Νέα

Ελεος με τις μουφα ειδησεις!!!δημιουργια φορεα ελεγχου ειδησεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 810
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
  Ελεος με τις μουφα ειδησεις!!!δημιουργια φορεα ελεγχου ειδησεων!
εχουμε βαρεθει να ακουμε ειδησεις που καποιος κιτρινος δημοσιογραφος για να πουλησει η βρωμοφυλλαδα του γραφει μουφες και παπαρολογιες και το μονο που κανει ειναι να αναστατωνει αλλα και να προβληματιζει τον κοσμο ασκοπα!!!
ενω λοιπον υπαρχει το ΕΣΡ δεν υπαρχει ενας φορεας δημοσιογραφικος που θα προστατευει τους καλους δημοσιογραφους τους εγκυρους αλλα και την πραγματικη ενημερωσει αλλα και εμας.
Θ μπορουσε ενας φορεας να ελεγχει τις ειδησεις για την εγκυροτητα τους πχ χι να λογοκρινει αλλα τον ελεγχο αληθους η μη ειδησης ωστε να καταπολεμται η παραπληροφορηση.
πχ βγαινει καποιο μπλογκ και γραφει ....ελληνιδα πανελληστρια παιστηκε στην βουλγαρια για βιζιτες ωραια αλλα ακομα δεν μπορουμε να μαθουμε αν ειναι οντως μουφα η ειδηση η οχι  :headbang: :headbang:  εγω θα σκασω :grin: :grin:
λοιπον ο φορεας θα μπορουσε να καλει τον αρθρογραφω να του δωσει στοιχεια αν ειναι οντως σωστη και εγκυρη η πληροφορια καταθετωντας τα ακριβοι στοιχεια που εχει ο δημοσιογραφος και να του επιτρεψει να το ανεβασει στην φυλλαδα του βεβαια χωρις ποτε να αναφερει προσωπα ονοματα και καταστασεις ετσι προστατευεται και η πληροφορηση αλλα και ο λαος σε ακομη σοβαροτερα ζητηματα οπως πολιτικα και οικονομικα
Αλλα τωρα θα μου πειτε πρωτον στα μπλογκ υπαρχει το φαινομενο τις ανωνυμιας και οτι θελει ο καθενας γραφει και δευτερον αφου και παρα πολλοι δημοσιογραφοι τα αρπαζουν χοντρα
αυτα το ολιγα μιας και το ονειρο μου οταν ημουν μικρος ηταν να γινω δημοσιογραφος αλλα.......................... στηναλλη μου ζωη τωρα :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.342
Πόντοι
506
Το ετος 2013 δεν εχει γινει καμια συλληψη στο Μπανσκο ουτε για εκδιδομενο προσωπο ουτε για νταβατζη.Και οτι αναφερει η ειδηση ειναι απολυτος ανακριβες διαβασα στα βουλγαρικα μεσα ενημερωσεις για παρομοιες περιστασης και συλληψεις εκδιδομενων και συνήθως τους γινονται συστασεις η πληρωνουν καποιο μικρο προστιμο μιας και το αδικημα ειναι πταισματηκου χαρακτηρα.Για τετοια αδικηματα ποτε δεν πληρωνεις εγγυηση.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
θα κλεισει το mega  :shit: και το σκαι  :jerking: δηλαδη?? :think: :think: :think:
αυτοι οι εγκριτοι δημοσιογραφοι?παπαχελας πρετεντερης μπαμπης τρεμη κ σια? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
θα κλεισει το mega  :shit: και το σκαι  :jerking: δηλαδη?? :think: :think: :think:
αυτοι οι εγκριτοι δημοσιογραφοι?παπαχελας πρετεντερης μπαμπης τρεμη κ σια? :2funny: :2funny: :2funny:
πιστευω ουτε οι ιδιοι οι δημοσιογ το θελουν αυτο!!!!!ετσι για να μπορουν να πουλαν φουμαρα και παπαρολογιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom