Επισκέπτης
Tύπε πες στον Λάκη, ότι ξέρω γιατί τα κομμούνια δε θέλουν να κατέβουν οι δεξιοί στο δρόμο. Γιατί υπάρχουν τραυματικές εμπειρίες όταν το κάνουν
Tύπε πες στον Λάκη, ότι ξέρω γιατί τα κομμούνια δε θέλουν να κατέβουν οι δεξιοί στο δρόμο. Γιατί υπάρχουν τραυματικές εμπειρίες όταν το κάνουν
[URL unfurl="true"]http://4.bp.blogspot.com/_hFEthVKGaRQ/SVrIjvGhchI/AAAAAAAABkU/UFDqfX-rvJo/s1600-h/FREIKORPS+002.jpg[/url]
ενταξει τυπε και κανα δυο σφαλιαρες να πεσουν δεν το λες και τραυματικη εμπειρια
Ε μιλάμε για ευαίσθητα παιδιά, δε ξέρεις πως θα το πάρουν
Δεν θυμάσαι τα 3 πουστρόνια που τις έφαγαν από τον περίανδρο;;
Αυτός ήταν 1 , εκείνοι ήταν 3 κόκκινες αδελφάρες,
τους γάμησε στο ξύλο
και μετά τον κατηγορούσαν για ... απόπειρα δολοφονίας !!!!
Με τα χέρια ...
Το ίδιο και η άλλη η αδελφάρα η κύπρια
που τις έφαγε από τους μπάτσους.
Πολύ κλάμα οι πούστρες ...
ρε μαλακες
ημουνα κεντρο πριν κανα 2ωρο παντου κορδελες και αστυνομια να φτιαχνει τη κυκλοφορια απο χαμηλα σταδιου και της πουτανας απο κινηση
ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ?
ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ?
ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ
ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ
περασα και εγω σημερα απο εκει 7-8 το βραδυ.
δεν σκεφτηκα να σου τηλ...ο μαλεας...
Κυριακη θα ξαναπαω, αν ειναι τα λεμε τοτε(νες)
Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της οργής. Ελπίζω να το καταλάβουν σύντομα διά χειρός
πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Βουλή οι προμηθευτές είχαν παραγγελίες μεγάλες για κούτες Παμπερς. όχι άδειες αλλά γεμάτες αυτή τη φορά.
Χανεις Περσυ,χανεις!!!
εισαι σίγουρος ότι θα προλάβεις τις ειρηνευτικές διαδικασίες;
"Άτακτη" φυγή βουλευτών
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011, 01:03
Μέσω του Εθνικού Κήπου, με τη συνοδεία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστών, οι οποίοι κρατούσαν φακό λόγω σκότους, φυγαδεύτηκαν αργά το βράδυ, υπουργοί, βουλευτές, υπάλληλοι, και δημοσιογράφοι, μετά την αιφνιδιαστική κίνηση των «Αγανακτισμένων» να αποκλείσουν τις εισόδους του Κοινοβουλίου.
Γιουχαΐσματα κατά πολιτικών
Γιουχαΐσματα κατά πολιτικών
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ ήταν πρωτόγνωρες, καθώς οι διαδηλωτές, για πρώτη φορά, από το ξεκίνημα των κινητοποιήσεών τους, προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια.
Με παράταξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων κατά μήκος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και μέσω του Εθνικού Κήπου, έγινε τελικά δυνατή η αποχώρηση βουλευτών, εργαζομένων, ακόμη και του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, από το κτίριο του Κοινοβουλίου, το οποίο είχε αποκλειστεί.
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από την κεντρική είσοδο του Κοινοβουλίου, κατά την αποχώρηση βουλευτών και εργαζομένων που εξέρχονταν με τα αυτοκίνητά τους, προέβαιναν σε αποδοκιμασίες, ενώ οι πιο «θερμόαιμοι» επιτέθηκαν στα οχήματά τους.
Τελικά, αργά το βράδυ, οι τελευταίοι των «Μοϊκανών», βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Γείτονας και Γρηγόρης Νιώτης, κατάφεραν να βγουν από το Κοινοβούλιο, αλλά η αμηχανία και η «παγωμάρα» στα πρόσωπα των πολιτικών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς το μένος και η οργή των πολιτών ξεχειλίζει.
Η ανεγκέφαλοι μπάτσοι δεν είχαν ένα κλεφτοφάναρο . Να φέγγουνε του μαλάκα , να μην πατήσει το Allain Edmonds καμμιά σκυλοκουράδα στον Εθνικό Κήπο . Επιστρατεύτηκε η Πυροσβεστική .
Ναι αυτό δεν το περίμενε κανείς
Ήταν και κόσμος φτιαγμένος από τους καθηγητάς στο Σύνταγμα , είχε εμπεδώσει μια θεωρητική βάση
( Π.χ. Πώς διαβάζαμε παλιά τον Πέρσυ και μετά πηγαίναμε κωλόμπαρο )
Από εκεί και πέρα χτες ο κόσμος δεν μπήκε μέσα
Δεν τους άφηνε να βγούνε όμως
Άρα το ντου προς τα μέσα το φοβούνται
Και αν δεν σταματησουν να μαλακίζονται δεν αργεί .
Και εκεί να βάλει η Βαγγελίστρα το χεράκι της διότι όταν θα πέσουν οι καρπαζιές και θα φεύγει ο πατήρ του Έθνους σε ελέυθερη πτώση άνευ parashute από το παραθύρι , δεν έχει μουτσουτσούνια
« προβληματίζομαι από την άποψή σας »
«θα το θέσω στα όργανα »
«Εγώ διαχώρισα τη θέση μου , αλλά στηρίζω κ.λπ. »
Θα πέσει φάπα που θα βελάξει ο Παπακωνστανίνου στα Σιαμέζικα .
Το ντεσού της υπόθεσης , το οποίο αποδεικνύει πόσο μαλάκες είναι και πόσο άχρηστοι είναι , το αποδίδει η ανάμειξη της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ .
Η ανεγκέφαλοι μπάτσοι δεν είχαν ένα κλεφτοφάναρο . Να φέγγουνε του μαλάκα , να μην πατήσει το Allain Edmonds καμμιά σκυλοκουράδα στον Εθνικό Κήπο . Επιστρατεύτηκε η Πυροσβεστική .
Για να φέγγει .
Πάλι καλά που για να μαζευτούνε τα μπουκάλια με το νερό , δεν επενέβη το Λιμενικό !
Μια καλή ιδέα είναι τα μπουκάλια να έχουν μέσα ούρα .
Αντί να κατουράμε όπουδήποτε , να κατουράμε στα μπουκάλια , όπως οι θειάδες για την ανάλυση και όταν βγάινουνε τα παιντιά , κάτουρο .
Θα χει σιτέψει , θα χει οσμή από σουβλάκι και βρώμικο ...
Επίσης μπορούμε να αφοδεούουμε σε σακούλες , και μετά να τις εκτοξεύουμε .
πάμε στοίχημα ότι πολλοί απο τους πασοκους θα κρύβονται στα γραφεία στην Καλλιρόης;
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχααχαχχαχαχααχαχχα
Ναι αυτό δεν το περίμενε κανείς
Ήταν και κόσμος φτιαγμένος από τους καθηγητάς στο Σύνταγμα , είχε εμπεδώσει μια θεωρητική βάση
( Π.χ. Πώς διαβάζαμε παλιά τον Πέρσυ και μετά πηγαίναμε κωλόμπαρο )
Από εκεί και πέρα χτες ο κόσμος δεν μπήκε μέσα
Δεν τους άφηνε να βγούνε όμως
Άρα το ντου προς τα μέσα το φοβούνται
Και αν δεν σταματησουν να μαλακίζονται δεν αργεί .
Και εκεί να βάλει η Βαγγελίστρα το χεράκι της διότι όταν θα πέσουν οι καρπαζιές και θα φεύγει ο πατήρ του Έθνους σε ελέυθερη πτώση άνευ parashute από το παραθύρι , δεν έχει μουτσουτσούνια
« προβληματίζομαι από την άποψή σας »
«θα το θέσω στα όργανα »
«Εγώ διαχώρισα τη θέση μου , αλλά στηρίζω κ.λπ. »
Θα πέσει φάπα που θα βελάξει ο Παπακωνστανίνου στα Σιαμέζικα .
Το ντεσού της υπόθεσης , το οποίο αποδεικνύει πόσο μαλάκες είναι και πόσο άχρηστοι είναι , το αποδίδει η ανάμειξη της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ .
Για να φέγγει .
Πάλι καλά που για να μαζευτούνε τα μπουκάλια με το νερό , δεν επενέβη το Λιμενικό !
Μια καλή ιδέα είναι τα μπουκάλια να έχουν μέσα ούρα .
Αντί να κατουράμε όπουδήποτε , να κατουράμε στα μπουκάλια , όπως οι θειάδες για την ανάλυση και όταν βγάινουνε τα παιντιά , κάτουρο .
Θα χει σιτέψει , θα χει οσμή από σουβλάκι και βρώμικο ...
Επίσης μπορούμε να αφοδεούουμε σε σακούλες , και μετά να τις εκτοξεύουμε .