Επισκέπτης
αρχισες παλι να μοιραζεις καρκινους ρε
Με το καθυστερημένο κομπλεξικό μόνο να γελάσει κανείς μπορεί,πραγματικά!!!!!Ο Άναλ σε πείραξε μετά, καραγκιόζη.
Με το καθυστερημένο κομπλεξικό μόνο να γελάσει κανείς μπορεί,πραγματικά!!!!!Ο Άναλ σε πείραξε μετά, καραγκιόζη.
Ο Άναλ σε πείραξε μετά, καραγκιόζη.
Ο Άναλ σε πείραξε μετά, καραγκιόζη.
Φυσικά και με πήραξε ΚΑΙ ο άναλ......διότι εγώ δε βρίζω νεκρούς,αλλά ζώντες
Η ζωή μας γεμάτη κλάμα, πίκρα και στεναχώρια.....ξέρεις εσύ!!!!Έχω τελειώση ιατρική....και ξέρω να κα΄νω διαγνώσεις...αμ πως;
Φυσικά και με πήραξε ΚΑΙ ο άναλ......διότι εγώ δε βρίζω νεκρούς,αλλά ζώντες
Με το καθυστερημένο κομπλεξικό μόνο να γελάσει κανείς μπορεί,πραγματικά!!!!!
δειρ ιζ νο γιου
γουεν γιου χαβ νοτ γιορ οουν καρενσυ ;)
το γυρισε στη βαλεριανα παλι για το καλοκαιρι ο μαριος. αμ δε, θελει πιο δυνατη χημεια
Ένας ο Λεβέντης κ ένας ο κιθάρας
εχω κλαψει ρε φιλε
μοιραζεις καρκινους λεει παλι ο αλλος
αβραμη καρκινους μοιραζεις ?
μέσα είσαι μπαγάσα.
Τι ειναι αυτα ρε Αβραμη?Θα ξανακάνω ένα break όπως είπα....αλλά να σωπάσω μια και καλή θα αργήσω....διότι δεν έχουμε όλοι καρκίνο σαν και του λόγου σου,για να μας απομένει ένα 6μηνο ζωής ακόμα το πολύ......
Αν θες να σου παραγγείλω φέρετρο ενημέρωσε με....φιλάκια :-*
to be ομως
Η ζωή μας γεμάτη κλάμα, πίκρα και στεναχώρια.....ξέρεις εσύ!!!!
Τι ειναι αυτα ρε Αβραμη?
του μάνατζμέσα είσαι μπαγάσα.
Γελάς, γελάς αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι έχουν πάει από λάθη και μαλακίες. Που όσο καλή τεχνολογία να έχεις, όσο καλά συστήματα, όσο καλές διαδικασίες πάντα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.
αυτος δεν ειναι αβραμης
Βρωμαβραμης ειναι
Ρε άντε πίσω στο κλούβι σου που θες κ κουβέντεςΚαι σε ξαναρωτώ ρε άρρωστε....από ΠΟΥ με ξέρεις εσύ,ενώ εγώ δε σε ξέρω....μάγος είσαι ή απλά παλαβός;;;; Γιατί απ'όσο ξέρω ο καρκίνος δεν έχει τέτοια συμπτώματα.....για πες μου αγόρι μου.......και θα σε πάω στις ΗΠΑ,σε πολυτελές νοσοκομείο να σε θεραπεύσουν