουκος, εχω προλαβει παντως την τελευταια 5-ετια (τουλαχιστο) της παλαι ποτε ΕΣΣΔτα χρονια του βολταιρου εχεις και συ?
Μέμο, είσαι νεοκεϋνσιανός με κρυπτοκομμουνιστικές τάσεις...
Μάλλον κάποια παλαιοκομμουνίστρια πουτάνα σ' έχει επηρεάσει...
Τα έχεις κάνει αχταρμά.
Δηλαδή τώρα που ο Πούτιν πήρε πίσω την Sibneft από τον Αμπράμοβιτς έχουμε σοσιαλισμό στην Ρωσία;
ναι και παρκαρω και το αλογο παρα κειθε....
Καπνίζεις μάΡλμπορο και τρως χαΡμπουργκερ;
και φοράει μαύρο μπλου τζιν
αυτά είπα εγώ
Αν αρχισεις να βλεπεις εφιαλτες με την παρτη μου,υπαρχει η λυση της αυτοκτονιας.ναι ρε.. ελευθερία λόγου υπάρχει.. αρκεί να μην διαφωνείς μαζί τους.... ρώτα και τον υπερπόντικα..
Δεν αρέσει η αλήθεια.....καλά σε είχα πει κομμούνι!!!!!!
Αν αρχισεις να βλεπεις εφιαλτες με την παρτη μου,υπαρχει η λυση της αυτοκτονιας.